Header

Tøj og mode

ebay tip 9 //

//1. YSL til 99,5,- (HER) - //2. Ananas til 35,- (HER) - //3. Ansigt til 49,- (HER)

Det er simpelthen væltet ind af døren med godter til mig fra ebay i dag - og det klager man jo ikke over! Nogle af de ting jeg har modtaget i dag er tre styks t-shirts, som jeg har glædet mig rigtig meget til at få.

Det kan jo være super svært at regne ud mht. størrelser på tøj, når man bestiller over ebay, men min regel er, at jeg altid bestiller minimum en størrelse størrer end jeg normalt bruger, når det kommer fra Asien, men hvis det kommer fra UK, kan man oftest regne med sin egen størrelse, har jeg erfaret.

//1. YSL til 99,5,- (HER) - //2. Ananas til 35,- (HER) - //3. Ansigt til 49,- (HER)

YSL t-shirten er fra UK og kom på under en uge, hvilket jo var dejligt hurtigt. Den havde jeg bestilt i XL, da jeg gerne ville have den oversize, men kunne nok godt have nøjes med en L. Ellers er pasformen super fin og kvaliteten virker også god.

Ananas t-shirten og ansigts t-shirten kommer begge fra Kina og jeg havde derfor bestilt begge i de største størrelser. Ananasen er en XXL og er ikke stor i det. T-shirten med ansigtet er en UK size 16 og den passer sådan set meget fint.

Nederst kan I se de originale billeder af de tre t-shirts fra ebay. Jeg synes selv, at alle tre ligner originalerne meget godt i virkeligheden.

//1. YSL til 99,5,- (HER) - //2. Ananas til 35,- (HER) - //3. Ansigt til 49,- (HER)

Har I selv fundet nogle fede billige t-shirts på ebay for nylig?

I er altid velkomne til at skrive, hvis I har nogle spørgsmål til størrelser eller kvalitet omkring produkterne. Happy shopping!

Indlægget indeholder affiliate links

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Tøj og mode

ebay tip 8 //

Faux Fur: HER

Jeg er faldet over denne faux fur på ebay, og jeg synes bare den er SÅ fed! Er helt tosset med de rå nitter der er blandet med det bløde pels. Samtidig ser det ud til, at pelsen ikke er så voldsom og puffet, hvilket jeg også er ret så vild med.

Jakken kan købes i S-XL for ca. 400 kr. inkl. porto, og så kommer den fra UK, så man skal ikke vente på den i 100 år. Den vil jo være perfekt at pakke sig ind i her i den kolde tid. Find den smukke faux fur lige her:

Indlægget indeholder affiliate links

Likes

Comments

Home

ebay tip 7 //

Jeg har endelig fundet et sted på ebay hvor de sælger de populære Andy Warhol plakater, uden ramme selvfølgelig. Man kan købe flere forskellige typer af de cool plakater både med forskellige tryk og i 4 størrelser. De store plakater der ses på billedet, kan købes for 193 kr. - find dem her

Nu skal man jo bare finde ud af, hvilken en man skal bestille hjem...


Dette indlæg indeholder affiliate links

Likes

Comments

Blandet eBay tips, Elektronik, Tøj og mode, Skønhed

ebay tip 6 //

AFFILIATE: 1. Off-shoulder (HER) - 2. Pistol sticker (HER) - 3. Spiralizer (HER) - 4. Pineapple t-shirt (HER) - 5. BH med stropper (HER) - 6. Facial brush (HER) - 7. Kaffe skabeloner (HER) - 8. T-shirt med øjenvipper (HER)

Ventetiden kan nogle gange være utroooolig lang, når man bestiller ting hjem fra ebay, men oftest også ventetiden værd - særligt når man tænker på hvor billige tingene er! På det seneste har jeg klikket lidt forskellige lækkerier hjem, som jeg glæder mig rigtig meget til at få hjem inden for de næste par uger.

Det er jo altid spændende, når man bestiller tøj hjem fra ebay, hvordan det er i størrelserne. Jeg bestiller ALTID minimum én størrelse større end jeg bruger og nogle gange to størrelser større, for at være sikker på, at jeg kan passe det. Som I kan se, har jeg klikket hele tre bluser hjem, som jeg er spændt på at få og jeg synes særligt, at off-shoulder blusen (70 kr.) er super fin - den blev jeg inspireret af fra Camilla Julie, som har købt kjole versionen, der også er suuuper fin.

Jeg har også købt lidt til køkkenet denne gang: en spiralizer til at lave grøntsagspasta (25 kr) og nogle skabeloner så jeg kan lave fin og insta-venlig kaffe herhjemme (19 kr.).

Jeg glæder mig til at vise tingene frem, når de kommer hjem!

Har I købt noget spændende på ebay for nyligt?

Likes

Comments

Så kan bloggen og de mange eBay-tips følges på bloglovin - Secretsofanebaylover

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/18280915/?claim=94ghevgyge2">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments

Cool gadgets, Elektronik

ebay tip 5 //

​AFFILIATE: 1. Chanel nailpolish (HERE) - 2. New York (HERE) - 3. Starbucks cup (HERE) - 4. Marmor (HERE) - 5. Pineapple (HERE) - 6. More issues than Vouge (HERE) - 7. Marmor kombi (HERE) - 8. Funny banana (HERE) - 9. Superhero (HERE) - 10. Pink pineapple(HERE)

Jeg kan sidde i timevis og kigge på fine covers til min iPhone, og som nogle af jer nok har set, har jeg lige fået to fine styks hjem i marmor og træ look (nr.7). Dem er jeg simpelthen så glad for, og derfor går der nok også noget tid, før jeg igen skal shoppe nye covers til min telefon. 

I min søgen på et nyt cover faldt jeg også over nogle andre smukke, sjove og cool cover, som jeg tænkte der var andre, der måske kunne få glæde af. Derfor har jeg samlet nogle af mine favoritter til jer her. Måske der er noget I ikke kan stå for, og derfor bliver nødt til at få klikket hjem med det samme. 

Likes

Comments

Tøj og mode

eBay tip 4 //

AFFILIATE: 1. Parka jakke (HERE) - 2. Dun jakke (HERE) - 3. Frakke med knapper (HERE) - 4. Faux fur (HERE) - 5. Kort ruskind (HERE) - 6. Lang dun med pels (HERE) - 7. Kort biker jakke (HERE) - 8. Jakke med krave (HERE)

Brrr.. nu nærmere vinteren sig jo med hastige skridt og derfor er det også en god idé at tænke lidt på, hvad man skal holde varmen i dette efterår og vinter. Jeg har fundet lidt forskellige godter frem til jer fra eBay i dag. Der er lidt til enhver smag, men også lidt til forskellige temperaturer. Nogle er gode til efteråret, hvor andre egner sig bedre til den kolde vinter. Selv er jeg helt tosset med "pelsen" i ombre, som jeg lige skal blive enige med min konto om, om jeg skal købe hjem - og ja, det ender det jo nok med. Jeg synes også nr. 1, 5 og 8 er super fede, men mine venner ville nok sige, at jeg skulle prøve at stoppe mig selv, da jeg har ret så mange jakker i forvejen.

Psst.. mange af jakkerne fås i flere farver og en del af dem er fra UK, hvilket jo betyder at leveringstiden ikke er så lang!

Måske skal weekenden starte med en omgang jakke shopping? Har i en favorit?


Likes

Comments

Blandet eBay tips, Elektronik

eBay tip // 3

AFFILIATE: Covers (HERE)

Se nogle fine nye venner min iPhone har fået sig i dag. De er netop kommet ind ad døren, og jeg er meget positivt overrasket. Det er covers i hård plast, men farverne er rigtig fine og de er lavet sådan, at farverne osv. ikke bliver ridset af. De findes til mange smartphones i mange farver, mønstre og typer. Klik her for at komme ind og se de fine covers.

De kommer fra UK, så de har været to uger undervejs, hvilket jo ikke er så galt, når man tænker på det er eBay. Jeg blev altså nødt til at købe to styks, da jeg simpelthen ikke kunne vælge mellem de mange fine farver, og så fik man sørme 50% på nr. to. Jeg kom af med 63 kr for to, men hvis du bare skal have et enkelt kommer du af med 42,5 kr.

Likes

Comments

Blandet eBay tips, Cool gadgets, Elektronik, Home

eBay tip 2 //

AFFILIATE LINKS: 1 . PU computer sleeve (HERE) - 2. Calvin Klein sæt (HERE) - 3. Taske med fjer (HERE) - 4. Hånd i træ (HERE) - 5. Selfie stand med clicker (HERE) - 6. Plante puder (HERE) - 7. Computer sticker (HERE)

Jeg har samlet lidt blandet godter til jer i dag, som jeg går og sukker lidt efter for tiden og lur mig om der går mange dage før jeg har fået klikket det meste af det hjem. Det er jo også SÅ billigt, at man næsten ikke kan lade være.

Denne gang har jeg fundet er cool computer sleeve i brunt PU læder, som ikke fylder så meget i tasken, som det jeg har nu, og så kan man også bruge det til at stille computeren og musen på - prøv at kikke ind og se på billedet. Så smart synes jeg. Hånden af træ synes jeg er ultra genial til piger som mig, med rigtig rigtig mange ringe, for så man man bruge denne wooden hand til at pynte i lejlighed med smykkerne på, når de nu ikke lige er i brug. Min veninde og jeg har i et stykke tid overvejet at købe os en selfie stand med en clicker til, så man kan tage mere "naturlige" selfies - næsten ingen vil tro det faktisk er en selfie - igen er det jo pisse smart altså! Så har jeg altså lidt en ting for pistoler, altså ikke ægte, men pistoler på smykker, t-shirts, tasker osv. og derfor er jeg også faldet for denne sticker til computere, som jeg allerede har klikket hjem til den nette sum af 10 kr.

Har I fundet noget på eBay, som I bare MÅ eje?

Likes

Comments

Tøj og mode

eBay tip 1 //

AFFILIATE: 1. Grøn strik (HERE) - 2. Grå strik med hvid skjorte (HERE) - 3. Kenzo sweater (HERE) - 4. Army hoodie (HERE) - 5. Koksgrå strik (HERE) - 6. More issues than Vouge sweater (HERE) - 8. Hvid strik med lynlås (HERE) - 9. Kabelstrik med bar ryg (HERE) - 10. Sweater med striber (HERE) - Ps. VI tager lige 7'eren i næste indlæg...

Efteråret er jo allerede over os, og jeg gætter på, at mange af jer har lyst til at pakke jer ind i varme dejlige sweatre de næste mange måneder - det har jeg i hvert fald! Og lige netop derfor har jeg været en tur på eBay og kigge lidt på, hvad de kan tilbyde. Jeg har fundet en god blanding af nogle lækre oversized striktrøjer og cool sweatshirts med og uden print.

Jeg har selvfølgelig allerede klikket et par stykker hjem til mig selv, som jeg glæder mig til at bruge hele efteråret og vinteren.

Som I kan se, er dette mit første indlæg her på Nouw. Jeg håber I kan bruge det, og vil følge med fremover! I er altid velkommen til at efterlade en kommentar, hvis I har nogen spørgsmål. Jeg glæder mig til at berige jer med en masse gode eBay tips.

//Over and out..

Likes

Comments