​I helgen åkte vi till linköping och firade Adams farmor och farfar som hade krondiamant bröllop. Med andra ord att dom varit gifta i 65!!!! år vilket är så coolt och fint! Var väldigt kul iallafall och alltid trevligt att bli bjuden på god mat. 


Nu nästa helg blir det också att åka iväg men denna gång till gol, vilket är ca tre timmar från Oslo. Ska hälsa på Ida och gänget som jobbar där!

Annars händer inte så mycket på vardagarna, jobbar, äter och sover i princip. Precis det vi var inställda på denna höst/vinter innan det blir att resa i vår igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna vecka jobbar jag och Adam samma tider, så igår efter jobbet åkte vi hem till Tasos för att äta middag. Gjorde falafelrulle och såg film.

Idag efter jobbet ska vi åka till Strömstad för att fixa bilen! Är någon som slagit in bakrutan så känns skönt att det äntligen blir fixat.

Likes

Comments

Tre från när vi tog ett kvällsdopp på Kreta.

Likes

Comments

Tog oss ut på en promenad idag, är så himla fint i Oslo överallt denna årstid. Börjar bli väldigt kallt nu också men än så länge har jag inte börjat frysa för mycket.


Tog med några kvistar hem också för att liva upp fönstret lite. Som dock på bilden såg väldigt tomt ut ändå.

Likes

Comments

​Är väldigt förkyld så blev en lugn helg för min del! Somnade väldigt tidigt igår efter jobbet och idag var vi en sväng förbi Tina och Jimmy. Resten av dagen spenderas i soffan där jag sitter nu.

Likes

Comments

1 år med mitt hjärta idag. Önskar alla fick känna sig lika trygga och lyckliga som jag gör med dig!

Från en av mina favoritkvällar i somras på Gotland.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Bor numera i Oslo igen! Skillnaden denna gång är att jag nu inte flyttat hit med mina vänner, utan med min pojkvän och att vi nu bor helt själva. Tidigare har vi alltid bott med andra. Nu bor vi i en liten lägenhet som ligger sjukt centralt.

bild från då Ida var här för någon helg sen

Likes

Comments

Kom hem igår efter några magiska dagar i fjällen med Adam.

Likes

Comments