Och dagen är "äntligen" kommen, med skräckblandad förtjusning så är det så att idag är första skoldagen för sista terminen någonsin i skolan, sista första skoldagen har både längtat efter den hela sommaren MEN det är som sagt skräckblandad förtjusning eftersom det betyder att jag egentligen bara har 4,5 månader studier kvar för att sedan avsluta med fem månaders praktik och sedan är vi klara och då skall vi ut på riktigt.

Vi har två lektioner denna veckan, två halvdagar så en rätt skön mjukstart det betyder också att förra veckans sista dag på jobbet har flyttats fram till nu på fredag i stället. Ja menar efter att ha varit på jobbet högt och lågt med en del övertid hela den här sommaren kan jag inte gå från full aktivitet för hjärnan till att enbart sitta still och lyssna, så ja tror att denna veckan blir en fantastisk balans på livet. Vi har två eftermiddags lektioner vilket betyder att jag kommer vara på jobbet på förmiddagen både idag och på torsdag. Nu väntar lektion, Engelska som Yrkesspråk och sedan i kväll väntar cup match och häng med Emzii v

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi kan väl säga att den här måndagen har varit allt annat en just semester, det har helt klart vart en av dom tyngre dagarna då inget stämde, alltså verkligen inget har stämt idag så det var bara att snöra på sig skorna för en lättare löpning idag. Lite drygt 4 km och lättare intervaller på de, minns varför jag avskyr löpning så mycket någon gång mellan löpsteget, men ja överlevde och ja ser fram emot handbollen på onsdag, tror jag. Nu däremot väntar sömn, eller film i alla fall. Hoppas er måndag har varit betydligt bättre en min.

Likes

Comments

Next up: Seeemester, lata dar i solen, ta en drink vid poolen åhoh semester. Idag mina vänner väntar en vecka semester, en vecka av sol, bad och ett par drinkar nere i Cypern. När detta inlägget kommer upp så har vi med största sannolikhet precis landat i värmen och som ja längtat. Efter att ha kört på med praktiken, bytt arbetsplats för sommarjobb och arbetat hela sommaren så är det äntligen dags. Men det skall bli skönt att få allt serverat, enbart kunna ta ett par steg ut och landa i poolen.


P.s Livet blir inte alltid som man tänkt sig, den här semestern tillhör just den kategorin, smärtsamt då en vecka i solen verkligen hade suttit fint nu, men livet tuffar på och vidare och de kommer fler resor, vissa på längre sikt men även andra på betydligt kortare sikt och så är livet.

Likes

Comments

Det är samma visa varje gång, hur påbörjar man ett nytt inlägg efter ett inlägg som inte är fullt lika glatt ?! Svår balans gång och det blir ännu svårare när jag inser hur mitt liv i största allmänhet är uppbyggt i svart eller vitt, mellanskicket/gråskalan där existerar inte riktigt.

Men idag är det lördag och det vankas det häng och sedan fest, skall strax bege mig utåt för att bli upp plockad av en av tjejerna i de nya laget, vi skall därefter bege oss in emot stan för att hämta upp ett par av dom andra tjejerna (tänkte skriva nya tjejerna, men inser ju att alla är nya, eftersom laget är nytt hehe) för att sedan bege oss ut mot eftermiddagens möte, lag aktivitet och sedan vankas det middag. Jag är faktiskt rätt peppad på den nya säsongen i den röd/blåa tröjan, det skall bli riktigt kul att se vad klubben har för mål och ambitioner och en träning i veckan passar mig som är rätt lat och har femtioelftatusen andra saker. Nu däremot fixa ordning det sista, är riktigt peppad faktiskt. Hur spenderar ni er lördag?

Appråpå pepp, hur pepp ser inte min bror ut att vara då?! Riktigt stylich som liten var man, röd jacka och tofflor, matchade fint med lillebror ändå ;)

Likes

Comments