tanken är svindlande, framför mig gapar en avgrund
hela mitt väsen gör uppror och vill säga nej
frågan är väckt och nu darrar min själ inför svaret

att du inte finns till
fast jag trodde på dig
vem skulle hjälpa mig ut med 7livet här ute
vem skulle ge mig den kraften jag måste få
vem skulle trösta mig, jag är så liten på jorden
om du inte fanns till
ja vad gjorde jag då
nej du måste finnas du måste
jag lever mitt liv genom dig
utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav
du måste finnas, du måste
hur kan du då överge mig
jag vore ingenstans
jag vore ingenstans om du inte fanns
alldrig förut har jag haft det i tal eller tanke
de lilla ordet som skrämmer och plågar mig så
ordet är om, om jag bett alla böner förgäves
om du inte finns till, vad ska jag göra då
vem skulle känna min ånger och sedan förlåta
freden i själen ja vem skulle skänka mig den
Hur kan du då överge mig...

om du inte fanns till, vem tog hand om mig sen
nej du måste finnas du måste
jag lever mitt liv genom dig
utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav
du måste finnas du måste
hur kan du då överge mig
jag vore ingenstans, jag vore ingenting
om du inte fanns
du måste finnas, du måste
hur kan du då överge mig
jag vore ingenstans, jag vore ingenting
om du inte fanns

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

halli hallå!

fyfan så stolt över mig själv, har inte tagit en pnap på hela dagen, och jag tror jag klarar mig från det än så länge, på senaste tiden så har jag tagit en nap just för att orka att göra stora saker, saker som för många är vardagliga grejer, jag måste till ex vila ett tag bara för att orka gå till coop, men nu ska jag försöka stå emot. ska gå på coop, handla grädde och göra renskav till middag, köpa nå gotta och bänka mig framför tvn resten av kvällen, jag och bus ❤ imorgon blir det bingolotto med Steffi 😃 vi ska fan vinna storvinsten!!!

Likes

Comments

Det har varit så lugnt nu kära mamma, har mått bra, har till o med känt mig lycklig och glad, på väg framåt. Men nu brast de, åkte förbi din grav med bussen och brast i gråt.. Det är så jobbigt, känns så pinsamt på bussen också, kunde jag inte väntat till jag kastat mig i sängen? Just nu vill Jag bara dö, hade de inte varit för min syster hade jag lämnat livet för länge sen, du vet det. Om jag bara fick träffa dig igen, bara för några sekunder, de skulle betyda så mycket. lilla mamma, kommer aldrig mer få telefonen som ringer och det är du, ingen fattar den känslan, ingen som inte gått igenom detta... usch mår apa igen.. 😣

Likes

Comments

Det är så mycket känslor som far omkring just nu, mitt huvud känns tomt samtidigt som de känns som att jag ska närsomhelst explodera. Jag är glad att jag faktiskt kan erkänna för mig själv att jag mår inge bra, att det är okej att vara ledsen, okej att känna, okej att sakna..

Är det dumt att känna sig ensam? Jag har faktiskt ingen mamma längre, och pappa är 18 mil bort, min syster finns, men då är jag fast med hunden, så allt känns bara så otroligt tungt. Vet inte vart jag ska ta vägen längre, sitter inne på miljarder tårar som bara vill komma, men som vägrar släppa taget.. Värsta är nog att jag känner mig som världens mes, men hade man varit i samma skor kanske man hade förstått. Önskar bara att jag var mer självständig, så som jag var förut, då jag inte behövde någon, älskade att vara själv, och mer eller mindre stannade hemma just för att vara med mig och ignorerade folk. Men nu rasade mitt liv tyvärr när mamma försvann, så därför känner jag mig mer ensam än någonsin. Det blir inte bättre av att jag inte mår bra på jobbet, och det känns som att jag tar ner mig själv för varje arbetsdag, vill bara hitta nytt, men det är otroligt svårt.. Vill bara rymma min väg under en sten och komma fram några månader senare, orkar verkligen inte det här, det äter upp mig inifrån, förstår inte de var ju så enkelt förut, men nu är de bara jobbigt. Jag känner mig som värsta gnällaren som saknar min mamma hit och mamma dit, men egentligen, jag bryr mig inte, hon var fan allt!!!! Hoppas allt blir lättare snabbt, att vindarna vänder, för orkar inte känna så här, och varför ska jag hela tiden känna mig så ensam 😢

Likes

Comments

Inser mer och mer att jag kanske inte skulle hoppat in i något då mamma vart sjuk, det är pretty much omöjligt att känna sig självständig just nu, gråter för minsta lilla och vill inte känna mig egentligen "bunden" till någon, så svår situation svårt att förklara vet bara att jag tycker det är otroligt tungt att vara så mycket ensam.. Hade jag inte skaffat mig ett förhållande så skulle jag inte veta vad som saknades, alltså hade jag inte känt mig lika beroende av närhet på samma sätt.. Jag saknar mamma så, man kände sig aldrig ledsen i hennes närhet, det fanns alltid någon som höll om en, någon att prata med, men nu känns det som man får panik så fort ens trygghet åker bort, och det är egentligen inte jag, jag är den som, Okej, ska bli svårt att sova ensam, då jag är sån fegis, men tanken på, ÅH gud vad mycket roligt jag ska hitta på, passa på och njuta av att vara ifrån och inte tänka på ens partner, men nu är det inte så, det är tvärtom, behöver närheten, behöver kramarna, därför mår jag så dåligt när den tryggheten försvinner, och det borde inte vara så, men kanske inte så konstigt, min mamma har inte gått bort för så längesen, jag märker bara mer och mer hur ledsen jag blir, det öppnar sig mer nu än förut, nu börjar väl läkningsprocessen, förut har jag gått omkring och trott, mamma kommer tillbaka, mamma är ju hemma, men det är ju inte så, jag undrar hur det hade varit om jag varit singel, tror inte jag hade varit lika besatt av samma trygghet som nu, för hade inte vetat om att de fanns en person som nästan gör mig lika trygg som mamma gjorde, klart man söker sig till det, jag vill inte, men det är svårt att inte göra, svårt att inte bli ledsen, jag behöver liksom min partner, men för andra kanske det är svårt att förstå, dom som inte varit med om samma, jag vet bara att just nu är jag väldigt skör, så jag behöver den där värmen, därför blir det så tungt när det blir kallt.

Likes

Comments

heeey. Hittade lite kläder på röda korset, var halva priset dära. Så 38 kr för tröjan och toppen :) inte alls dåligt, toppen var ju grymt söt :)

nu sova lite så man orkar med resten av kvällen.

Puss

Likes

Comments

allt vore så mkt enklare om man var hatad av alla, då hade man bara kunnat avsluta allt. men nu går inte de, istället får man må skit.. Kan inte ens lyssna på musik för allt påminner om dig och allt gör så ont. saknar dig så jävla mkt alltså..... varför du och inte jag. världens mest hjärtvarma mamma... orkar inte.. orkar inte ens äta ordentligt, orkar inte laga mat, levt på mackor typ hela tiden.. varför denna känsla, jag älskar ju att leva egentligen, men då du försvann försvann även meningen med livet. kom tillbaka till mig, 3 månader gick så snabbt, var inte ens beredd, vi pratade ju om att du skulle bli frisk, tänk om jag visste, sista dagen du var medveten så låg jag i din famn och hade bråttom hem, ja för att jobba dagen efter tror jag, hur korkad var jag inte.... skulle sova med dig hela den natten. kommer alltid bära med mig att jag inte göra något då du sa att du kvävs, låt mig vakna imorgon o detta har inte hänt..

Likes

Comments

Hejjj, blä vilket väder alltså.. Hatar och älskar regn, men just nu hatar jag det.Regn gör mig på deppigt humör oftast, och när man inte känner sig kry då blir det ännu värre om det regnar o är trist. Tvingade mig i alla fall till hertsödagen, aldrig varit där så var spännande, fanns hur mycket marknadsstånd som helst, hahahaha nu när jag skrev stånd så tänkte jag på nå helt annat :s fia i ett nötskal. XD nåväl, köpte mig 5 dvd filmer, en jordgubb/rabarber paj nybakad, och lite annat fint, men sen ville jag hem till soffan, fryser väldigt mycket, känner mig så frusen just nu, och trött, och uttråkad, så jag går väl och lägger mig ett tag, stänger av telefonen och all elektronik, så man får en lugn stund, godnatt.​

Likes

Comments

Frågan är om sorgen någonsin går över? Man lär sig väl kanske bara leva med den, var på så underbart humör imorse, hade såna ideer till vad jag skulle göra idag, också började jag tänka på mamma, och började lipa oabrutet istället, slutade för ett tag sedan, men trodde tårarna aldrig skulle sluta rinna, ​det värsta är att jag stänger in mig och vill vara ensam när jag är som mest ledsen, när jag egentligen borde vara eller prata med någon, men jag har fått någon känsla av att jag är ivägen, och att hela det här med mamma grejen har blivit tjatig, typ " Men oj vad synd det är om dig, det är 3 månader hon gick bort, get over it snälla typ... Känns dock inte så för mig, för mig känns det som halva jag fattas, svårt att förklara, men mamma var verkligen allt för mig, vi hade så starka band, och nu är hon borta, det var hon som alltid fanns där, men nu kan jag inte ens ringa........ Visst det är snart 3 månader sen hon gick bort, det har gått ett tag nu, men för mig känns det som att hon dog igår, smärtan är olidlig.. Önskar bara att jag hade fått ligga i mammas famn igen, men jag får nöja mig med hennes foto och hennes doft från koftan jag gav henne, den luktar fortfarande henne och hennes hårstrån är fortfarande kvar, men det är ändå inte samma sak, och därför känns det så jobbigt. Fina mamma, väck mig ur denna hemska mardröm, jag tror seriöst att jag fortfarande drömmer.

Likes

Comments