Sziasztok,

Kinek hogy telt a húsvéti hosszú hétvége? 😝 Nekem szerencsére pihenéssel és feltöltődéssel, mivel tesóim is végre itthon voltak és össze tudtunk jönni kicsit bandázni, jókat enni, inni, nevetni...😍 Unokaöcsimmel sokat mókáztunk és játszottunk - ő már lassan másfél éves kis úriember lesz. 💘 Imádom!!!

Sajnálatosan a kerti partynak nem kedvezett a húsvéti időjárás, ezért azt most elhalasztottuk, de a májusi hosszú hétvégén igyekszünk majd ezt pótolni...🍴🌺🍝

Szerelmem születésnapját is kicsit előre hoztuk és egy nagyon finom tortával koronáztuk meg a szombat délutánt.😜

Keddtől újra jöhet az edzés, ugyanis a nyári formára is nagyon nagyon készülök! 💪😊

Remélem Nektek is szeretteitek körében teltek az ünnepek és tudtatok pihenni, feltöltődni.

Hoztam pár képet a hétvégémből, szép délutánt Mindenkinek! 😘


Ölelés,

V

Az elengedhetetlen "carselfie", amíg nővéremre várok 😁

"Familytime" Sajkodon 💙💜💚💗❤💛

Saturday relax and movie night with my love 💏

My love's birthday cake 🎂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hi Everyone! First of all, I wish you a peaceful and prosperous New Year! I hope to have a great new year 2017.

Let me introduce one of my favourite dessert, Banana Pancake! My friends made this delicious healthy sweet during the holiday season. It is a light and simple dessert and we can make it any time in just 10 minutes. :) We need only 2 Ingredients (eggs and banana). In a bowl, mash the banana with a fork. Stir in the eggs and add some cinnamon. Heat a large non-stick frying pan or pancake pan over a medium heat and brush with coconut oil (it is more healthier than other cooking oils). Using half the batter, spoon two pancakes into the pan, cook for 1-2 minutes each side, then tip onto a plate. Delicious breakfast meal, I really love it! :)

Have a wonderful Monday! :) xoxo V.

​A new year is on the way and the possibilities are endless!

Likes

Comments

Sziasztok!

Tombol a nyár, július közepe van, fesztivál fesztivál hátán, utazgatások szerte a világban. Kevesebb, mint egy hónap és indulok egy nagyon szuper helyre, olyan izgatott vagyok, mint még soha. :) Természetesen már most kezdem összeszedni gondolatban mire van egy nyaralás alatt szüksége az embernek, vagyis inkább egy lánynak... :)

Mivel repülővel utazunk, ezért a rakodási lehetőségek viszonylag korlátozottak de igyekszek kitölteni minden egyes rést majd a bőröndömben. :)

Mielőtt utazni készülök mindig írok a telefonom jegyzet alkalmazásába vagy hagyományos papír alapú noteszbe egy egész nagy listát mire kell majd odafigyelnem, miket tegyek "feltétlenül" el stb. (Nálam az, hogy feltétlenül kell valami az nagyjából az egész szobámat jelentené, de persze ez lehetetlen és valószínűleg szükségtelen is...) :)))

A legfontosabb számomra, hogy legyen biztosításom, bár soha ne kelljen használni, de azért fő az óvatosság!!! Általában egy kisebb gyógyszertár is velem van, mert megnyugvást ad, de ezt se kelljen használni maximum szúnyog csípésre egy kis hűsítő gélt. Ámen :) Az elengedhetetlen kozmetikumok, kiegészítők, cipők, laptop és természetesen a RUHÁK már igazán élvezetes kihívás, bevallom imádom megtervezni mit, hova és hogyan pakoljak ... egyrészt beszerezni őket nem egyszerű vagy ezer helyre rohangálok ilyenkor és persze kilogisztikázni, hogyan férnek be a bőröndbe helytakarékos módon! :)

Rengeteg képpel, beszámolóval és élménnyel készülök majd, akiket érdekel kövessen itt a blogomon (SecretsfromV), Facebook oldalamon (Vivien Hazuga) vagy Instagramon (Vivike89) :)

Csodás nyarat Mindenkinek!!! Xx

Ölelés V.

Likes

Comments

​Sziasztok!

Ahogy a képek is igazolják, egyre több időt töltök Győrben...:) Ugyan szívem legkedvesebb városa szülővárosom, Veszprém marad, van még számomra 2 nagyon szeretett város, Szeged és Győr. Mindkettő nagyváros, nyüzsgő, élettel teli...imádom:) Győrben rendszeres látogatója lettem a röviden csak "Lapos" nevezetű helynek, ahol a gyrostál-pizza-focimeccs mozaikkép is készült. A mindig gyönyörű Duna partján levő, egészen nagy, szabadtéri "lounge" hely tökéletes választás ha napközben kikapcsolódásra vágysz vagy éjszaka buliznál egy jót - ajánlom mindenkinek! ;) Munka miatt vagyok itt a legtöbbet, ilyenkor mindig szánok időt megismerni kicsit a várost (belváros, Duna part). Ki tudja... még az is lehet, egyszer lakóhelyem lesz.......:) 

Szép napot, ölelés Xx

V.

Likes

Comments

Sziasztok!

Az elmúlt időkben kicsit felfüggesztettem a blog írást munka, család és egy új tanfolyam miatt, amit idén tavasszal kezdtem el. A nyáron több poszttal szeretnék "visszatérni" gasztro, utazás, divat és életmód témákkal és gondolatokkal, valamint augusztusban egy saját pici kis projekttel, de ez még meglepi :) Visszatérve a tanfolyamra... Januárban fejeztem be az egyetemet a Gazdaságtudományi Karon, itt Veszprémben, viszont 1-2 hónap után úgy éreztem ideje ismét tanulni valami újat, tovább fejlődni. Elkezdtem egy nagyon szuper tanfolyamot (digitális grafika), amellyel nagyon sok és klassz kreatív ötletet meg lehet valósítani, mint például különféle plakátokat, posztereket, menükártyákat, névjegykártyákat és még számos ötletes dolgot. Azért ilyen fontos nekem ez a tanfolyam, mert az előző blogban már említettem imádom a művészetet, kreatív dolgokat és természetesen a munkámban is ezt keresem, ezzel szeretnék hosszú távon foglalkozni. :) A designer szakmára pedig úgy gondolok, hogy egyre nagyobb piacokat hódít meg, visszatérnek szerencsére az egyedi, sajátos jellegzetességgel bíró értékek, így célom, hogy a későbbiekben ebben teljesedhetem majd ki. Még nagyon az elején tartok, a tanfolyam kb. 3. leckéjénél, úgyhogy ezek a képek még csak "bemutatók" abból, hová is lehet majd fejlődni. Egyébként a tanfolyam teljesen online, ami azért is nagyszerű mert akkor állok neki tanulni, amikor akarok és saját magam diktálom a tempót, ami szintén fantasztikus dolog. :) A képek elsősorban poszterek (mylife, alphabet és fotóalapú design képek). Büszkeségem, a V||Design logó, amit én terveztem és valószínűleg ezt is fogom majd használni személyes brand-ként :) Jó nézegetést és csodaszép vasárnapot!

Xx. Ölelés, V.

Likes

Comments

​Sziasztok :) Ahogy azt már említettem, kicsit mesélek Nektek a zenfirkákról és, hogy honnan jött nekem ez az egész szenvedély. Kezdjük ott, hogy kiskorom óta imádom a művészetet. :) Nagyon sokat rajzoltam, festettem, gyurmáztam, origamikat hajtogattam és még sorolhatnám milyen szépségekben leltem örömömet. Engem ez érdekelt, ebben leltem örömömet, ebben tudok a mai napig őszintén kiteljesedni! Ami mostanra megmaradt, ami egyelőre a hobbim (nemsokára remélem a hivatásom lesz) az az üvegfestés és a legújabb kedvencem a Zen művészet. A zenfirkák rajzolása mostanra vált igen népszerűvé világszerte és nagyon sok helyen olvasom, hogy egyáltalán nem kell hozzá művészi véna, csak egy papír, ceruza és Te! Nincsen rossz lépés, ha elrontod abból is csak jót lehet kihozni, mivel szépen elindulsz egy új motívum irányába és folytatod tovább a rajzolást. Igazából bármiből lehet ilyen csodálatos képet készíteni. Alakzatokból, mandalákból, állatfigurákból, tájképekből...stb. Megrajzolod a kép sablonját, majd elkezded különféle motívumokkal díszíteni, míg nem marad üres felülete. :) Szerintem a legszebbek színesen, de fekete-fehéren is nagyon jól mutatnak. Bekeretezve pedig nagyszerű ajándékötlet vagy otthon a falra kitéve csodálatos látványt nyújt. 

Egy másik ok, amiért a zenfirka rajzolásába merültem, az az, hogy hihetetlen stresszoldó és meditatív hatása van (ezért is nevezik meditatív rajzolásnak). Az egyetemen eltöltött évek nem éppen a stresszmentes, nyugodt életet és éjszakákat jelentették számomra, úgyhogy mihelyt befejeztem a sulit elkezdtem rajzolni, festeni és szépen lassan rátaláltam erre a stílusra. Segítségemre volt a Zenfirkák - Meditatív rajzolás című könyv, amit karácsonyra kaptam szüleimtől. Rengeteg sablont találhattok a könyvben, illetve számos ötlettel és jó tanáccsal is ellát a szerző, amellyel garantáltan megjön a kedv, ahogy ez velem is történt. :) Egy üres papírlap, ceruza, színes filctoll és a fantáziád kell, semmi más! Én imádom! Leld örömöd Te is valamiben, hiszen ettől szép az Élet! :) Xx Ölelés: V. 

Likes

Comments

Végre kivirágzott a kertben a bazsarózsa bokrunk. :) Gyönyörű, rózsaszín, selymesen puha virágai szemkápráztatóak. Az illata is isteni, egyszerűen elengedhetetlen tavaszi virág. Pünkösd ünnepe körül virágzik, ezért pünkösdirózsának is szokás nevezni. Gyönyörű dísznövénye is lehet otthonunknak, de kint a kertben, eredeti környezetében is meseszép. Gyönyörködjünk benne, amíg lehet! :)

Kellemes hétvégét Nektek!!! Xx Ölelés: V.

Likes

Comments

Értelmet adsz életünknek, az érzésedre törekszünk. Reggel felkelünk, felöltözünk, megisszuk a napindító kávék tömkelegét. Útnak indulunk. Útnak hozzád. 

Keresünk, kutatunk de nem találunk. Tanulunk, fejlődünk, dolgozunk, szórakozunk, pihenünk. Ki ezt csinálja, ki pedig azt. Múlnak a napok, telnek a hetek, rohannak az évek. Te mégsem vagy sehol.  Pedig egyetlen egy mozgatórugónk vagy! Nélküled hiába süt a Nap, hiába kék az ég és zöld a fű. A léted, a létezésed, hogy jelen vagy e világon...ez hajt Bennünket előre. Hogy érezhessünk, Mi ezért élünk. Érted élünk. Generációkon át, generációkig.....örökké. Rád találni nem kiváltság, sem pedig szerencse. Akarat. Belső erő, amely először gondolatokat, gondolatokból elhatározásokat, elhatározásokból pedig cselekedeteket generál. Sokunk örökké csak keresni fog, de lesz majd, aki meg is talál

Meddig kell keresnünk? Mikor lelünk Rád? Lehet, hogy észre sem veszünk és itt vagy? Vakok vagyunk vagy Te vagy felismerhetetlen? Hiszek benned. Hiszek abban, hogy megadod az esélyt Nekünk. Hiszek abban, hogy csak észre kell vennünk a hozzád vezető utat, legyen az rövid vagy a végtelenbe nyúló. Egy vagy ezen a világon. Egyedüli olyan érzés, amelyet mindenki magának akar s ha egyszer megszerzi többé sohasem akarja majd elengedni. 

Merre jársz hát? Látlak! Nem vagy túl messze, de nem is közel. Nem vagy egyedül. Előtted látok valakit, aki ismerős számomra. Ahogy közeledek ráismerek. Régi, kedves ismerős, aki feléd közeledik de rögös utakon jár még. Kérlek, várd meg őt! Én küldtem hozzád. Ismerem annyira, hogy tudjam elér Téged. Meg fogod ismerni azonnal. Boldogság, meg fogsz ismerni engem...(H. Vivien)

Likes

Comments

Sziasztok,

Köszöntelek Titeket a blogomon :) Remélem tetszeni fog Nektek amikről majd folyamatosan írok, legyen szó divatról, utazásról, edzésről, finomságokról, nyári élményekről vagy egyszerűen csak az élet nehézségeiről és szépségeiről. :) Első posztomat a március 15-i hosszú hétvégén eltöltött szegedi kirándulás ihlette, ahol először jártam a Frei kávézóban (Cafe Frei) a párommal. Hihetetlen, mennyire más a megszokott "divat" kávézóktól. Tükrözi a világ sokoldalúságát, hogy minden ország különböző kávézási szokással bír és a kávékülönlegességeket is igyekszenek az országok kulináris szokásaira szétbontani. Itt megtalálhatók a világ legfontosabb kávéi. Kóstolhatsz olaszos espresso-t és cappuccino-t, ezerféle Latte-t narancsos, vaníliás, fűszeres, kakaós, keserű vagy lágyabb változatokban és még vagy százféle kávékülönlegességet. Ha Szegeden jártok a Széchenyi téren, ne hagyjátok ki!!! Páromat és engem lenyűgözött egy életre az biztos :) Xx Ölelés: V

Likes

Comments