Återigen en dag med konstant huvudvärk, men trotsade den i morse och tog mig ut på en 40 minuters pw, för att sedan ta mig till stan få mina bryn fixade av världens mest fantastiska emma. Vid 12:30 var det dags för föreläsning i transporträtt, vilket är en fortsättningskurs i juridiken som vi läste förra terminen. Vid 17:00 mötte jag upp familjen, farmor och min faster för hundraettåringen och sedan en fika på de. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och skall strax sova, i morgon väntar ett pass i bassängen och sedan tar ja helg.

Två bilder från dagens promenix, vill skriva att det är en power walk men det var allt annat en power i den promenaden, så promenix passar bra mycket bättre haha.

Likes

Comments

Huvudet har verkligen inte varit med i matchen den här veckan så träningen har uteblivit, däremot startade jag förmiddagen med en powerwalk, har precis duschat och skall strax göra mig i ordning för att ta mig in till stan för att fixa till bryna och sedan väntas veckans sista lektion, relativt lugn vecka och ännu lungare med tanke på att huvudet har bråkat med mig, framöver däremot kommer bli ganska mycket mer intensiv, enligt schemat så kommer det vara full rulle fram tills sportlovet. Nu fixa ordning de sista.

Likes

Comments

Är jag ensam om att ha en hjärna som jobbar på högvarv nattetid ? Jag har suttit i sängen säkert en timme och bara skrivit, tänkt, planerat och strukturerat. Hur kommer det sig att hjärnan går på högvarv nu, för jag kan omöjligt vara ensam om att tycka och tänka som mest under just nattens timmar! Skall försöka dämpa tankarna nu, för klockan ringer 7:30 tanken är att jag skall övervinna huvudvärken i morgon och ta mig ut på en power walk.

Likes

Comments

Världens bästa mamma och pappa investerade i en ny dator till mig på julafton, alltså livets föräldrar v Jag var i behov av en ny då min gamla som jag haft sedan jag fyllde 20 inte helt vill samarbeta med mig längre så på julafton så låg en Air under granen, tusen tusen tack världens bästa föräldrar v

Den nya datorn skiljer sig lite från min gamla, vilket inte är så konstigt då den nästan är åtta år äldre en min nya dator. Jag gillar idén om att man faktiskt kan ringa på datorn, något man inte kunde göra på min förra dator. Mejlen funkar äntligen perfekt, något som jag aldrig riktigt fick kläm på på den gamla datorn. Bilden är knivskarp och den är lätt att jobba med.

Likes

Comments