Header

Jag hatar dig. Och varje gång jag känner så, så brinner det inom mig. Varför är du så jävla dum, varför säger du så idiotiska saker. Vad fan har hänt med dig? Vakna. Sluta såra människor du innerst inne bryr dig om.

Likes

Comments

Ibland känner jag mig död samtidigt som jag är levande. När jag vet att det finns konsekvenser så tänker jag oftast inte på det, för ibland känner jag knappt av det. Det är som att jag stängt av allt utanför, och bara sagt ”det går över” eller ”skit i det. Det blir bra snart”. Och den känslan är väldigt svår att leva med. Jag vill ju inte ha konsekvenser, eller känna att jag kan såra människor utan att egentligen inte vilja, jag vill inte känna att jag sårat någon, jag vill inte känna skuld, vill inte känna att något är fel. Jag känner samtidigt och oftast inte av hur andra känner, jag sätter mig inte där, jag föreställer mig inte, som jag en gång var så bra på att göra en gång i tiden.

Allt har bara runnit ur mina händer.

Likes

Comments

​Om det är något jag måste kämpa på, så är det just detta. Bit ihop, blunda, räkna, andas ut och ge ett normalt jävla svar utan att känna dig triggad för ingen anledning.

Likes

Comments

Jag har alltid haft olika drömmar, och de flesta drömmarna är faktiskt något väldigt positivt för både min kropp och själ. Och eftersom det var så längesen jag gjorde det, så har jag tänkt på det lite extra gånger. Och vill göra det igen. Himlens färger, molnen, solen, vinden, allt det där som finns där uppe, ovanför det fula ovädret är så himla vackert. Alla dessa olika färger, Gud vad man känner sig fri på något sätt, även fast man vet att man sitter i ett flygplan och inte riktigt kan få känna på den sköna luften utanför, för då dör man, eventuellt. Om jag hade kunnat flyga så hade jag sovit där uppe och vaknat upp där uppe med solens strålar mot mitt ansikte. Jag hade velat ligga bland molnen, reflektera över de fina färgerna, observera hur de ändrar färg och form. Det är en av de finaste sakerna som finns, det ögat ser. Som man väldigt sällan får se här nere. Sist jag åkte flygplan, så kände jag en viss frihet inombords, jag log, jag var lycklig, och jag ville inte att det skulle ta slut. Trotts att jag var så rädd för att åka flygplan. 'U have to face your fears' - för det kan bli något vackert senare i livet och det kommer förhoppningsvis bli något du alltid kommer att se fram emot att göra för att du får se vad du alltid drömt om.

Likes

Comments

Vad du än får höra om dig själv, vad du än ser hos dig själv, lite hår, lite mustasch, lite bristningar, lite fett, lite celluliter, lite ärr, lite fläckar i kroppen, mycket hår, stora, långa fingrar. Vad som helst. Du är unik. Du är en av de vackraste människor som finns i den här världen. Du måste påminna dig själv om att du inte är ensam över att känna dig så pass osäker på dig själv som du gör. Ingen är perfekt. Och bara de som verkligen älskar dig, kommer att älska varje centimeter av din kropp och hud. Vi föddes inte med det perfekta utseende, det perfekta håret, perfekta kroppen, perfekta näsan, rumpan, brösten, ben, läppar, öron.. Ingen är helt perfekt. Vi alla är bara som vi är, vi är väldigt olika och det måste du komma ihåg, men ingen kommer aldrig att vara som du. För du är bara du. Ge det inte till någon annan så att de kan trycka ner dig, håll dig själv kärt, håll hårt i dig själv, ta hand om dig själv på ditt egna sätt. Gör inte som alla andra. Just be you.


Likes

Comments

Varför har du gjort allt det här? Mot mig, mot mitt liv, mot min själ, mot min goda sida. Varför kom du och förstörde det finaste jag hade i hela livet, hela min värld. Jag kommer inte få ha henne hos mig varje dag som jag önskat mig från start. Och allt, på grund av dig. Du sårade mig, du sårar mig. Du förstör mig, drar ner mig till botten. Ibland känner jag till och med att någon försöker rädda mig, åker jag ner 100 meter, så åker jag upp 50 meter, jag är ungefär halvvägs ut. Men sen kommer du, och drar ner mig igen. Lite längre denna gången, och jag hatar dig för det. Jag hatar dig för allt. När någon annan sårar mig, så sårar du mig ännu mer. För du äter upp mig, och jag kan inte kämpa emot. Du får mig att börja gråta, att börja få psykanfall. Du får mig att tänka det värsta. Och det hatar jag dig också för. Jag hatar dig, låt mig vara. Låt mig få vara fri, låt mig få vara den jag en gång var. Den som folk kunde se som en ödmjuk liten tjej som aldrig hade några konflikter, som aldrig var arg, ledsen och osocial. Låt mig få vara den tjejen som alltid ville göra något, som ville hänga med vänner, umgås, ta sig tiden att göra saker hon gillar. Varför låter du mig inte? Mitt hjärta går i tusen bitar.

Men vet du vad? Jag ger inte upp, även fast jag lät dig på ett sätt komma in i mitt liv, så kommer jag att få ur dig ur detta. Du ska inte vara här, i mig. Du ska ut, och det ska jag se till att det blir av. En vacker dag.


Likes

Comments