View tracker

Heej!
Jag har varit på Ginatricot och Cubus och köpt lite grejer som jag tänkte visa.
jag köpte en vit Croptop för 99:-
en kjol för 99:- och en handväska för 299:-. Och även som en liten detalj så köpte jag två pälsbollar (inte äkta päls) i ljus rosa och svart färg.
Det var en liten uppdatering på bloggen eftersom jag inte har varit så uppdaterad på länge så här får ni ett inlägg. Det var vad jag hade för idag, till nästa gång take care💋💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Hej!

Idag är det Torsdag och det regnar jätte mycket och då tänkte jag passa på att blogga lite. Igår var jag på ett köpcenter som heter Torp med några kompisar och kollade för det är en jättestor sommar rea där just nu. Jag hittade massa jag ville ha men jag hade inga pengar. Idag kom studiebidraget och då tänkte jag och en kompis kanske åka dit imorgon och shoppa lite. Jag tänkte köpa en väska på Cubus för 299:- och sen tänkte jag lägga 200:- inne på Ginatricot för där var det såååå mycket snygga kläder för såå lite pengar nu när det är 70% rea i nästan alla affärer. 

Det var vad jag hade för denna gången, och till nästa gång Take Care.

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Jag har tänkt lite på en sak.

Jag ska ju då byta kön och jag står just nu i kö för att komma in till Lundströmsmottagningen för att börja min utredning och väntetiden är typ 2 år och då kommer jag ju vänta en bra tag. Så jag tänkte att nu börjar jag ju 2:an på gymnasiet och då tänkte jag börja lite lätt med smink endast och sedan i 3:an så har jag endå sparat ut håret i ett år, och då tänkte jag sätta i hår förlängnig och börja anvönda 'tjej' kläder i skolan och t.o.m ha klänning och högklackat på studentbalen och studenten. Jag kom på detta nu idag och har börjat små kolla på klänningar och har hittat några stycken och några skor jag tänkt på så jag infogar de längre ned.

Men det var vad jag tänkte snacka om idag så hörs vi, Ha de så bra till nästa gång.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Så idag tänkte jag tipsa om 5 butiker/affärer som jag tycker om att besöka när jag shoppar med vänner eller bara shoppar själv.

N.5- Sephora- Just för att det sminket de har är sååå otroligt bra och personalen är så hjälpsam osv. Där köpte jag Too Faced Chocolade bar, den har sååå otroligt fina färger.

N.4- M.A.C- och då menar jag den lilla i Åhlens city i Göteborg, jag var där nu i helgen och då fick jag så bra hjälp att hitta det perfekta läppstiftet och jag är såå nöjd med att jag köpte det. Jag köpte Viva La Glam Ariana Grande C85 det mörklila.

N.3- Design Only i Göteborg- De har så sjukt snygga kläder där, men problemet är att det är så sjukt dyrt så man har typ bara råd med 1 tröja.

N.2- Kicks- Jag tycker att kicks är bra just för att det sminket de har är bra och priset är bra på produkterna och att de har så många parfymer som doftar så fruktansvärt gott, sen har de parfymer som inte doftar gott häller. 

N.1- JC- De har kläder från billigt till dyrt, från snyggt till njaa och bra kvalle till bra märken. 

Det var mina tips på bra affärer och butiker som ni borde besöka. Hoppas att ni mår bra så ses vi nästa gång!

Likes

Comments

​Heej!

Jag måste berätta en sak nu som är väldigt viktigt för mig. 

Under en längre tid har jag mått väldigt dåligt och inte vetat vad orsaken var, men nu vet jag vad det var. Jag har inte varit true to myself. Jag är en tjej, inte en kille. Jag har aldrig känt mig som en kille när jag har varit i skolan och på stan med mina vänner eller själv. Jag kände mig som tjejen i gänget liksom. Jag känner mig som en tjej, men när jag kollar i spegeln då ser jag en kille och det är inte den riktiga jag som jag ser mittemot mig. Jag har alltid velat vara en tjej och jag har alltid tyckt om att ha långt hår, gå i klackar, sminka mig och klä mig i 'tjej kläder'. 

Med det sagt, jag vill byta kön. 

Jag har tagit tag o det här och tagit kontakt med kurator oså. Jag berättade för henne hur jag kände och om mina tankar om det osv. Jag har liksom mått jätte dåligt en låååång tid och nu mår jag mycket bättre när jag har fått reda på varför jag mått så dåligt.

Jag har tänkt ut ett namn som jag vill ha, Jag har valt att heta Sasha. Jag kommer gå på hormoner och det gör att underhudsfett ökar och brösten växer så att man blir kurvigare, muskelmassan och erektionerna minskar och hårväxten på kroppen och håravfall avstannar. Jag kommer att få möjligheten att få operera in silikon bröst och göra om mitt könsorgan. Man ska inte fixa stämbanden som många tror men man går röstlektioner så man får öva rösten, man använder en ljusare ton och läser texter för att få en kvinnligare röst. 

Jag kände bara att jag skulle skriva detta så att alla ni vet vad som kommer hända med mig, så att det inte blir en jävla suprice för alla när jag kommer med tuttar helt från ingenstans. Jag ser även dehär som en nystart på mitt liv för jag har ju inte mått så bra, och jag tror att jag kommer må så OTROLIGT mycket bättre när jag verkligen får vara den jag faktiskt är och låta min insida komma ut.

Det var allt jag hade för denna gången, och till nästa gång, Take care. 

Likes

Comments

Heej!

Jag tänkte beställa lite grejer som kan hjälpa mig i skolan. Jag går på stylist linjen och då ska jag beställa lite smink och då tänkte jag visa vad jag ska köpa.

Jag tänkte beställa 4 läpp produkter från Rebecca Stella.

LIPS DON*T LIE (rött läppstift) 149:- + KNOCKOUT (röd läpp penna) 119:-

HELLO STRANGER (nude / ljusrosa läppstift) 149:- + PAMPERED (nude/ ljusrosa läpp penna) 119:-

3 paletter från Makeup Revolution. Riktigt bra priser på dessa 3 paletter tho.

Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette 175:-

Ultra Cream Countour Palette 115:-

Highlighter Palette 115:-

Viva La Diva Book Of Beauty chapter 1-2 259:-

I dessa innehåller det.

16 Ögoskuggor

1 Rouge

2 Highlighters

2 Ögonskuggs applicerare

1 Pincett

1 Ögonbrynspenna

Ögonbryns vax

Och sist men inte minst 3 Ögonbryns mallar för ifyllning.

En mascara från Thebalm Mad Lash för 159:-

​Och det var lite jag hade för att visa vad jag ska beställa för att öva hemma.

Ni får ha de så jätte bra så hörs vi, och till näsa gång, Take Care.

Likes

Comments