Två Pandora Berlocker

Fick 2 jätte fina pandora berlocker till min samling, så himla fina!

I Phone 7 Plus Rosa/Guld

Har haft en gammal IPhone 4 som har varit så himla långsam under den tiden som min 6a va sönder och nu har jag en helt ny IPhone 7 plus i min hand, helt sjukt verkligen.

Tack för dem super fina presenterna!

Kram<3

Likes

Comments

Godmorgon mina fina, ligger i sägen och lyssnar på chill musik och äter lite frukost.
Jag säga med handen på hjärtat att jag är lite nere just nu & det har gjort att jag har valt bort media ett tag men nu känner jag mig på bättrings vägar så tänkte börja lite smått igen. Det betyder verkligen inte att jag kommer blogga varje dag men jag ska absolut blogga när jag känner för det & att ni ska ha något kul att läsa om.

Har inga stora planer för dagen men någonting ska jag nog försöka hitta på.

Kram <3

Likes

Comments

Godmorgon mina glitterkulor, hoppas ni sovit gott?
Ligger i sängen och äter lite frukost samtidigt som jag kollar på ett avsnitt av skam & pratar med Moa i telefon.

Dagens planer är att jag ska försöka hinna med att äta middag med familjen idag innan jag ska iväg på 18 års fest. En av mina närmsta vänner & hennes syster fyller 18 idag så dem ska firas till morgondagen.

Kram! ;)

Likes

Comments

Hej mina glitterkulor!
Idag är det den 4 januari & jag fick gå upp runt 10.00 för att jag skulle till läkaren vid 11.00 och ta blodprov. När jag kom hem gick jag & la mig i sängen men det tog inte lång tid innan jag somnade om, haha!

Detta är en av mina nya favoritplagg i garderoben, har köpt den från Ginatricot. Jag tycker om den just för att den är lite små kaxig och jag är in love i kaxiga kläder.
Om ni vill kan jag lägga upp ett inlägg till om vad jag har köpt under jul helgerna?
Kommentera gärna vad ni tycker! ;)


Så nu har jag duschat & fixat mig lite eftersom jag ska in till stan & fixa mina fransar senare idag.
Kram ;)

Likes

Comments

Hej mina glitterkulor hoppas allt är bra med er? I'm fine.

Jag vill önska er en god fortsättning & hoppas ni har haft en fin jul & nyårs afton.
I lördags gjorde jag mina långa nyårs naglar och jag faktiskt är nöjd över, jag har nu startat ett UF-företag som heter Queennail's där jag kommer att arbeta med Akryl naglar. Nu kan följa mitt instagram konto @queennaiil .

Ha nu en trevlig kväll, kram!

  • Filed under: Naglar

Likes

Comments

Hej på er mina fina, hoppas ni mår jätte bra?

Idag skulle jag egentligen slutat 14.10 men 2 lektioner blev inställda så vi slutade runt 11.00 tiden någon gång. Det va meningen att jag skulle åkt hem men precis innan jag och Julia skulle hoppa på spårvagnen ringer några av mina kompisar och fråga om vi ville träffas en stund så vi åkte in till stan och träffa dem. Efter vi träffat mina kompisar stanna jag och Julia kvar i stan för att jul handla lite och jag fick även köpt ett par skit snygga overknee stövlar till mig själv och jag måste bara säga att jag är helt galet kär. ASSÅ kolla bara på dem. Kram<3

Likes

Comments