Lifestyle

Bilder ifrån en fantastisk dag jag kommer minnas länge! Heliga anden brann starkt över hela lokalen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna dag tog jag emot Jesus..helt fantastiskt vilken frid han kan ge vår själ. Från och med idag väljer jag att följa guds ord och tro på honom under alla omständigheter, begraver mitt gamla liv för gott.

Gud välsigne er!

Likes

Comments


En utav mina tatueringar som gjordes för ett år sen exakt idag, ett år går så otroligt fort, helt sjukt.
Jag har tänkt att jag ska fortsätta på min arm det här året iallafall, har en del planer och tror det kommer blir riktigt nice!

På tal om något helt annat ser jag fram emot morgondagen då en nära vän till mig från hemtrakterna kommer och hälsar på mig, jag är ju numera bosatt i Västerås förresten. Tidigare bodde jag i den lilla staden Ulricehamn (för dom som inte vet vart det ligger riktigt så är det mellan Borås och Göteborg kan man säga). Han ska stanna över till söndag och shit vad kul vi ska ha, står varandra nära och har gjort sen dagen vi träffades första gången. Blir väl en tripp iväg till Stockholm bland annat! Älskar vänner som verkligen bryr sig på riktigt och alltid finns där om det är något, som man alltid har naturligt kul ihop med.

Ps.
Jag vill bara tillägga att detta är ingen blogg jag kommer att posta massa om mina vardagar på utan då och då skriva om saker som händer i mitt liv, men det är mest stora upplevelser och förändringar jag vill dela med mig utav.
​Naturligtvis kommer jag ju att dela med mig av min livsstil med hjälp av mycket fräscha bilder.

Ha det nu bäst och en fantastisk helg när den kommer!

Likes

Comments