Header

Dom tre senaste januari'na har det varit samma melodi, när julen skall plockas bort så knackar separations ångesten på, i december förra året (2017) så var jag på god väg att inte plocka fram några julsaker just för att jag tycker det är så extremt jobbigt att plocka ner den. Skulle egentligen plockat ner den förra helgen MEN jag tog en längre sovmorgon på lördagen och på söndagen låg jag i soffan och gjorde minsta möjliga. Under veckan var planen att plocka ner den men har lyckats somna i soffan måndag och tisdag och igår hängde jag på sjukhuset hela eftermiddagen och kvällen MEN jag skall ha gjort de innan lördag om det så är de sista jag gör, så planen är väl helt enkelt att plocka bort den i kväll. Lycka mig till.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har ju nämnt att vi spelade match i tisdags, det jag däremot inte nämnde var att när det var 2 minuter kvar lite drygt så får jag för mig att dra ett underarmsskott (Obs; att jag sällan skjuter underarmsskott under match, då jag är värdelös på de) jag tyckte jag såg ett läge att göra de, läget fanns men tyvärr så täckte motståndaren både skott och min hand, framförallt så täckte hon min hand och min tumme som igår var dubbelt så stor som vänster tummen och gick i regnbågens alla färger. Efter jobbet igår så hade jag lite tråkigt, jag åkte därför till vårdcentralen (allt för att hålla mig vaken och inte somna i soffan) satt i en 3-4 timmar innan jag fick komma in, efter 2 minuter så skickade dom mig till röntgen på Mölndalssjukhus, fick snabbt kört dit, röntgat mig och efter dryga timmen så fick ja beskedet om att tummen kommer att vara svullen ett bra tag men att det "bara" är en mjukdelsskada, en mjukdelsskada läker alltså sig själv och jag kommer troligtvis kunna träna nästa vecka, nu däremot kan jag inte greppa om saker eller lyfta, så det är rätt bra träning för vänsterhanden som sällan eller aldrig gör något då jag är högerhänt. Hur spenderade ni er onsdag? Efter 5-6 timmars häng på VC/Sjukhus så blev det en maxmiddag och sedan stendäckade jag i sängen, sov ju inte middag igår så var sådär härligt trött när jag väl la mig ner och somnade på 20 minuter, minns inte när de hände senast.

Va gillar ni ett av mina mellandagsfynd från Zara's rea då? En bättre bild en min kassa mobilbild kommer

Likes

Comments

Igår var första träningen för säsongen och idag har jag haltat fram. I kväll är första matchen för vår säsongen och serien vänder. Just nu så är det nästan så att jag somnar sittandes upp MEN bara nästan, har precis hetsätit en middag bestående av pyttipanna med creamfresh minns inte sist ja åt de, inte så #fitness men extremt gott och så jobbar på tankekraften att det skall städa sig själv här hemma, det går sådär bra måste ja medge. Sitter i soffan och funderar på att sova en liten stund innan matchen, det vore så dumt om ja råkar somna på planen mitt i ett anfall ; )

Två bilder från i julas. Mina föräldrars utegran (de är lyx för mig) och servett helvetet som jag fick hundra utbrott på men som gjorde sig riktigt bra med resten av dukningen som ni hittar här

Likes

Comments

Tydligen är det årets deppigaste dag, blue monday. Känner ni av de? Deppigheten alltså? Jag skulle inte påstå att jag är de minsta deppig, däremot hade jag ångest fram till för lite mindre en, en timme sedan. Jag har varit "ledig" från praktiken idag då ja hade uppföljning av proverna jag tog i förra veckan, tydligen visade dom bara positivt vilket egentligen är positivt men det är extremt jobbigt att huvudvärken/migränen aldrig riktigt vill ge sig även med medicinering, det börjar bli frustrerande att inte veta vad man skall göra för att må bättre. Sedan hade ja möte på skolan, ett möte jag faktiskt fick bra feeling när jag lämnade, vilket gav mig en massa energi. Sista mötet idag var på Partille rehab där ett samtal med arbetsterapeut väntade, tre nya möten är bokade så börjar äntligen se någon from av ljusning på att må skitdåligt, det kan med andra ord bara bli bättre och de känns som vi närmar oss nivåer för bra. Hur har ni spenderat denna måndag? Skall plocka ordning här hemma och sedan ladda för årets första handbollspass, som ja längtat efter att få hysta lite boll igen.

Hur mysigt ser de inte ut hos mina föräldrar då? Längtar tills ja flyttar till hus.

Likes

Comments