Header

Jag trodde väl helt enkelt att ni hade min rygg - Tro mig det var inte längesedan jag kände något, för känner något det gör jag varje dag, mer eller mindre då såklart, däremot var ett bra tag sedan jag skrev något, har inte skrivit något för att smärtan jag lever med nu mera, är på sådana nivåer så att dom finns där men det känns inte längre som att hjärtat skall explodera utan smärtan är hanterbar. Jag vet inte om det är för att man lärt sig att leva med smärtan eller om den helt enkelt börjat blekna då allt känns så otroligt långt bort, även om jag fortfarande kan vakna upp och chippa efter andan och smärtan i bröstet bränner, så är dom nätterna och dom dagarna otroligt långt borta.

Men så händer något som får en att bli påmind om hur skört livet är, hur man kanske inte alls kommit så långt i livet som man faktiskt själv intalar sig. Det kan vara en doft, ett minne, en bild eller en handling som får det att svarta för ögonen, allt blir suddigt och det där hjärtat som tidigare slagit normalt, slår hårdare och oftare, känslan av att det skall explodera är återigen där. Man är tillbaks på ruta 1 och inser hur mycket jobb jag återigen kommer att behöva lägga ner, för ingen skall få ta ifrån mig min glädje igen. Man inser återigen hur lite man kanske kan lita på de människor som finns runt om dig, för tro mig, det finns få människor du kan lita på. Var försiktig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När vi byter årstid, löven skiftar färg och det blir kyligare ute så är jag alltid lika sugen på att göra något med mitt sommar blekta råttehår. Ja skall försöka få tid hos frissan i veckan och hopps på att fantastiska Natta har tid i veckan och att hon som alltid kan göra under med mitt hår.

Likes

Comments

Dagen är kommer, dagen då det är dags att fräscha upp färgen i mitt vardagsrum. Det är så att där jag har min tv;e bänk har de tidigare hängt ett vitrinskåp, det är dock borta nu men har lämnat efter sig tre rätt fula hål, som jag ser när jag sitter i soffan, dvs i princip all min vakna tid. Det betyder att det skall spacklas lite och målas över. Så tänker att vi skall måla dom två andra vita väggarna.

Min fjärde vägg är en fondvägg och går mot det mörkare hållet, en blåaktig färg som är helt ok men det är vita fläckar även här sedan förra ägaren vilket gör att jag känner att det är dags att måla över dom och måla om väggen. Frågan är om det skall gå mot mörkare färg eller mot en ljusare färg. Det betyder att det väntas ett besök i färgaffären veckan som kommer.

Likes

Comments

I september befann vi ju oss på Kreta en vecka för semester, såhär huserade jag en av kvällarna i en av mina absoluta favorit skjortor från H&M, färgen är fantastiskt men det är även en broderad flamingo med rosa paljetter på, kanske är därför det är en klart favorit här hemma i garderoben. Brorsan har tagit bilderna och ja gillar att han har lekt med löven på bilderna.

Likes

Comments