View tracker

Instagram: @elsamajatattoo

@miriamandreatattoo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag efter jobbet åkte jag och grattade Ellen som fyller år idag! Vi har bara umgåtts och sen gick vi tjejer och åt sushi.

  • 137 readers

Likes

Comments

View tracker

Haft helt fantastiskt väder senaste dagarna här i Oslo! Sen att man får långledigt i helgen känns väldigt najs. Hör inte till vanligheten längre att vara ledig mer än en dag haha.

  • 151 readers

Likes

Comments

Helgen har varit bra. Fredagen blev väldigt lugn vilket behövdes. Igår däremot åkte jag och Kattis på en inflyttningsfest vilket var väldigt trevligt. Alltid kul att träffa nya människor!

Idag har det inte hänt mycket alls. Städat, ätit och sovit är i princip det enda jag gjort.

Likes

Comments

Imorgon har jag jobbat 20 dagar irad + lite dubbelpass och övertid. Är rätt mör i kroppen men samtidigt jävligt stolt då jag aldrig jobbat så mycket förut. Känns alltså riktigt skönt att jag är ledig hela helgen. 

Blandade bilder från senaste tiden. 

  • 196 readers

Likes

Comments

Slutade jobbet för ett tag sen och nu sitter jag och väntar på Tina o Amanda! Börjar nästa jobb kl fem så blir en lång dag idag. Jobbar även söndag och hela nästa vecka samt helg! Tur det kommer vara värt det när lönen kommer hehe.

Har iallafall personalfest med ena jobbet imorgon så blir en rolig helg oavsett!

  • 296 readers

Likes

Comments

https://open.spotify.com/track/3FyGz1f0E6aBRn5s8X3vgq

https://open.spotify.com/track/6vJFOgEWgVKb4ol7DHW0Tj

  • 304 readers

Likes

Comments

En hel del har hunnit hända sen jag sist skrev! Haft två besök från Sverige, sett skidskytte VM på Holmenkollen, börjat ett till jobb osv. Sitter just nu och väntar på t-banan! Är lite ovant att vara uppe denna tid då jag jobbat kväll senaste halvåret. Skönt med lite nya rutiner men lär vara helt slut efter denna vecka.

Bilder från igår då det blev två kaffepauser efter jobbet.

  • 311 readers

Likes

Comments

Min syster kom hit i fredags och ska vara här en vecka! Jobbat hela helgen och imorgon är jag ledig. Får se vad vi hittar på då!

  • 347 readers

Likes

Comments

Igår flyttade äntligen Ellen hit till Oslo! Senaste vi sågs var förra året i april innan hon flyttade till Turkiet. Ett bra tag sen alltså! Är himla glad att hon också joinat vårt lilla gäng här i Norge.

Hängt med Kattis och Ellen hela dagen och har varit allt annat än en produktiv dag. Såg filmen The revenant ikväll och wow vilken välgjord film! Lite seg men helt klart sevärd. Imorgon däremot tänkte jag och Ellen få lite mer gjort och söka lite jobb. Tänkte även visa henne lite av staden också.

Sitter på trikken nu och är jag snart hemma iallafall. Hoppas på att få somna tidigt ikväll!

  • 383 readers

Likes

Comments