Nå er det faktisk et halvt år siden jeg skrev mitt første og siste innlegg her på denne bloggen! Kan vel innrømme at jeg ikke hadde fått helt taket på bloggingen, og lysten for å skrive var ikke helt på plass, men nå kjenner jeg blogg-lysten kommer snikende tilbake! =)

Siden sist har det ikke skjedd så veldig mye, jeg har blitt ferdig utdannet men har tatt valget om å gå litt mer skole, så om nøyaktig 9 dager er jeg tilbake på skolebenken igjen for å videreutdanne meg. =)

Planene for kvelden er at jeg og kjæresten kanskje skal på kino å se '' The Shallows ''den hadde premiere igår, men vi valgte heller å dra idag siden det som oftest er veldig mye folk på premierer, noe som kan bli veldig slitsomt.. men uansett, håper den er bra og lever opp til forventningene. Jeg har alltid synes haier er så spennende dyr, og intet unntak filmer om haier. Har alle Jaws filmene, og har sett en del hai filmer opp gjennom årene.. så ble veldig glad da det endelig kom en ny hai film =)

Andre som liker hai filmer? =)

Vi blogges senere idag!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

​Hei dere som leser dette! 

Nå sitter jeg i sengen og spiser av en halvspist godtepose fra igår, mens sola skinner gjennom vinduet og snøen daler ned.. ganske varierende vær med andre ord.. 

Venter på at min fantastiske kjæreste skal komme å hente meg klokken 15:00, skal nemlig tilbringe kvelden sammen med han og spise god lasagne og forhåpentligvis se litt på melodi grand prix! Har ikke peiling på hvem som skal være med, så det kan bli spennende! =) 

Har ikke så veldig mye mer å si egentlig, skal løpe opp på kjøkkenet og lage meg noe frokost..det føles så feil å skrive, klokka nærmer seg 3 og jeg skal spise frokost.. men har man fri så har man fri, og da er det vel lov å ikke bare sove lengre men også drøye litt med frokosten, enig? =) 

Så vi snakkes senere, ønsker deg en fin dag, hvor enn du befinner deg.. om du er på fjellet å står på ski, eller om du ligger på stranden i syden.! =)

Likes

Comments