Contains affiliate links

Korpen i mig gick fullständigt igång när jag trillade över denna palett på Pinterest, se på den hur fin är den inte? Jag har ju tidigare nämnt att jag är en sucker för lampor ni hittar de här! Det är även så att marmor också får mitt hjärta att blir svagt, vi kan säga för enkelhets skull att all form av marmorering för mig svag. När jag trillade över denna palett på pineterest så har jag lagt många sena kvällar på att söka efter den. Jag trillade över den på luxplus av alla ställen (som ni säkert vet vid det här laget är en favorit sida) Det var ett givet klick, jag har ju nada intresse för smink tycker det är riktigt jäkla tråkigt MEN den här paletten köpte jag i första hand för att den var vacker att se på haha men sedan när den väl kom på så inser jag att jag saknat något i mitt liv. Otroligt lätt jobbad på huden och riktigt bra pigmentering.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det bästa Pippiils födelsedag v Stort grattis på dagen världens mest fantastisk sambo. VI började dagen med sång, frukost på sängen och present öppning.

Det var för övrigt två riktigt trötta själar som vaknade upp i morse, jag stängde dock av Pippiils alarm för att kunna förbereda inför frukost på sängen. Gårdagen var faktiskt riktigt bra. Vi började med middag på #sinclairsteakhouse, jag tog en burrito som var riktigt jäkla god och en kiwidrink som var helt fantastisk.

Efter ett par timmar med middag och massor med gött snack så drog vi vidare till biljardpalatset. Killarna spelade biljard och jag var en äkta supporter och satt bredvid. Lagom till klockan slog senare så mötte jag upp klassen på Down under på andra lång för lite gött snack och ett par cider, när stora delar av klassen droppat av så begav vi oss till The dubliners för att lyssna på livband och dricka ett par goda drinkar. En riktigt kul lördag kväll helt enkelt.

Ber om ursäkt för dom helt värdelösa mobilbilderna

Likes

Comments

För en vecka sedan så fyllde min fina mami år och det firades mest stora delar av släkten och vänner till familjen med god mat, mängder med skratt och hundgos. Det bjöds på en magisk trerätters och massor med gott att dricka till, en fantastisk fin lördag med familjen v

Dom har verkligen fått det super fint i huset, jag var rätt skeptisk för ett år sedan när dom började kolla på huset. Vårat/deras gamla hus var helt fantastiskt och jag älskade verkligen det huset, men nu har dom börjat få lite mer hemma känsla med nya tapeter, ljust tak och lite mer oss/dom, så nu är det faktiskt riktigt fint där.

Hipphipp hurra, vi skålade i min favorit "champange" och hurrade för mamsen. Det blev en del gos med dom mer mjuka familjemedlemmarna i Det var riktigt behagligt väder i förra veckan så jag och kusinbarnet sprang runt barfota i gräset, nu får de bara bli lite varmare i luften också.

Mer bus utomhus, grillade kycklingspett, familjen runt bordet och häng i soffan, en perfekt lördag v Till förrätt blev det Bruchetta (för min del bland annat då ja inte äter räkor) och avokado med räkröra för resten av familjen. Till huvudrätt blev det kycklingspett med currysås eller jordnötssås och till efterrätt blev det jordgubbstårta. Nomnomnom v

Den här bilden får avsluta födelsedagsfirandet för mamsen med två mysisar v

Likes

Comments

// Silver skjorta - H&M // Skinnbyxor - Only //

Såhär såg jag ut förra veckan när vi firade mamma (En bomb av bilder från hennes firande kommer lite senare i kväll, så håll utkik) . Jag bad Papi knäppa några innan resten av gästerna kom, är dock osäker på om han förstod varför, de känns mer som att han ville få med huset en att fokusera på mig. Tack för den pappsen haha ; )

Likes

Comments