Sho.

Sitter framför tvn och tittar på årets Paradise Hotel. Denna säsong ska tydligen vara den sjukaste på länge så ska försöka att följa den slaaviskt. Det var säsongspremiär igår och asså faaaaan vad jag fick en stressklump i magen när *SPOILER ALERT* HAIDAR inte fattade att han hade åkt ut och svarade till Rebecca "Det känns bra att stanna kvar." Man kände hur typ alla som såg på avsnittet ba stannade upp i någon sekund hahaha. Asså jag fick en stressklump i magen och dessutom försökte han inte vara åtminstone lite smidig och rädda sitt tabb lite utan han ba fortsatte stackarn haha.

Iallafall, onsdag snart och London närmar siiigggg. WHOP WHOP haha! Måste dock ringa till resebyrån jag köpte biljetterna och dubbelkolla hur mycket bagage som ingår o sånt. Men ska nu titta klart på avsnittet så hade gött så länge! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallo.

Har tänkt på dehär med söndagsångest och jag upplever sällan det. Kan va för att jag aldrig blir bakis och känner typ inte att de jobbigt med måndagar. Dehär med att vara bakis så är tydligen jag bland de få som inte blir och ibland så vet inte jag om jag ska känna mig utanför eller riktigt jävla lyckligt lottad Hahahahah. Jag är duktig på veta min gräns men även när jag blivit riktigt full så vaknar jag inte upp dagen efter med att jag bara typ vill dö haha.

Det ända "jobbiga" med söndagar är väll att jag inte känner mig tillräckligt produktiv. Jag har en grej att jag ständigt vill göra nått, hatar o ligga hemma o dega. Då kan jag känna att söndagar är riktigt jobbiga för de är en såndär riktig "degdag". Tidigare idag va jag ute på kanske 1h promenad ba för komma ut lite typ så de e väll de ända produktiva förutom min lilla utekväll igår på stan. Det var första gången på länge som jag satt mig ner och tog ett glas vin. Det va så jävla najs och ba sitta med ett umgänge o ba chilla och snacka skit typ haha. Var på Brillo som e riktigt najs och vi typ satt ute för de va ganska skönt och sen drog jag hem vid typ 1 medan de andra drog vidare. Pallade inte dra vidare va alldeles för trött för det. Nu ska jag fan fixa lite grejer inför imorrn.

Haade!

Likes

Comments

Hallu

Gick till tåget idag och passade på att fylla på mitt nya SL kort med fritidsbiljett och i samtalet med spärrvakten så säger han att det är den första september vilket fick mig att vakna till lite haha. Helt sjukt att det redan är första september, man känner nästan att vafan har ja gjort med mitt liv senaste 9 månaderna haha. Trots att det redan är september och att sommaren är över så är jag så jävla taggad för om 20 dagar är det fan London för mig. Whoop whoop!! Kommer vara borta i tre dagar och bo i på nått hotell i västra London tror jag.
Har faktiskt aldrig varit i London förut vilket e as skumt så äntligen. Kommer dock gå looss på shopping vilket känns underbart haha, men en grej är att jag har extremt höga förväntningar därför att alla säger så mycket bra om London, och kommer ju även försöka shoppa hem en massa vilket målet med resan delvis är. Ba tänker mig att jag knappt hittar något och att jag slösade pengar på typ bara mat... Alla jag har snackat med säger att det verkligen finns skit mycket att se så trooor att det bli bra ändå.

Haade så länge

Likes

Comments

Tjena. Första inlägget jag gör, och är väldigt ovan med detta, men jag gillar skriva och producera så kände att det här kunde vara en bra grej. Fick dessutom pepp ifrån en kompis att göra det här så varför inte. Tänkte för det mesta uppdatera lite kul här som jag kan hitta på.

Haade så länge!

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw