Header

Hej. Sitter just nu på planet hem, jag längtar. Längtar efter Sammy, längtar ännu mer efter Emil och längtar nästan lika mycket efter något att äta. Min hungerkänsla har varit kass i ett par år nu, men blodsockerfallen känner jag av. Typ nu. Läser Mia Skäringers biografi och trängs med resten av planet. Tycker egentligen inte så illa om det dock. Som en klaustrofobisk människa borde jag ju avsky en plåtburk med för lite personligt utrymme och ingen väg härifrån. Men nej. Det är faktiskt sällan jag mår så bra som på flygplan. Inte de där helvetes timmarna i mitten av resan, men första och sista halvtimmen svävar jag på moln på fler än bara det uppenbara sättet. Måste vara utsikten. Älskar ju utsikt, nästan lika mycket som jag älskar moln. Moln är den bästa formen av vatten. Fridfulla på ett helt otroligt sätt. Tagit massa bilder också som ni lär få ta del av när jag har min dator igen. Inte så många på moln tyvärr, men ändå.

Talk to you in Swe

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Finaste @aliciahoglind i underbar gul bikini (avis af)

Vi har anlänt och landat lite i Rhodos, men efter två mindre lyckade utgångar för min del blir det en väldigt lugn kväll idag. Tråkig fredag, men egentligen inte för vi har alltid kul tillsammans. Emil åkte idag så deppigheten är ett faktum och det enda som räddar mig är fantastiskt väder och fantastiska vänner. Omgivningen i staden och maten på hotellet kan ju diskuteras, men kan man inte säga något snällt behöver man inte något alls. Mer om allt efter lite energipåfyllning i form av den förhoppningvis bästa måltiden hittills i gamla stan, inte svårt att uppnå men men...

Likes

Comments

Bild från min och Maddes maraton-möbel-shopping idag. Favoritbutiken i en gränd bakom Artilleriet och daMatteo-rosteriet!

Birthdaykiddo!! Grattis Moll, ily

Min dag i bilder helt enkelt. Nu väntas avsnitt nr 4 i min saknade säng, sov ca 1 h inatt så det kan behövas. Särskilt eftersom klockan står på tidigt för ett gympass fyfan. To be continued...

Likes

Comments

Hej igen! Tidigare än jag väntat mig faktiskt, men haft bloggfeeling så why not

Kvällen spenderades som sagt hos Soffi där vi först hämtade mat, vilket va ett jävla företag eftersom ingen vill ha samma mat som någon annan någonsin. Envetna är vi också. Men Lisa kom i tid och då får man vara tacksam för det iallafall, för det är inte ofta det händer må jag säga. Riktigt mysigt, tills vi vann på kubb och stämningen blev något spänd... Men det är alltid roligare att tävla mot vinnarskallar, iallafall eftersom jag var med i det vinnande laget hade inte låtit likadant annars.

Nu ska jag sova, eller det är tanken iallafall men det lär ju dröja ett par timmar oavsett. Söndagsångesten har dämpat sig rejält nu iallafall, tack vare finaste vännerna och ett nytt GOT avsnitt att se fram emot. Sleep tight..

Likes

Comments

Hejhopp! Idag är det söndag och jag har sommarens första söndagsångest. Varför det undrar ni? Sommarlovet går ju mot sitt slut, vilket inte känns riktigt så hemskt som andra år. Jag gillar ju rutiner trots allt. Okej, nej. Jag gillar idén av rutiner men när jag väl borde och behöver ha dem är det sällan de faktiskt genomförs. Men, jag ser i vilket fall fram emot idén av att ta mitt liv samman och plugga lite igen. Skolan iår kommer ju trots allt bli livets (?) roligaste, sista chansen att ara så ansvarslös som jag faktiskt är nu.

+ Jag har inhandlat nästan allt som behövs inför resan (plånboken svider redan) och packningen är inte långt från klar, om man tänker optimistiskt detvillsäga.

- Jag saknar min älskling så mycket att jag går under.

+ Började läsa en av böckerna jag tänkte ta med mig haha kommer få läst 2 sidor på hela resan och den verkar riktigt bra.

- Är väldigt stressad över precis allt just nu.

+ Ikväll vankas det mysmiddag med tjejerna hos Sofia.

Vill va här med dig nu.

Likes

Comments

Me looking at me nere på Rådmansgatans t-bana. Osminkad och trött efter gårdagen samtidigt som jag har på mig hela resväskan (tog bara med mig ca 2 plagg, inget av dem varma) eftersom Stockholm slog till med minusgrader(ish).

Fotografiska muséet i Stockholm med Ida. Syftet med denna trip var att gå på John Mayer i Globen, vilket var HELT FANTASTISKT. Riktigt bra konsert, bra nytt album och fantastiskt sällskap. Vi fick till middag, museum och lite uteserveringar utöver konserten. SÅ härlig helg!

Mitt allt fyllde 18!! Och med det är vi framme i maj månad. Kvällen bestod av lekar och middag hemma hos Fia, där de senare fortsatte ut och jag gick upp till Emil istället.

Vi har kommit fram till student-tider och här är fantastiska Madde i olika format. Hann med hela 4 (!!) mottagningar under dagen, tack vare Ida givetvis, men lyckades inte fånga fler bilder.

Har ni någonsin sett en sån solnedgång? Sällan varit en så tillfredsställd fotograf som just där och då. Unfiltered från midsommar på Mefjärd. Utelämnar festbilderna för allas skull.

Coldplay på Ullevi i ÖSregn. Inte frusit så mycket sedan kylan i huvudstaden, satan vad kallt. Underbar konsert ändå, trots att t.o.m. förbanden gav upp eftersom gud pissade på oss. Jag har de finaste vännerna.

Och där var vi framme i nutid och ni är i princip allvetande om mitt senaste år, med vissa "mindre undantag", men mer om dem senare.

Likes

Comments

Om vi spolar till efter sommaren 2016 borde vi hamna ungefär där mitt sista inlägg lämnade oss. Den depression och förväntan sommarlovets slut brukar innebära för mig, undvek jag ganska väl förra augusti. Andra året på gymnasiet är inte så mycket att se fram emot om jag ska vara ärlig, och det var ungefär den inställningen jag hade redan då.

Själva skolåret (långtråkigt att läsa om, jag vet) var en enda röra med stressfria perioder som överlappades av korta helveten. Jag tänkte därför bespara er mödan, och kanske bara berätta lite, senare.

När vi då glömmer skolan och allt därtill tänkte jag summera de känslomässiga höjdpunkterna 2016-2017 hittills i ett par inlägg (får se hur långa de blir), och sedan gå in lite närmare på saker och händelser här och var. Tror nämligen att det kan behövas.

Vi kör:

Hösten för mig inleds hos Tilda, eftersom världens finaste tjej fyllt 16!! // Flyget ner mot solen i slutet av oktober. Två definitiva höjdpunkter. Utöver detta bestod oktober av regn, slask och kyla. Tog tyvärr inga bilder av det... sorry not sorry

La Palma, oktober 2016. Fantastisk liten ö, där en vecka spenderades på en all-inclusive anläggning med mamma. Gick in i november med en rejäl solbränna, i proportion till kvaliteten på vädret under resan iallafall.

Håkan Hellström i Spektrum, december 2016. När vi missade biljettsläppet till Scandinavium bokades istället en spontan (ugh, värsta ordet) weekend i Oslo. Bästa Håkan-konserten, av de 3 jag sett hittills.

Om inlägget redan avskräckt er så är det inte inlägg i stil med det här ni har att vänta er som regelbunden update. "Korta" tillbakablickar är smidiga och lättlästa, men jag vill bara använda dem till att ge er en bredare bild av vad jag har för mig.

To be continued...

Likes

Comments

Hej.

Det var ju minst sagt ett tag sedan jag uppdaterade här, men jag har egentligen ingen riktig ursäkt bortsett från att jag helt enkelt tröttnade. Känner mig som en stereotypisk oengagerad bloggerska som hoppar in-och-ut ur uppdateringslivet, men så får det vara ibland, och det är helt okej. Under tiden jag har varit frånvarande har alla våra liv förhoppningsvis (?) förändrats ofantligt. Det har iallafall mitt. Hur intressant det är för er att läsa om kan jag spekulera fram och tillbaka om, men för min egen skull ska jag nog uppdatera er om det vare sig ni vill eller inte. Jag skriver ju trots allt här främst för min egen skull.

För att förvarna er lite kring upplägget jag ska försöka köra här:

- Jag bloggar från mitt perspektiv på mina villkor. Uppdatering beror helt enkelt på om jag känner att jag har något att säga (för let's be honest - ingen gillar de där sporadiska inläggen utan något riktigt innehåll).

- Ni kommer att få lära känna mig på ett ganska personligt plan (tror jag...) eftersom min plan (än så länge...) är att skriva av mig ordentligt.

- Eftersom jag själv aldrig uppskattat roman-långa blogginlägg ska jag försöka hålla mig kortfattad - och därför mer to the point.

- Framförallt längtar jag efter att kunna dela med mig av alla de hundratals (läs tusentals) bilder jag tar men aldrig gör något av.

Här är jag, om ni av någon händelse glömt det... På återseende

Likes

Comments

Likes

Comments