Kom hem igår efter några magiska dagar i fjällen med Adam.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilka fantastiska dagar vi haft här på Kreta! Efter förra inlägget har vi hunnit hyra bil och åka till lite andra ställen. Stannade där Adam jobbade och kollade in den staden (hersonissos) nån timme innan vi åkte vidare till sisi. Supermysig stad där vi åt lunch innan vi åkte vidare till agios nikolaos. Vilket drömställe det var! Adams vän fixade ett så mysigt hotellrum till oss och sen på kvällen gick vi ut och åt med honom. Dagen efter åkte vi tillbaka till agia marina där vi kommer vara nu tills vi åker hem på onsdag igen.

Likes

Comments

Utsikten från vårat hotell ser ni ovanför. Ikväll tänkte vi gå ut och festa lite och imorgon blir det stranden hela dagen! På lördag åker vi vidare till ett annat ställe.

Likes

Comments

Ibland går det ett tag mellan uppdateringarna här. Hunnit med en massa sen senast! Just nu befinner jag och Adam oss i Grekland (Pireus) och hälsar på Tasos och hans familj. Imorgon åker vi vidare till Kreta!

Likes

Comments

Efter jobbet idag åkte jag hem, väckte Adam och sen åkte vi till hallshuk där vi blev bjudna på middag. Imorgon kommer äntligen mamma och min syster Eowyn!

Likes

Comments

Vilka fantastiska dagar det varit denna helg! Ida kom hit i torsdags och stannade tills igår. Tina är också här nu med Jimmy. Har iallafall haft en fruktansvärt rolig helg med ett roligt gäng.

Likes

Comments

Blev bjuden på lunch av Adam igår på Leva. Riktigt god buffé! Dit ska jag åka tillbaka i sommar.

Likes

Comments

Är så trött idag men börjar sent imorgon så vill inte sitta inne. Nu ska jag iväg och grilla hos Sebbe och Annelie!

Likes

Comments

Drack vin i söndags, åkte till halshuk i måndags och igår åkte vi till rute stenugnsbageri! Väldigt bra lediga dagar.
Nu ska jag snart till jobbet och ikväll ska vi ut och äta!

Likes

Comments

Ledig två dagar nu vilket är najs. Ikväll blir det vin och kolla på solnedgången!

Likes

Comments