Hej alla bloggisar!
Idag så har jag bara varit hemma och varit sjuk. De är riktigt jävla tråkigt och bara ligga och göra ingenting för att man mår så dåligt! Men jag får hoppas att jag blir bättre snart! Det är därför det inte blir ett så långt inlägg här på bloggen idag.
Kram från Sebastian

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej bloggisar!
Igår så sjöng jag ju på Stockholms slott, jag sjöng för prinsessan Kristina och några andra som fick stipendium. Konserten gick superbra! Idag har jag bara varit ute hos mormor och tagit det lugnt, hon ska bara förhöra mig på mina engelskaglosor och sen ska jag åka hem och kolla på svenska Hollywood fruar.
Kram från Sebastian

Likes

Comments

Hej Bloggen!
Idag har jag varit på skördefesten på Adolf Fredriks musikklasser, som jag skrev om i det tidigare inlägget. Nu ska jag byta om till mina körkläder och åka till Stockholms slott och sjunga. Efter jag har sjungit så ska jag åka ut till min mormor och ha lördagsmys med henne. Hoppas ni har en fortsatt bra lördag!
Många kramar från Sebastian❤️

Likes

Comments

Hej bloggen!

Idag började jag skolan kl 08:15 och slutade ca 15:30. Efter skolan så mötte jag upp min mamma i Alvik och följde med henne till frisören. Efter att hon hade klippt sig så gick vi hem och lagade middag! Imorgon ska vi ha skördefest på Adolf Fredriks musikklasser, och jag kommer stå där mellan 10-12. Innnan jag går och lägger mig så ska jag bara göra mina engelskaglosor.

Många kramar från Sebastian❤️

Likes

Comments