här kommer före och efter-bilderna på balkongen. vi har lite småsaker kvar som ska göras innan vi är helt klara. men visst ser det väl bra ut hittills? både jag och filip är jättenöjda! loungesetet var som gjort för att stå där, och soffan passade verkligen på millimetern kan jag säga!

nästa rum vi hade tänkt ta tag i är vardagsrummet, men vi kommer nog vänta lite innan vi börjar med det. nu vill man bara passa på att njuta av sommaren som snart är här!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

som dom flesta redan vet så flyttade jag och filip för en månad sedan. tjugo mil från östersund till timrå, som ligger knappt en kvarts bilresa från centrala sundsvall. vi kände oss både less på och färdiga med östersund, så valet blev väldigt enkelt när min mormor berättade att vi kunde få överta hennes bostadsrätt här istället.

lägenheten vi bor i ligger på högsta våningen och har världens toppenläge med utsikt över havet, och eftersom den är så pass högt upp får man en väldigt fin bild av både soluppgången och solnedgången också. något man verkligen uppskattar nu när det äntligen börjar gå mot sommar! den behöver dock renoveras en hel del, men eftersom filip har gått bygg och jag måleri + att vi båda tycker om att inreda så gör inte det oss någonting alls.

våran inglasade balkong fick bli projekt nummer ett som vi tog och påbörjade nu idag. vi har tvättat, slipat, spacklat och förberett inför imorgon då vi ska måla och lägga in en golvmatta. vi passade även på att beställa ett loungeset som förhoppningsvis kommer passa jättebra där ute. ni kommer självklart få både före- och efterbilder sedan när allting är klart.

Likes

Comments

183 dagar har det gått sedan jag skrev mitt senaste blogginlägg. det är sex månader och en dag sedan för att vara exakt. jag har tänkt ge något slags livstecken här flera gånger, tro mig. men när det gäller mig så försvinner lusten att uppdatera ungefär lika fort som den kommer.

sedan sist har jag bland annat hunnit fylla 21, både börjat och slutat på ett nytt jobb och flyttat in till stan tillsammans med filip. en till katt har vi skaffat också. förutom det har jag nog inget annat nämnvärt att dela med mig av. jag har såklart samlat på mig många fina minnen under det här halvåret och träffat en hel del nya, sköna vänner också. men det är nog mest intressant för mig själv.

jag lever iallafall fortfarande och det ska jag försöka visa här lite oftare i fortsättningen!

Likes

Comments

den här dagen startades med en riktig mysfrukost på körfältet eftersom vi ska fira mona som fyller år på måndag. hela gårdagen gick åt till att baka massa godsaker som vi ska bjuda på sedan när hennes släkt kommer och i eftermiddag har vi bokat bord på asia wok. today is gonna be a good day!

Likes

Comments

fick hem ett paket från nelly igår som innehöll ett par nike roshe one. så himla snygga och sköna! dom kommer verkligen användas flitigt nu i sommar kan jag säga.

Likes

Comments