Vad skulle du aldrig…

Äta? Fisk och skaldjur, har inte ätit det sedan grundskolan.
Dricka? Redbull Vodka.
Skoja om? Mobbning.
Ha på kroppen? Super tighta kläder, får panik!
Vilja uppleva? Brinna inne, det har varit en rädsla sedan barnsben.
Säga nej till? Familjen samt vänner, i den mån jag har möjlighet.
Googla? Helt klart olika syptomer, kan googla, men inte fortsätta googla de.
Göra offentligt? Jag är rätt impulsstyrt så i stundens hetta kan ja nog fan handla mindre smart.
Blogga om? Problem som rör familjen.

Vad hittar man alltid…

På ditt skrivbord? Vi har faktiskt inget skrivbord. Men på matbordet, räkningar och annat trams.
Under din säng? Mängder med dam råttor bredvid sängen, vår säng står direkt på golvet.
I din jackficka? Nycklar och hörlurar.
Bakom din kylskåpsdörr? Två olika typer av bubbel.
Vid sidan av ditt handfat? Handkräm och Handtvål.
Högst upp i din bokhylla? Mängder med filmer.
Längst ner i din tvättkorg? Olika kläder.
Framför näsan på dig? Dator eller mobil helt klart.
I dina tankar? Mat helt klart hur kan man inte tänka på mat hela tiden? och i skrivande stund, tentan som ja skriver nu (inlägget är förinställt)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Första dagen i backen bjöd på rätt blandat väder. Vi vaknade upp till sol och blå himmel som ni ser på bilderna här nedan. Utsikten vi hade från vår stuga skojar man inte bort.

Min bror som håller till i Åre under stora delar av året och säsongar mötte upp oss på Torsdagen när vi kom till stugan, han hade åkt på natten direkt efter jobbet på onsdags natten / tidig torsdags morgon. Super kul att få hänga med honom även om det bara var ett fåtal dagar, saknar honom när han inte är hemma.

Väl uppe på fjället möttes vi av tunga snö moln och en del blåst. För att strax efter tunga moln mötas av blå himmel och sol, vädret på fjället är verkligen sktizo, men det är en av "skönheterna" med just fjället, att de kan slå om på 2 röda.

Efter ett par åk med sol och bluebird så började det blåsa och då väntade värmestugan för lunch. Korv och bröd med varm choklad och grädde, livets lunch i backen helt enkelt

Efter lunch väntade ett gäng åk, när halva gänget behövde besöka toaletten så tyckte dom även att lite afterski i backen var en bra idé och tja de var en otroligt bra idé, vi satt dock och väntade på att livebandet skulle börja lira, men det var dåligt med det så efter två öl (smirnoff för min del) och en jäger så begav vi oss ut för ett sista åk och sedan tillbaks för att fortsätta afterskin i stugan. #hemsedal bjöd på en ruskigt bra första tag i backen, även om vädret stundtals inte var på vår sida.

Likes

Comments

Det har varit ett par dagar utan "den här dagen" inlägg, tiden har liksom haft andra planer för mig (legat däckad i migrän bland annat och varit på resande fot, utan dator) men har däremot printat ett par minnen från facebook som jag känner är för fina för att glömmas bort. Så här kör vi en liten speciell "den här dagen" inlägg.

13 mars 2011 så var det uppenbarligen söndag och jag tyckte spritluckan var en bra idé, spritluckan är förövrigt alltid en bra idé ; ) 13 mars 2013 så publicerade jag denna videon, hur rolig är den inte? 13 Mars 2014 hände de grejer, mamma påpekade att det var 9 månader till Lucia och jag påpekade för Pippiil häromdagen att det bara är 40 fredagar kvar till julafton, han blängde lika mycket på mig då som jag uppenbarligen gjorde på mamma för 3 år sedan

15 mars 2014 så stod vi där på lördagen och vi var topp fyra bäst i 99 klassen, alltså förstår ni fjärde bäst av alla 99:e lag i hela Sverige, vi slutade på en tredje plats i Ungdoms SM. Det var ett år med väldigt mycket framgång men en del tårar också. Vi var i alla fall ett helt fantastisk gäng som jag saknar väldigt ofta.

den 14 mars 2015 så mellanlandade vi i Tyskland för att sedan hoppa på ett flyg till San Fran och sedan vidare emot Mammoth, helvete vilken fin skidresa det blev. Lovar att göra en recap från den resan nästa torsdag, men först skall ni få se resten av Hemsedals bilderna. 16 mars 2015 hade vi våran första afterski i stugan (hotellrummet) rätt trevligt om ja själv får säga de.

Likes

Comments

Fint väder, tusen tankar och migrän är med andra ord ingen direkt vinnande kombo för informationen som skall in i huvudet för tentan som skrivs om mindre en ett dygn. Har precis fått i mig lite rester från gårdagens thai/kina middag och skall strax återgå till plugget, har suttit sedan i förmiddags och för att vara helt ärlig så minns jag inte ett ord av det jag läst under veckan som gått, samt det jag läst under förmiddagen, det är sådan härlig känsla när man suttit flera timmar utan att något har gått in i huvudet på en, Fortsättning följer på tentaperioden.

Hur kul är inte denna som en kompis la upp på fb.

Likes

Comments