Trotts att min nyårsafton spenderades i soffan med min katt och Sherlock Holmes så stoppade det inte mig ifrån nyårs efterrätten! Den är jättegod och perfekt för dig som inte vill äta en sockerbombad diabets kaka. Allt du behöver är ( för två portioner )
● 3 avokados
● 2 teskedar vaniljsocker (eller pulver)
● 3 dl frysta hallon
● 1/2 citron
● 1 dl naturell kessela
● 1msk flytande honung

Avokadokräm:
Mixa 2 avokados, en halv pressad citron, 1dl kessela, 1 tsk vaniljsocker och en msk honung.

Hallonglass:
Mixa 250gram hallon, en avokado och en tsk vaniljpulver.

När du gjort glassen lägger du den på avokadokrämen och ringlae lite honung och krossade nötter på.
Världens enklaste efterrätt som är både jättegod och nyttig.♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var jag på bio med pappa och farmor och såg den nya Star Wars. DEN VAR SÅ BRA! Jag är en riktig Star Wars nörd. Just därför var jag ju tvungen att måla den nya drioden BB-8, den är ju så underbar!  Fick akvarellpennor i julklapp så detta var ett bra tillfälle att testa dem. Blev väldigt nöjd och hör är blider på före och efter jag tillsatt vatten.

Likes

Comments

Förra veckan fick jag en impuls att jag skulle  göra om en skiss jag gjorde när jag precis hade fått detta blocket. Väldigt kul att göra om något efter så många år för man ser verkligen hur man utvecklas och hur man lär sig bättre och bättre tekniker genom åren. Så den till höger är gjord någon gång undet 2012 och den andra i december 2015.

Likes

Comments

Igår julpyntade jag mitt rum men hade en väggyta jag inte visste vad jag skulle göra med. Tavlan som brukar hänga där är väldigt färgglad och sommring så den passade inte riktigt in. Jag kollade efter lite inspiration och hittade en cool bild på en ren och bestämde mig för att göra en egen julig rentavla. Då jag hade slu på dukar så målade jag över en gammal tavla som jag köp på Ullared för typ 30kr och jag blev faktiskt väldigt nöjd med den och tycker att den förfyller sitt pyntiga syfte.

Likes

Comments

Idag är en sånär kväll då man inte alls är trött och man får hitta på något annat än att ligga och vrida och vända på sig i oändligheter. This is what I usually do this nights ♡

Likes

Comments

Bakat och ätit en massa pepparkakor med Emilia idag, mmm så gott! Nu väntar vi på att kristyren ska stelna och dricker glögg.
vi försöktd också göra mini hus men som ni ser gick det sådär. hahaha. Men gott blev det!

Likes

Comments

Jag är som sagt en stor seriefantast och just nu kollar jag ikapp Arrow, är i mitten av säsong 3 så ni som följer vet att en viss person som är död, verkligen är död. Men så hittade jag den här trailen och och jag finner inte ord.!

Jag är så taggad men SÅ förvirrad, hur kan denna personen leva, omg. Nu måste jag börja kolla på The flash innan filmen släpps. Detta är typ som marvels avengers , som jg också är ett otroligt stort fan av och asså fy fan va najs en film!!  

Likes

Comments

Veckans idrottslektion var på Öckerös idrottshall... Jag som brukar vara ganska bra på att åka skridskor, mina egna skridskor, fick låna ett par hockeyskridskor.... jag var en extreme bambi. Men jag bröt inget så det är la ett bra tecken. Men asså omg mitt lag på bilden, hahaha. (jag är den med färgglada byxor)

Likes

Comments