Snälla kan vi prata lite om vädret? Hur glad blir man inte av solen och den blå himmeln? Skulle dock vilja säga att jag flög upp i morse, de gjorde jag inte då sängen fortfarande är lite varmare en vad temperaturen på utsidan är. Men vist blir man lite lyckligare i själen när solen tittar fram och himlen är blå. Det har varit en ganska produktiv förmiddag så det känns som att klockan är bra mycket mer en 11 på förmiddagen. Skall vi vara ärliga en stund så gör vädret väldigt mycket på mitt humör och min energinivå. Det har verkligen varit en berg och dalbana för min del denna veckan, har haft två riktigt dåliga dagar då jag varit enormt nere och ledsen, i morse när ja vaknade så kändes det som att alla "problem" var som bortblåsta.

Så snälla låt de vara såhär fint ett par dagar till så mitt humör och min energi kan återfå relativt normala nivåer. Skall strax ta tag i en del måsten här hemma och plocka ordning, i kväll väntas de tydligen grabbkväll med Fifa, måste verkligen tycker om Pippiil som låter han ockupera tv:n två fredagar i rad ;)

Likes

Comments

Det ända man egentligen behöver när det blåser storm utanför är sol, palmer, drinkar och blått vatten. Jag ser fler och fler som bokar sina solsemestrar, för min del / våran del så får vi avvakta ett tag till då allt beror på hur min arbetssituation i sommar ser ut. Vi går ju på praktik om någon månad och sedan håller vi tummarna att den övergår till sommarjobb, det betyder att vi inte riktigt kan boka utlandsresa riktigt ännu.

Dessa fyra bilder får dock min iskalla själ att smälta lite, det är bilder från förra årets semester i Cypern. Som förövrigt kan varit en av dom mest magiska solresorna jag varit på. Livets resa om man får uttrycka de milt.

Likes

Comments

Mindre aktivitet på bloggen för ett år sedan, desto mer på faceboook. Har märkt att från typ 2011 och bakåt i tiden har jag använt mina facebook statusar med att rå kommunicera med människor i min omvgining, noot so cool.

22 februari 2016 - Facebook

2015 Så delade jag artikeln om hur man vill rädda kranarna i Göteborg, som för min del om dom försvinner, så försvinner en del av Göteborg. Ni kan läsa artikeln här i sin helhet. 2013 publicerade jag denna helt fantastiska bild på vår ännu fantastiska hund, älskade fina madicken v Som jag saknar henne, var eviga dag. Här var hon förövrigt nyklipp och mindre glad på oss haha, hon avskydde att bli klippt.

Minns ni året 2013? Året då harlem shake slog igenom med full kareta, här är en av mina favoriter, från kamratgården. 2012 så spelade vi uppenbarligen sena matcher även då, varför lägger man matcher 21:00 mitt i veckan? Blir inte riktigt klok på de om ja skall vara ärlig. Spelar i morgon vid samma tid typ... 2011 så var ja rätt oskön med mina uppdateringar, vem är jag och vad tror ja, jag håller på med,

Likes

Comments

Hade bra mycket bättre feeling idag en igår, så idag lägger jag mig med en bra mycket bättre känsla en gårdagen. Det är konstigt hur två saker av samma slag kan kännas så olika, är rätt kryptisk men vill inte jixna något, sådant tönt är jag. I morgon väntar heldag med föreläsningar, de var ett tag sedan vi körde en heldag, så de skall bli skönt att aktivera hjärnan på ett annat sätt en vad jag gjort den sista tiden.

Ligger nerbäddad i sängen just nu, vilket betyder att de här med att lägga ifrån sig datorn 1-2 timmar innan jag skall sova, inte går sådär värst bra om ja skall vara ärlig. Oftast är de en massa små pill som gör att jag glömmer av att stänga ner en bra stund innan ja skall sova som gör att ja helt enkelt glömmer att släcka ner datorn i god tid innan ja skall sova. Helt klart något ja måste bli bättre på

Tre väskor som mer en gärna hade fått flytt in här hemma, den blåa får helt klart mitt hjärta att slå dubbla slag, så otroligt fin och en billigare variant till alla gucci väskor som florerar på nätet. Alla tre hittar ni förresten hos mango.

Likes

Comments