Header

Kära läsare! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt dåliga bloggande. Det har varit mycket för mig den senaste tiden! Men jag ska bli bättre.

Jag pluggar körkort så huvudet brinner, jag är så otroligt nöjd med mitt resultat av pluggandet. Vecka 33 ska jag tillbaka till körskolan för att plugga där hela vecka 33 .sedan blir det ett uppehåll innan vecka 35 kommer då jag åker till Västerås och skriver teoriprovet. Men sen ni vecka 36 är det UPPKÖRNING!

Jag hjälper min pappa på gården om dagarna, jag tycker det verkligen är superkul och jag mår som bäst när jag får sitta  bakom ratten på traktorn. Jag hoppas han ser glädjen i mig när han ber mig hjälpa till, men det tror jag. För jag älskar min pappa!💜

Jag funderar,funderar och funderar men jag vet inte varför? Kroppen har en viss frustration som jag inte vet varför? Som jag inte kan sätta ord på varför! Det är ett stort frågetecken. Men det ska väl bli bättre!

Annars mår jag bara bra och njuter av det jag har!
Kram L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

tjenare alla läsare!

Här har man icke tid att blogga för att just nu händer det så otroligt mycket i mitt liv. Jag går nämligen intensivkurs för bilkörkort. Så det jag gör om dagarna är att plugga,plugga och ännu mera plugga. Men förra helgen hjälpte jag min älskade pappa med jordbruket när han var en iväg till Stockholm. Jag trivdes bra bakom ratten i min kära Valtra och humöret var på topp, det kan jag verkligen lova er. Ikväll blir det bara att ta det lugnt och chilla med livet tillsammans med en kompis. . Sedan blir det sägen och sova. Imorgon börjar jag klockan 13:00 och pluggar till 15:30 för att sedan få åka hem till familjen. och få börja mitt sommarlov på riktigt, sova och käka en massa god mat.

På midsommar blir det grillparty hos några vänner men sen ni så ska lilla jag nämligen ut på dansgolvet och bugga loss hela natten lång. Så jag får önska er alla en "Glad Midsommar" och ta hand om varandra och kör lugnt på vägarna dit ni ska.

Likes

Comments

Hej alla läsare
Det har hänt mycket på den senaste tiden. Jag har haft sommarlov i 2 veckor. Redan första måndagen på mitt sommarlov drog jag till med intensivkurs för körkort. Tycker det går riktigt bra, bättre än vad jag själv hade kunnat trott. I fredags började pappa och jag att förbereda in för att Mattias skulle komma och pressa balar igår.

I går ställde jag klockan på halv 8 jag klev upp och käkade frukost för att sedan sätt mig i traktorn och stränga gräset till mindre strängar, jag gjorde mitt bästa, jag blev riktigt nöjd med jobbet. Efter det fixade jag mat till mig och Mattias.

Och senare på kvällen blev det en hundpromenad med mor och far. Och nu ligger jag i min säng för att ladda för nya tag imorgon.

Kram L

Likes

Comments

Tjena alla läsare. Jag ber om ursäkt för att jag har varit dålig på att blogga.

Det har hänt en massa den senaste tiden. Jag har nämligen fått bältros och varit trött i kroppen. Inget jag uppskattar överhuvudtaget. Det är ungefär som vattkoppor. Går på kortisontabletter, ska verkligen bli skönt att bli av med detta.

Dom här veckorna har jag kört på med vårbruket i skolan. Jag har jobbat slitit trots att jag inte varit pigg. Sen har jag bara tagit det lugnt på kvällarna och varit med kompisar.

Men igår gjorde jag nått jag inte gjort på väldigt länge, jag var nämligen ut i det superfina vädret och knäppte kort på solnedgången med underbara vänner. Kvällen var magisk, det var så underbart och jag mådde verkligen bra just den stunden

Men nu är jag nämligen på väg hem för att ta långhelg och ladda batterierna och äta mitt sista kortison för bältros. Och hjälpa min älskade pappa med vårbruket hemma.🌸🚜💨

Ha en trevlig helg alla!

Kram Linn

Likes

Comments

Tjena!
Började dagen med att försova mig, sedan efter det gick jag till ladugården för att jobba till klockan 11. Humöret var inte det bästa men jag bet ihop och gjorde det som skulle göras.

Klocka närmade sig 11 och jag fick äntligen sluta, jag skyndade mig till rummet för att hinna duscha, kände att jag inte ville sitta på tåget,bussen och lukta kossa. Jag hann som tur med bussen mot Falun. Jag satt mig på bussen och jag kände bara hur kroppen sjönk ihop, jag var verkligen trött. Klockan blev 13:00 och jag var äntligen framme i Falun, och mitt tåg mot Gävle gick 13:29, jag hade god tid på mig, jag gick in för att handla nått gott sedan gick jag ut till tåget, och nu sitter jag på tåget med min polly och njuter av att jag äntligen ska få komma hem☺️

Likes

Comments

Hej alla glada!
Idag klev jag upp kl 9 och käkade en god frukost och tog en härlig kopp kaffe. Efter att jag druckit kaffe tog jag och klädde på mig för att kunna gå ut med mina älskade hundar på promenad. Det var inte det bästa vädret men det funkade att gå en hundpromenad i. När klockan blev 11 satt vi oss i bilen för att rulla mot Rättvik.

Vi kom till Gävle och där blev det ett stopp vid Statoil för lite kaffe och en god bulle, sedan fortsatt vi rulla mot Rättvik med dansband i högtalarna. Klockan blev halv 1 och jag ,mamma och pappa tog oss en god lunch, det blev lycklig och stekt potatis, riktigt gott faktiskt. Senare på eftermiddagen kom vi upp till Rättvik och där blev det en runda på marknaden och sedan rullade vi mot internatet. Sen vid klockan 4 rullade mamma och pappa hem mot käraste Skärplinge. Det gjorde så ont att se bilen rulla iväg, jag ville bara springa ut och hoppa in i bilen och följa med dom hem ingen. Gör alltid ont att lämna mina älskade!

"Borta bra men hemma bäst"

Kram Linn

Likes

Comments

​​​Att en människa kan betyda så mycket som du gör för mig. Du gjorde dagarna så roliga. Du förstod mig när alla andra inte gjorde det. Du fanns alltid vid min sida och lämnade aldrig mig. trots att jag var dryg så lämnade du inte mig. Du har en sån stor plats i mitt hjärta. Du betyder så otroligt mycket för mig så ord inte räcker till. Det var verkligen nått speciellt med dig, du hade det där extra som ingen annan hade. Bästa lärare, bästa människa på denna jord. 

Att få en "hejdå kram" av dig och veta att jag inte kommer träffa dig på ett bra tag gjorde så fruktansvärt ont. Att veta att du inte kommer vara min lärare längre, att veta att du inte kommer vara i maskinhallen när jag är där, gör så ont i mitt hjärta. Du betyder verkligen supermycket för mig. Du var min absolut bästa trygghet och du var min komiker när jag behövde ett skratt och min nallebjörn när jag behövde en kram. Jag saknar dig redan.

Du kommer alltid vara min favorit och min absolut bästavän! 

​Att gå vakna upp på fredagsmorgon och veta att du inte kommer vara i maskinhallen var tråkigt. Jag ville inte gå upp, jag ville ligga kvar i sägen och hoppas att du kom tillbaka. Men jag klev upp och gick till maskinhallen. Stämningen var så tragisk där inne när du inte var där. Jag kollade runt flera gånger och hoppades att du skulle sitta en av stolarna men tyvärr gjorde du inte det. Bästa lärare!

Jag hoppas att vi ses snart.

Jag saknar dig! 
Likes

Comments

Tjena alla läsare. Jag ber om ursäkt att jag inte har bloggat så mycket på den senaste tiden. Det har varit mycket i skolan och jag har inte orkat blogga på kvällarna då jag har varit supertrött.

Vårbruket rullar för fullt på skolan och dagarna bara rinner iväg. Jag har nämligen insett att det är ca 6 veckor kvar till jag tar sommarlov. Då har jag gått ett helt år på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik. Jag minns så väl mina första veckor där. Jag hade planer på att rymma och tycket att det var det värsta jag har gjort i hela mitt liv. Jag ville bara försvinna därifrån. Och nu tycker jag nog att det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Jag har lärt mig själv så mycket och jag har fått superbra nya kompisar. Jag tror att jag också har vuxit som person.

Nu är snart helgen slut och jag har inte gjort mycket denna helg mer än att tagit det lugnt hemma och gjort pappa sällskap i traktorn när han har sått vallar. Rätt chill helg måste jag säga. Och imorgon bär det av mot Rättvik med mamma och pappa för att gå lite på marknaden innan dom lämnar mig. Det gör alltid lika ont att se dom rullar iväg med bilen utan mig.

Ikväll blir det en härlig promenad med hundarna i det superfina vädret och en massa mys framför tvn.

Hoppas ni tycker om min blogg

Kram Linn

Likes

Comments

​Hej alla läsare. 

Idag vaknade ringde klockan 07:15 och jag klev upp 07:30 och då gick jag iväg och käkade för att ladda dom oladdade batterierna i min kropp. Blev kaffe och en smålogs med skina. Klockan blev 07:45 och jag, Sofie och min kompis gick till maskinhallen för att börja vårbruket. Jag var inte så taggad tills jag fick höra vad jag skulle göra. 

Jag fick nämligen köra dyngspridare en hel dag, och jag blev nöjd med min körning för dagen, själen var stolt och det var även jag. Trots att jag hade huvudvärk och var yr så jobbade jag och slet till klockan halv 4.

Klockan vart hava 4 och jag kopplade av maskin och gick och bytte om för att sedan kunna gå till mitt rum och duscha. Jag var slut i hela kroppen och ville sova. Klockan blev 4 och det var dags för middag, det blev ris och kebabgryta, inte så jätte gott men funkade att äta.  Sen på kvällen har jag bara tagit det lungt med en massa smärta i ryggen. Men jag lever och livet rullar på. Ikväll får det bli ett kort inlägg. 

Snart sov dags!

Hoppas ni som läser tycker att min blogg är intressant.

Kram Linn

Likes

Comments

​Godkväll alla läsare, förlåt för en dålig uppdatering på bloggen.

Idag vaknade jag klockan 07:15 uppe i Rättvik på internatet vid skolan. Jag klev upp och gick iväg till matsalen där frukosten serveras, min matlust var inte på topp och vädret var inte det bästa. Jag käkade frukust trots matlusten och det fick bli kaffe och en macka, tog tid innan jag fick i mig macken men tillslut så var den nere i magen och magen blev genast glad. 

Eter frukost gick jag upp till mitt rum för att byta om och vänta på att klockan skulle bli kvart i 10 för att sedan gå över till maskinhallen, för idag skulle nått spännande hända, vi skulle nämligen dra igång vårbruket på skolan, jag var nervös samtidigt som det fanns ett litet leende på läpparna. Jag fick åka iväg till en åker borta i Utby, det var ett nytt ställe för mig och spänningarna låg på topp. Jag började plöja och allt kändes genast jättebra, men stolthet byggdes inom mig och allt det positiva kom. 

Jag vart tvungen att avbryta jobbet för att åka iväg till skolan för att käka lunch, magen kurrade och ville ha mat och det ville även jag. Läraren kom och hämtade mig och min elevassistent som suttit och plöjt, vi åkte till skolan och jag och Sofie gick till matselen att käka. Den positiva känslan fanns kvar i kroppen, men nu skulle det bli gott med mat. 

Klockan blev halv 1 och arbetet skulle dra igång, Jag och Sofie tog bussen till åkern och började köra. Det gick verkligen superbra. Jag var så stolt över mig själv. Klockan tickade, helt plötsligt var klockan 3 och jag var trött i huvudet. Så Sofie fick ta över den sista tiden, hon var duktig och visste precis vad man skulle göra, vi var liksom ett riktigt team. Där satt jag bredvid henne och hade en positiv känsla och ett leende på läpparna. Jag var nöjd för dagen. 

Jag såg att det vart mulet på himlen, det kändes trist, jag ville ha sol och värme inte blåst och mulet. Helt plötligt var åkern klar och klockan var 4. Vi packade ihop plogen och drog hem, vi båda var nöjda och samtidigt jätte trötta i huvudet. Vi kom till skolan och jag gick och bytte om för att sedan ta mig till matsalen för middag. Gott gott

Jag käkade middagen och jag var nöjd med dagen. Klockan 5 gick jag till mitt rum för att ta det lite lugnt. Klockan blev 7 och  jag var laddad för hockey och en massa snack och skoj med mina vänner. Jag skrattade så tårarna sprutade, kvällen vart verkligen bäst. 

Nu ligger jag i sägen och laddar batterierna, för imorgon blir det fortsättning av vårbruk. Så nu ska jag stänga min små ögon.

Kram Linn 

Likes

Comments