Header

21.00 och tjaaaoo people, long time no see

Som rubriken lyder så är jag nu tillbaka efter "år och dagar". Lite så känns det som..

Iallafall, det finns många anledningar till varför jag bara försvann sådär och vissa av dem är väldigt skeva och vissa andra anledningar var lite mer för mitt egna bästa.

Men det är inget som jag kommer ta här och nu..

Så vad är anledningen till att jag kommer tillbaka nu?

Det var mest att jag saknade att ha en "dagbok" och en annan form av social media.. Så tänkte jag att det var dags att återigen börja blogga eftersom att jag bara lämnade bloggen sist och "försvann in i dimman" #dsvdv

SååÅÅÅååÅ för att börja denna blogg återigen så kan jag väl säga att tills hit <----- har det tagit ungefärligt 20 minuter för mig att skriva.... 👀

Är inte lika effektiv på att skriva som jag var förr i tiden då jag inte längre är vid datorn så pass supermycket, men det kommer bli lite ändringar på det nu! OOOCHHHHH ja, jag vet att NOUW har en app på telefonen där man kan blogga on the go vilket jag hade från början men som jag därefter tog bort för att jag aldrig gjorde det.

Så det är lite lättare här från datorn tycker jag där man kan både skriva snabbare och som är mycket enklare!


Utöver det så har jag inte så mycket mer att säga.. JAG HOPPAS VERKLIGEN att ni kommer fortsätta följa mig igen och jag kommer göra mitt bästa för att ni ska få en rolig läsupplevelse!

Kramisar

BTW SÅ FYLLER JAG ÅR IMORGON, den 31 januari, så alla bara vet :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ni som vill göra en sjukt god drink som är mer alkohol än utblandning!

Persikolikör

Passoa

Vodka
Sprite och grenade


Boom, jag nämnde denna legend i mitt förra inlägg men detta går ut till alla som vill vara som Rodney och Martin, våra egna bartenders på WALL, Rhodos.

För er som inte vet så samarbetar WALL tillsammans med Pepes Bodega och är känt som förkröket innan man glider iväg till Pepes. WALL är i samma stuk som klubben WALL som ligger i hjärtat på Stureplan, Stockholm och med sina vita väggar och svarta möblering är detta ett perfekt läge för en drink & 3 shots.

PS. Om ni är Stockholmsbo'n eller turister här i huvudstaden så kom gärna förbi L8 under öppningshelgen 2-3 september (denna helg) på Lästmakargatan 8, Stockholm!

Vi har Martin bakom baren med sina drinks och Chris med stämningen på topp!

Ha en bra dag och en mysig kväll!


Likes

Comments

Mår mentalt dåligt och helt utsliten..

Bloggen vi hörs när jag orkar

Likes

Comments

Vilka drinkar svepte jag som mest på Rhodos?

Sex on the beach

Persikolikör

Vodka

Tranbärsjuice

Apelsinjuice

Is

Boom, en av de 3 drinkarna som jag drack mest under den tiden jag jobbade på Wall / Pepes Bodega. En söt-saftig drink som är lättdrucken oavsett läge!

Red Bull & Vodka

Vodka

Red Bull

Is

Enklare än så blir det inte! Måtten spelar dessutom ingen roll bara man blir full snabbt och enkelt.. Dock är denna drink en som man enkelt kan tröttna på lika snabbt som det går att svepa. Lite bittrare smak än Sex on the beach och enligt mig funkar drinken som en första-börja-kvällen-drinken.


Sist men inte minst..

P2

Vaniljvodka

Apple sourz

Limejuice

Sprite/fruktsoda

Is

For all my apple-lovers, denna drink är oslagbar när det gäller drink. En underskattad sådan med skön karaktär. Lime-biten i drinken förgyller din dag så som spriten förgyller din kropp!

Men bortsett från skitsnacket så är denna drink otroligt tillfredställande i munnen. Vet inte vad jag mer ska säga men denna föll mig bra i smaken varje gång jag drack den.

Bonus drinken

Screwdriver

Vodka

Apelsinjuice

Is

Inte svårare än så men ville man bli full snabbt och ha något som släckte törsten på vägen, då var denna drink ett alternativ. Finns inget mer att säga om den enkla blandningen förutom att den fungerar nog bättre på hemmafester än på klubben!

BONUS drink

Av alla dessa drinkar är min favorit helt klart Sex on the beach, men som jag inte nämnde i "De 3 drinkarna jag drack mest" var att Rodney, the big boss på WALL hade en Specialé: Rodneys Specialé - okända ingredienser = bara massa sprit.

Den drinken var stark nog att den kunde nog självaste bänka 200kg. Rodney's drink slog igenom hårt, både i skallen och smakmässigt mot slutet av juli men det som var synd var att jag aldrig fick se mer av den innan jag åkte hem!

Så där var mina drinkar som livade upp stämningen hos mig varje dag under 2 månader. Har ni någon drink ni svept rejält mycket under en fest eller som ni gillade extremt mycket utomlands, KOMMENTERA GÄRNA <3

Vi ses folket :)

Bartender: Felix Ahlström @WALL

Likes

Comments

Som många vet om så har jag spenderat sommaren på Rhodos där jag jobbade som eventsäljare för Pepe's Bodega / WALL

Det betyder alltså att man dricker varje dag, dels för att man super med turisterna och sedan också för att alla gör det så att man själv orkar med kvällen.

Men nu är det så att jag är tillbaka i kalla Sverige och idag hade vi hela 14 grader ute vilket var den varmaste dagen på länge här i Stockholm..

Det jag försöker göra nu är att återhämta mig från resan och här är mina bästa tips på hur man kan få energin tillbaka efter en krök-resa med vännerna:

  1. Drick - Om du har druckit varje dag under en period så är det såklart att man måste hålla i det.. ;)
  2. Ät mycket mat - Man måste få tillbaka näring och få upp energin efter en sådan resa, ät så mycket man kan. För under resans gång åt man inte så jätte mycket under dagarna.. En sak jag var dålig på.
  3. Få ordentlig sömn - Ja, man kommer sova en del under dagarna.. Man blir utsliten efter en sådan resa med lite sömn och mycket festande.
  4. Gå ut - Att ta en promenad kan göra dig lite piggare och det räcker med att det är bara en sträcka på 200m. Bara man kommer ut för att känna frisk luft.
  5. Gör vad ni känner är bäst - Ut och leva livet, finns inga regler på att man ska göra det jag skriver eller det någon säger. UT OCH NJUT

Allt detta kan ni ta oseriöst, det är bara några saker som jag märker gjorde mig lite piggare när jag "återvände" hem. Sen är alla olika, vissa vill bara ut och dricka igen och vissa vill bara ladda upp kroppen med ny energi.

Vi är all different :*

Ses snart

Likes

Comments

Kryssning

Första dagen bjöd på inte så mycket då man va låst på båten utan täckning eller något! Så det var bara sätta sig vid baren och dricka..

Buffén leverera dock otroligt bra, trodde inte helt om den men förvånansvärt bra mat!

Dag 2 var helt klart mysigare under dagen. Mer att göra och mer att se!

Inlägget kommer strax efter 14.00 tiden!

Ses då <3

Likes

Comments

Kortfattat bara

I år spenderade jag min sommar på Rhodos, Grekland.. Bästa jobbet någonsin!

Gå runt och prata med folk och få dem att känna sig som en av oss - "Alla vill vara vi" ❤️

Men efter cirkus 2 månaders slit så behövde jag åka hem, så jag landade i onsdags för de som inte vet om det!

Känns udda att vara hemma men skönt! Det som man saknat mest med Sverige har varit kylan, på Rhodos var det alltid varmt, oavsett! Så att få känna kalla vindar här är sjukt skönt!

Nu blir det nya äventyr i Sverige om man så kan kalla det "äventyr" men får göra det bästa av allt 😘

Vi hörs senare idag!!

Likes

Comments

Med detta liv glömmer man vilken dag man är på..

Att varje dag vakna upp till sol och varje kväll se solnedgången får en att dagligen lämna telefonen hemma för att få ett riktigt minne av Rhodos❤️

Eftersom jag varit här i över en månad så blir är det en vana att inte alltid dra fram telefonen vid speciella tillfällen (enligt turisternas perspektiv) och fota allt man ser, får se det varje dag ändå så!

Har snart några polare som kommer ner så de ska bli skönt att få umgås med dom lite!

Hoppas alla har det bra i Sverige eller vart ni nu är och vi ses snart! Kramar❤️

Likes

Comments

Alltså efter dålig mat kommer bra mat!

Kände hungern för god mat igår istället för Gyros som jag äter dagligen!🙈

Saknar verkligen köttbullar och makaroner eller falukorv och mos..

Men får överleva på gris mat ❤️

Likes

Comments