183 dagar har det gått sedan jag skrev mitt senaste blogginlägg. det är sex månader och en dag sedan för att vara exakt. jag har tänkt ge något slags livstecken här flera gånger, tro mig. men när det gäller mig så försvinner lusten att uppdatera ungefär lika fort som den kommer.

sedan sist har jag bland annat hunnit fylla 21, både börjat och slutat på ett nytt jobb och flyttat in till stan tillsammans med filip. en till katt har vi skaffat också. förutom det har jag nog inget annat nämnvärt att dela med mig av. jag har såklart samlat på mig många fina minnen under det här halvåret och träffat en hel del nya, sköna vänner också. men det är nog mest intressant för mig själv.

jag lever iallafall fortfarande och det ska jag försöka visa här lite oftare i fortsättningen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

den här dagen startades med en riktig mysfrukost på körfältet eftersom vi ska fira mona som fyller år på måndag. hela gårdagen gick åt till att baka massa godsaker som vi ska bjuda på sedan när hennes släkt kommer och i eftermiddag har vi bokat bord på asia wok. today is gonna be a good day!

Likes

Comments

fick hem ett paket från nelly igår som innehöll ett par nike roshe one. så himla snygga och sköna! dom kommer verkligen användas flitigt nu i sommar kan jag säga.

Likes

Comments