Denna helgen, alltså livets jäkla helg. Under veckan får ni en bildbomb utan dess like om materialet inte är allt för barnförbjudet :) är otroligt tacksam över hur människor plockar in en i sitt liv utan Att blinka ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För att vara ärlig så har ja de rätt bra här ute på landet, vi har haft en helt fantastisk midsommar och som läget är nu så lär den inte avslutad på ett par timmar, är otroligt tacksam att få spendera helgen med dessa människor ❤️

Önskar er alla en helt fantastisk midsommar, ta vara på varandra

Likes

Comments

Tisdag, vilket betyder att ja har 1,5 dag kvar på min 10 veckor långa praktik, gaaaalet vad fort de gått, eller det har hänt otroligt mycket på 10 veckor, livet har förändrats (skulle vilja skriva förbättrats, men ja hade ljugit) Men eftersom de är tisdag idag, så betyder de att de var helg för ett par dagar sedan och här kommer ett gäng bilder som ja knäppte med mobilen, kameran lämnades hemma då jag fortfarande ser på den på skräckblandad förtjusning..

Fredagen avslutades med grillad banan, glass, chokladsås och maränger samt denna bilden, en lugn men bra fredag. Lördagen började med jobb på fabriken mellan 7:30-16:00, hem och svida om för att möta upp ett gött gäng med människor på Saluhallen i Kville som helt klart kan ha blivit ett av mina favoritställen efter lördagseftermiddagen.

Va gillar ni bilden på L tro? Fick tryckt av bilden sådär i perfekt läge när han spillde ut typ halva ölen ;)

Issa tog den här helt fantastiska bilden på mig, helt klart nya profilbilden på face #succé. Vi satt ett par timmar och snackade ikapp i kvällssolen, en lördag helt i min smak. Efter vi hängt på uteserveringen ett gäng timmar gick vi hem till Handicapo för att fortsätta kvällen, i samma veva som vi gick vidare slöt även Bella med pojkvän upp. Vi gick från Handicapo runt 4 snåret på morgonen och möttes av det här.

Jag är en sucker för sommaren mycket prg av att det nästan aldrig är mörkt och när det väl är mörkt så är det ändå varmt ute. Jag var hemma runt halv 5 på morgonen och vid 7 ringde klockan för att agera flytthjälp, ja sköt lite på det för att kunna vara hemma och städa i ordning i lägenheten då det några timmar senare skulle flytta in en ny soffa här hemma. Jag var måttligt sliten när jag vaknade någon timme senare för att bege mig mot Skövde och hjälpa kusin med flickvän att flytta till deras nya hem.

Väl uppe i Skövde så möttes jag av den här fantastiska lilla valpen, man blir ju helt knäsvag. Förutom valpgos och lite flytthjälp så svor ja lite smått åt midsommarvädret... Men vad är midsommar utan regn? Man blev bortskämd förra året med en 25 grader och strålande sol, de vädret lär väl hända igen om 10 år eller mer. På tal om midsommar ? Vad gör ni ? Vi är ett gäng på nio pers som har maxat värsta stugan i världsmetropolen Markaryd. Jag är faktiskt laddad och det skall bli kul att få komma bort lite, de blir landetrehab delux.

Likes

Comments

Sitter i soffan, i lägenheten och försöker acceptera att läget inte är som för fyra veckor sedan, det är en omställning som jag inte är helt bekväm med, eller jag är inte alls bekväm med de. Saknaden är som värst när man är ensam, något jag varit mindre mycket av denna helgen. Fredagen spenderades hos mina föräldrar, lördagsförmiddagen på jobbet. kvällen på en uteservering och sedan fest. Söndag, idag har spenderats med att städa lägenheten, agera flytthjälp och nu sitter ja i soffan och kämpar emot saknad och ser på Twilight. Det har trotts allt förutom alla tvivelaktiga känslor varit en riktigt bra helg, hur har ni spenderat er helg?

Under dessa veckor när jag inte mått allt för bra så har kameran i princip varit stående, en känsla som är främmande för mig, även här en känsla som inte är allt för vanlig.

Likes

Comments