Tja! Jag är en kille på 16 år som bor i Finspång.


Jag har som hobby att skriva, då

menar jag nästan allt som går att skriva om skriver jag, allt från anteckningar på konstiga saker som händer till historier baserat på mitt liv till helt out of place noveller som jag drömt om osv.

Jag har skrivit så här i 3-4 år och det har blivit som ett sug efter något, typ som ett röksug och det ända sättet att stoppa suget är att skriva.

Jag älskar verkligen det här men det är inte min dröm att lyckas med att bli en stor författare så som Stig Dagerman. Mitt mål jag har med livet är att bli en riktigt bra bartender som alla vill gå till hehe 😊


Meningen med den här bloggen är att lägga upp mina dikter, noveller och andra sagor för att jag vill få respons av ER! Ni som inte känner mig så väl.


Jag kommer lägga upp först tanken bakom min berättelse och sedan berättelsen. För att ni först ska förstå den sen kunna läsa den 😊


Hoppas ni förstår mig och skriver vad som ska förbättras istället för massa negativa kommentarer. Jag vill få någon annans syn på berättelsen så att jag kan förbättra mig i det jag gör.

Jag kommer inte lägga upp inlägg varje dag men ja ska försöka hinna med varann vecka iallafall. 

Det här är jag, mitt namn är Sebastian Nordin. Harre gött 👋

Likes

Comments