View tracker

Från det att ja gick upp i morse tills nu i skrivande stund där jag funderar på att krypa ner i sängen så har hela dagen kantrats av höga toppar men minst lika djupa dalar, det har varit en riktig ber och dalbana idag.. Det har varit en jävla skitdag bortsett från att ja fick reda på att jag klarat tentan ifrån förra veckan. Mina tårar har varit okontrollerade idag, jag har liksom suttit och gråtit som en bebis för att en av idol deltagarna tog en ton fel idag, ja ni hör ju blir så trött på mig själv. I morgon hoppas jag är en bättre dag, det väntas match och jag är riktigt taggad.. Nu skall ja se klart idol som ja för övrigt inte följt iår, men hon tjejen som är kvar är fan kung ju.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

// Zara 559 pix // Zara 559 pix // Zara 559 pix //

Tre gånger glitter kreationer från Zara. Zara som butik är för mig är en affär som verkligen går i perioder, vissa stunder hittar jag mängder, andra stunder not so mutch. Alla tre klänningarna är otroligt fina, även om ja skulle skippa att bära tisha under då ja tycker de ser otroligt fjantigt ut, men det är så klart en smaksak. Mittenklänningen får dock mitt hjärta att slå några slag extra och hade varit så fin till jul eller nyår, eller någon random tisdag när man känner att dagen är rätt grå. I alla fall tre super snygga klänningar som är lika fina på bild som dom är i verkligheten, smet in på Zara i förra veckan och kramades lite med alla tre klänningarna och så klart drömde lite om dom, drömma får man.

Likes

Comments

View tracker

Fri-yaaay måste ändå vara ett av mina absolut bästa ord, eller på första plats kommer skumpa, skumpa är helt klart mitt absoluta favorit ord och sommar, skidåkning, snö, sol och värme, fräknar och brun hy och bluebird är också favorit ord som ja mer en gärna använder i både tid och otid. Veckans sista lektion är gjord, tanken är att ja skall in på gymmet om en stund och köra ett pass.

I kväll är ja gräsänkling då Pippiil befinner sig på "jul" bord med jobbet. Dagen/kvällens stora funderingar är helt klart vad ja skall äta (som för övrigt är alla dagars fundering) men också hur mycket loco ja skall gå med vår WDC (Walk down closet) jag har överflöd med kläder ja knappt minns att ja har, har en känsla av att dom skulle kunna gå till betydligt bättre behövande. Har även ett par andra saker här hemma som ja skjutit på sedan vi flyttade in... i augusti... förra året...

Likes

Comments

Fredag och andra december, nedräkning till julafton som är om 20 dagar. Skall strax smita in till doktorn, oklart hur lång tid det kommer ta, hoppas på att det tar så lång tid så att vi kan reda ut varför gud nu uppenbarligen inte är på min sida med tanke på denna höstens 15.000 olika sjukdomar, nej men skämt och sido, skall i och göra uppföljning hur det funkar med min helt fantastiska migrän.

Jag funderar på hur mycket jag egentligen bör berätta, hur ärlig behöver man vara? Är jag inte ärlig mot mig själv om ja väljer att inte förklara hela historien till varför jag mått riktigt dåligt dom senaste 14 dagarna. När jag läser det jag skrivit så inser jag att det låter mer "spännande" en vad det är, det är värken spännande eller särskilt upphetsande men det är väl och andra sidan aldrig sanningen, värken rolig eller särskilt upphetsande. Jag hoppas i alla fall på bra ord från doktorn, vad nu bra är för något, har glömt hur bra känns. #negativtjej

Likes

Comments