Mike Candys, grym dj släppte en låt härom dagen, riktigt goa partyvibbar av den! :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var egentligen meningen att jag skulle ha gjort ett inlägg igår men bjuder på 3 artister nu idag istället, David guetta som nu har släppt sitt nya album med GRYMMA låtar! Chuckie feat Maiday som gjort en skön låt som heter Skydive & Will sparks som har remixat låten Blurred Lines med Robin Thicke! 

Spotify

Chuckie feat.Maiday - Skydive

Robin Thicke - Blurred Lines (Will Sparks Remix)

David Guetta ALBUM
Likes

Comments

kolla runt lite förut & hitta en grymt skön låt, Ingen aning om vilka de är men duktiga är dom iaf :)

Spotify


Likes

Comments

Fick ett låttips idag, uppskattat när med bra feedback, riktigt kul! Sak Noel som gjort låten Loca People (What the F**K!") som vart riktigt populär när den släpptes. Hade inte hört No Boyfriend innan & tyckte den var riktigt skön! Tack så mycket :)

Spotify


Likes

Comments

Tycker de är lite Scooterkänsla i låten men tyckte att den var riktigt skön ändå, även fast jag inte är något stort fan av scooter direkt :)

Spotify


Likes

Comments

Borgeous som slog igenom stort med Tsunami har har kommit ut med en ny låt tillsammans med Tony Junior, en låt som man blir riktigt taggad av! :))

Spotify


Likes

Comments

Broiler har ju levererat rätt bra på många förfester med sina sköna norska låtar, blivit lite mer engelskt de sista nu. Den här gången bjöd han även på lite lugnare låt :)

Spotify   Soundcloud

Likes

Comments

Steve har nästan inte en enda låt som jag fastnar för, men när han släppte de här albumet för lite mer än en månad sedan så hörde ja en låt som spelades om & om i högtalarna.

Spotify   Soundcloud

Likes

Comments