Allmänt

Första inlägget då. Vad kul! Du som läser detta undrar säkert vad är nu detta för blogg jag kommit in på, "searchingburgers"... En blogg om att leta efter burgare...? Vad är det för burgare som den som gjort denna blogg letar efter? konstigt...

Nä, men hörru du. Jag ska förklara!

Ni vet dom där gångerna man ska äta middag och känner mest bara nej, jag orkar inte laga middag. Samtidigt är man inte heller sugen på att gå förbi pizzerian i närheten där man oftast hamnar vid sånna här tillfällen när man inte vet vad man ska äta. Nej, man vill ha något nytt. Så gör man ett besök hos sin trogna vän google för att få hjälp. Men man är sååå hungrig och på google är det sååå mycket text.

Eller dom där gångerna när man ska resa bort, till en annan stad eller utomlands. Man googlar runt innan resan och kollar läget, vad finns att se, vad finns att göra och framför allt - vad finns att äta.

Så här ser det ur för mig och ganska snabbt börjar jag kolla utbudet av just burgare. För enligt mig är just burgare förstahandsvalet av mat.

Så varför jag skapat denna blogg, jo det är för att kunna ge en guide och mina omdömen om dom burgare jag ätit och dom ställen som jag har varit på. Både i Sverige och utomlands.

Så, om du hamnat på denna blogg i tron om att den skulle handla om något annat än burgare, av någon konstig anledning, så har du hamnat helt fel tyvärr. Men om du hamnat här för att du precis som jag älskar burgare - grattis! då har du hamnat helt rätt!

Enjoy!

​Bild från ett av mina favoritställen både gällande stad, restaurang och burgare - Shake Shack i Dubai Mall.

Likes

Comments