Hej mina bloggtittare jag tänkte börja blogga lite eftersom jag tycker det är en kul grej gå gärna in och följ bloggen, jag kommer försöka vara uppdaterad så bra de går. Det kommer publiceras lite goa fest bilder till allt möjligt.

Idag vaknade jag klockan 10.40 och sen käkade en bra frokost , sen drog jag till gymmet med två vänner och vi körde på bra i ca 1 timma och 30 min. Nu är det bara o vila resten av denna dagen så blir det jobb och gym imon igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Idag lagade jag mat till mig själv,  gjorde en Mac wrap ,kände att jag var sugen på det idag med lite olika ingredienser. Jag kan verkligen tipsa er om att testa på denna fina rätten , den ger en väldigt fin smak och man vill ha mer efter man har ätit upp.  Jag lägger Receptet nedanför så är det bara o testa så hörs vi.  :)  

Tortilla Bröd (Grovt eller ljus funkar bra)

Kyckling grillad (friterad funkar också bra) 

Ruccola

Cream fraiche eller Gräddfil

Rostad lök 

Sweet Chilli sauce 

Skivad ananas

Tomater  

Receptet kommer från MR Sebbs Kockhouse! 


Likes

Comments

​Idag vaknade jag klockan 7:30 för jag  skulle ha körlektion klockan 8:55 , De var riktigt skönt mina bil kunskaper satt 100% och körkortet börjar närma sig så det var riktigt härligt. Sen efter jag körde klart drog jag direkt till gymmet, Fitness 24 och körde på bra där 1 timma och 30 min . Nu är dagen färdig och ikväll ska jag bara ta det lugnt med vänner. Vi Hörs <3 

Likes

Comments

Hej igår var jag och 3 vänner på Håkan Hellström , det var helt magiskt , vi stod ganska långt fram och man fick verkligen gåshud när hela Ullevi sjöng. Detta var något som man aldrig får uppleva igen tanke på de är hans sista konsär pågrund av att han ska ta paus o skriva nya låtar. Men inte mer med det, att spendera denna kvällen med fina vänner , värmer också i mitt hjärta. Detta var verkligen något jag alltid kommer minnas som ung. Tack Håkan o mina fina vänner <3

Likes

Comments

Idag gick jag upp kl 5:00 imorse och jobbet började klockan 6:00, vi hade en riktigt go arbetsmåndag det var lugnt och de var bara att köra pall och det var riktigt skönt, för de var bara ett kort pass idag från klockan 6:00 - 12:00. Efteråt var jag lite småtrött så jag somna lite i sängen och sen stack ut med kompisar och käka lite mat. Och det var denna dagen imon blir de jobb igen.

Likes

Comments

Lirade gitarr på en solig dag utomhus de var riktigt gött . speciellt när man spelar lite Rock^n roll. 

Likes

Comments