Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mer än halva veckan har passerat, och jag har överlevt, mot alla odds. Matte NP igår, gick bättre än förväntat. Två lektioner idag, känns som sånt slöseri med tid när man har långa håltimmar och oproduktiva lektioner. Särskilt när jag vet hur mycket jag har att göra, men motivationen ligger på zero.

Idag var det iallafall match i division 3, och som ni ser föll laget offer för min lagrade energi. Finns ingenting bättre än att se på fotboll i solen, utom kanske att få spela själv. Jaja, nog med ledsna miner för nu står det helg på schemat. Imorgon vankas det dinner & a movie, längtar. Bio är också högt upp på listan av saker jag älskar. Det och kli på ryggen. Kärlek.

Likes

Comments

Godkväll kära ni och välkomna till min omstart av lite mer aktivt bloggande! Även om jag bloggar mest för att jag vill ha någon slags regelbunden dokumentation av mitt liv, så är det såklart kul att någon förhoppningsvis läser. Därför ska jag nu försöka bättra mig efter ett par veckor av slappande, så om ni har förslag på vad ni vill läsa om eller veta mer om mig får ni gärna kommentera tips!

Fredag: Lugn skoldag som inleddes med ett sjukhusbesök och avslutades med pizza och trashtalk w/ soulmate.

Lördag: Film/plugg hela dagen (sov till ca 13.00 så dagen var inte allt för lång) sedan fick jag sällskap av Gustav mot kvällskvisten.

Söndag: Standard söndag & söndagsångest med en produktivitet på 0.

Måndag: Inleder dagen med att försova mig, är sämst på att snooza så inte så konstigt iochförsig, men ändå ganska ovanligt. Stressig morgon=ingen frukost. Vanlig skoldag och sedan spontanhäng med Ida och Nelis på Tullen, som tillslut övergick i dinnerdate med fantastiska högrevsburgare. Jag älskar måndagar.

Likes

Comments

En liten update sådär tio över elva på en torsdag. Jag har: lyssnat på massa podcasts, låtsats plugga lite, umgåtts lite med nära och kära, varit allmänt enbent, och ja levt livet helt enkelt. Igår hade vi lagfoto, längesen man såg alla nu så det var kul! Skönt att vara tillbaka i kläderna igen, även om det bara var för en halvtimme.. Längtar

Likes

Comments

Ett stort grattis till min bästa vän Philippa som blev 17 idag! Skulle egentligen firat med lite middag ikväll, men haft så ont idag att jag inte ens lämnat sängen. Kul kul..

Godkväll på er kära vänner. Söndag idag. Skönt. Eller? Har alltid sådan söndagsångest, inte för att måndagen är runt hörnet (eftersom jag har en nyfunnen kärlek för måndagar, som ni vet) utan för att jag tycker tiden går så fruktansvärt fort. Trodde jag skulle önska att allt bara spolades fram till dagen jag slipper vara enbent, men nu börjar jag få ångest. Är alltid ganska stressad och pessimistisk när det gäller det mesta (särskilt tider), men nu känner jag verkligen att jag inte tar vara på tiden. Inte för att jag är speciellt produktiv av mig i vanliga fall heller. Eller jo min riktiga "vardag" enligt mig består ju av 5-6 träningspass + matcher/vecka, och det är väl ändå ganska aktivt må jag säga. Men så har det ju inte varit på ett tag. Trodde aldrig jag skulle säga att jag saknar bristen på fritid och frihet som fotbollen alltid medfört, men det gör jag. Eller så saknar jag bara det absolut bästa jag vet extra mycket på söndagar, vem vet.

Likes

Comments

Som ni kanske förstår överlevde jag min operation idag. Känns bra att ha det gjort, trots att jag hatar sjukhus. De tog alltså en sena från insidan av mitt lår och fäste den med hjälp av skruvar och metallplattor som ett nytt korsband. Spyr i min mun när jag skriver detdär. Nästan. Åkte hem ungefär vid 14, och fick sällskap av Gustav strax därefter. Räddaren i nöden. Nu är det bara 10-12 månader kvar tills jag kan spela igen. Om jag nu vill spela igen detvillsäga. Just nu vill jag aldrig sätta foten på en plan igen.

Likes

Comments

Av någon underlig anledning älskar jag måndagar nu för tiden. Men vem älskar inte fint väder, kort skoldag och underbara vänner? Började dagen med en utbildning, hängde ett tag med Gustav innan jag mötte upp Ida och Cornelia på The BARN i stan. Dom satt redan med varsitt glas rosé, så vi beställde in (fantastiska) hamburgare och satt och njöt i solen. Packat med folk var det, men fanns ändå ingenting att klaga på. En sån där kväll man vill leva i för alltid.

Likes

Comments