Godmorgon,
Idag blir det ingen skola för mig eftersom jag har blivit sjuk under helgen... Jag hade massor att göra under helgen men tyvärr slutade helgen med att jag låg i sängen och jag kommer nog få ligga här några dagar till. Men man får ju tänka på det positiva att man får göra frukost på sängen.

Hoppas eran helg har varit kanon.

Kram <3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej och god eftermiddag,

Just nu ligger jag i sängen med en smoothie och lite melon, idag är det söndag och jag har inget planerat på schemat. Jag ska nog bara vara hemma och ta det lugnt, jag har ont i magen och huvudet så jag tror det passar bra att ligga i sängen idag!

Men jag hade tänkt att berätta lite vad jag gjorde i helgen eftersom jag inte har bloggat någonting...

Fredag: åkte jag och Emilia till Lindome för att umgås med några vänner och min pojkvän, det blev en super mysig fredag.

Lördag: När jag och Emilia vaknade upp tillsammans va vi sugna på att åka in till stan för att äta frukost och då åkte vi in till tintin och åt en jätte god club sandwich, efter vi hade ätit tog vi tåget hem och sen tog vi det bara lugnt fram till 7 någon gång för att vid 8 skulle vi träffa våra kompisar.

Detta har varit min helg och jag hoppas ni också har hittat på någonting kul i helgen. :)

Kram <3


  • Filed under: FOOD

Likes

Comments

Hej och godmorgon,

Nu är klockan 9.10 och jag ligger fortfarande i sängen. Jag börjar inte förrän 12.50, men jag tycker det är mysigare att gå upp lite tidigare så man kan ligga och dra sig i sängen så man verkligen vaknar till. Har inte hunnit göra så mycket nu på morgonen men jag har fått ihop en jätte god banan/äpple smoothie som jag nu ska ta med mig upp och njuta av under tiden jag ligger och sträcker på mig i sängen.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag,

Kram <3

  • Filed under: FOOD

Likes

Comments

Hej på er,

Titta ut genom fönstret när jag vakna i morse och insåg att jag bara ville ligga kvar i sängen... Det va verkligen inte kul att vakna upp till den gråa himlen och det blåsiga vädret. Men när jag satte på datorn blev jag sugen på att kolla igenom mina bilder och då hitta jag dessa underbara bilder från min semester i Kroatien. Det va en helt sjukt underbar resa och jag hoppas att vi åker nästa år också. Men då vill jag ha med mig en tjej kompis så vi kan ta fina bilder och skapa ett fint minne tillsammans.

Kram <3


  • Filed under: Resor

Likes

Comments

Hej!

Mitt namn är Sofie Jensen, jag är en 17 årig tjej som kommer från Göteborg.
Jag går andra året på gymnasiet och på min fritid spelar jag innebandy, håller på med hästar, är med mina fina vänner och är med min underbara familj.

Mer frågor om mig?
Hör av dig till sofiiejensen@hotmail.com

Följ med på min resa genom min vardag och utveckling i livet.

Kram <3

Likes

Comments