Podcast

Klockan är tio i ett på natten :)) haha och laddade ganska nyligen upp femte avsnittet av podden. Den handlade som sagt och skitsnack och rykten. Skit som kommer från out of the blue och förvrängda ord, så in och lyssna!

Idag kl 15 ska jag till studion och spela in nästa avsnitt med Shunashy. Vi har fortfarande inte bestämt ämnet haha men det lär bli bra ändå. Vi har ju också en del saker att jobba på med podden så ska försöka komma igång med de så att det inte ligger och släpar.

På söndag så är det ju årsmöte med UngMedia. Det kommer vara i några lokaler mitt i centralen. Läste att en person vid namn Emma Janke ska föreläsa. Hon jobbar på produktionsbolaget Ljudbang och har spelat in flera dokumentärer för Sveriges Radio, bland annat P3 Dokumentär så hoppas det blir intressant.

Här e avsnittet! :D Vi finns också på podcaster-appen, men det går inte att infoga det med iTunes länken som det går med Souncloud.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Gokväll människor.

Sitter och klipper avsnitt 5. Satt först på ett kaffe vid typ 20-tiden och det var så skönt. Kunde typ koncentrera mig bättre. Podden ska upp på onsdag och det kommer handla lite om rykten och skitsnack. Något som är otroligt relaterbart vilket e niceee.

Angående dagen så har det varit så fucking grått efter en fett solig söndag, dessutom snöö... MEEEEN det kommer att vara sol nästan hela resterande veckan så på me glajjorna bara haha. Ska försöka hinna klippa klart podden idag och sen titta på på säsongsstart av Ex on the Beach haha. Känner att jag måste hänga med. Totalt missat att titta på Paradise Hotel så måste ta igen alla avsnitt som e typ minst 10 st.

Ser att jag fått lite läsare vilket e skitkul haha. Inte förväntat mig något speciellt, men fortsätt! :D Hoppas ni också har gått in o kikat på podden något.

Likes

Comments

Allmänt

TJO.
Idag har det varit sjuuuuk sol. Så jävla skönt! Så skönt att vakna till sol på en söndag, dock vaknar man typ vid 12-tiden för att man kom hem typ 3 efter en utekväll. Det kommer annars att vara soligt nu framöver vilket känns som om man har blivit återupplivad på nått sätt haha. Tvingade ut mig själv för att ta del utav solen, så gjorde lite ärenden och sen spontan-mötte upp en bekant. Vi satte oss på Urban Deli och tog en kaffe och bara snacka massa skit så as mysig söndag haha.

Jag och Shunashy spelade in avsnitt 5 häromdagen och har fortfarande inte klippt podden, och den ska upp om två dagar. Måste mejla UngMedia för att anmäla mig på årsmöte osv och har inte kommit igång med något av det där. Har fan ändå lite saker att göra men typ inte pallat göra det utav ren lathet. Så ska göra det typ NU haha. Annars så ser det ut som denna soliga vecka som kommer vara ganska full med positiva saker :D

Likes

Comments

Podcast

Avsnitt 4 "i-landsproblem och värnplikten " uppe på podcaster!

Idag träffade jag @shunashy vid 16-tiden i studion och spelade in avsnitt 5 av podden, WOHO. Ämnet blev något väldigt relaterbart, så tror att det kommer uppskattas! Det flöt på bra efter en stund trots att vi båda hade en relativt intensiv dag idag. Vi skapade ett instagramkonto för att markandsföra podden mer, lagomarbastpodden. Kolla in den!

Vi pratade om att fixa nytt omslaget snart också för att den vi har nu är fan riktigt jävla risig då kvalitén suger. Så det måste göras SNABBT TACK. När vi skulle fota omslaget förra gången så försvann batteriet till kameran och vi hade förberett oss och allt, så det sög hårt.

Likes

Comments

Allmänt

Gjorde ett relativt spontant köp för några dagar sen att köpa en systemkamera. Köpte en Canon EOS M10. Det är mer specifikt en kompakt-systemkamera då den inte har en sökare. Tog några bilder på min fruktsallad, för att testa kvalitén haha. Nöjd är jag ändå och prisvärt var det. Men nog om mitt ointressanta köp.

Imorgon ska jag spela in avsnitt 5 av podden, känns skit bra. Vi har redan 400 streams och podden har varit ute i lite över en månad. Så det går bara uppåt! Vi har en del mål med denna podd och en av de är att nå ut till många, så vi ska vi måste marknadsföra den mer, Shunashy har dock marknadsfört den skit mycket hittills så tack vare henne så har vi nått så pass mycket på så pass kort tid. Så IN OCH LYSSNA om du inte lyssnat än!

Likes

Comments

Allmänt

Tjena. Första inlägget jag gör, och är väldigt ovan med detta, men jag gillar skriva och producera så kände att det här kunde vara en bra grej. Fick dessutom pepp ifrån en kompis att göra det här så varför inte. Tänkte för det mesta uppdatera lite kul här som jag kan hitta på.

Tillägger att jag har en podcast tillsammans med en kompis som heter Shunashy. Podden heter Lagom är bäst och vi diskuterar aktuella ämnen, stora som små och i våra diskussioner så delar vi inte alltid åsikter haha. Allt är dessutom utifrån ett ungdomsperspektiv så in och lyssna! Lagom är bäst finns ute på iTunes och podcast-appen.

Haade så länge!

Likes

Comments