I skrivande stund börjar julen närma sig. När man trycker upp dörren slås man direkt av de starka ljusen från den vita granen. Granen är prydd med gula, blåa och röda kulor och ett glitter stråk som slingrar sig runt granen ända upp till den glimmrande svastikan som markerar toppen.


Till höger om granen är ett kontorslandskap med plats för 12 män, längs de korta skiljeväggarna har vi glitter i julens ära och varje man har valt att dekorera sitt eget bås med det som känns viktigt för denne. Vissa har valt att dekorera med en liten julgran och har bilder på sina barn, husdjur, föräldrar eller Kent Ekeroth som har valt en dildo och en Hitler bobblehead. På väggarna hänger svenska flaggor, bilder på jesus och inspirerande citat så som "Muslimer är inte människor", Jimmy valde att stryka över en del av citatet, man kan se att vänstervridna medierna har lyckats sätta griller i huvudet på honom. Om man går vidare förbi kontorslandskapet ligger ett konferensrum, just nu ser det snarare ut som en pundar hål med ölburkar och pulver liggandes över hela golvet och man ser knappt skymten av bordet men här har många fantastiska ideer kommit till liv. En av de mer berömda kan vara järnrörs-hjältarna där Erik Almqvist, Kent Ekeroth och Christian Westling gick ut för att göra gatan säkrare för oss riktiga svenskar. Det är såklart att den vänstervridna medierna och Soran "våldtäktsman" Ismail försökte vrida på detta och få dem att verka onda men jag tycker Kents egna citat säger mest "Sen flyktingvågen har gatan aldrig varit säkrare än när vi var ute med våra järnrör", han brukar skämta och säga att "om man signalerar järnrör i himmelen så kommer vi springandes!".


Till vänster om julgranen har vi kvinnans bås, här på Sverigedemokraternas parti så har vi en jämställdhetspolicy att 1% av alla medlemmar i Sverigedemokraterna ska vara kvinnor, detta mål har vi slått med hästlängder eftersom här i toppen av SD är 7.5% kvinna. Båset är prytt precis som männens förutom att det fattas en hel del könsorgan, den är också strategiskt placerad så att inga ska bli störda när hon har mens. Precis bredvid kvinnans bås ligger köket, de vill som sagt att alla ska känna sig hemma här på kontoret. Köket är relativt städat om man bortser fler några snus och öl fläckar. Det finns tillgång till spis, kyl, stekpanna och mikrovågsugn. Här brukar morgonmötena ta plats eftersom, vanligt vis kvinnan, inte har hunnit städa konferensrummet ännu. Här har mindre intelligenta ider tagit plats eftersom de flesta är helt nyktra när de kommer till jobbet, många ser detta som ett stort problem och det är därför vi har börjat med en gratis öl kyl så de kan släppa fram den smarta sidan redan några minuter efter de har suttit foten i kontoret.


Jag hoppas denna tour har gett er en bild av hur det ser ut på vårt kontor och om ni har några frågor är det bara att fråga på, jag kommer svara de flesta. Något som är viktigt dock är att du bekräftar att du är svensk genom att skriva din etnicitet och skickar ett privat meddelande med en bild på ert pass. God Jul önskar Timmy Åkesson!

Likes

Comments