Lite inspiration från Instagram på senaste.

Likes

Comments

Blev så glad när jag såg ett paket i brevlådan men blev ganska besviken när jag tog av plasten från plånboken. Färgen föll mig inte alls i smak. Ska först kika lite plånböcker på stan imorgon innan jag bestämmer mig för att skicka tillbaka eller göra ett byte. Däremot Marc Jacobs armbanden blir perfekt till vardags så dem blir de ingen retur på iallafall!

Likes

Comments

Lättnaden över att klara en HEMSK hemtentamen är himmelsk eller hur annars skulle man förklara de? Räknade nästan med att kugga med tanke på att detta skulle va/är vår svåraste tentamen (har ju inte så mycket att jämföra med). Passa på att njuta medans man kan givetvis.

Likes

Comments

Familjemiddag och bio igår. Idag hör och häpna blev det en vända till gymmet för att sen dyka ner i ett bad. Älskar doften av badskummet jag visar på bilden. Fick massvis med hudvård från bodyshop i vanilla chai i julklapp. Sålde precis mitt barbiehus och nu väntar förberedelser för grupparbete imorgon.

Likes

Comments

Även om jag hoppas att de blir anordnat fyrverkeri hädanefter så finns de viss charm i de spontana, att skjuta hemma på gatan och inte i ett folkhav.

Likes

Comments

Förvisso gårdagens frukost men vad gör de, finns det något bättre än pannkakor till frukost?!

Likes

Comments

Nämen hej! Känns som jag har för mycket att säga att jag inte orkar börja. Hoppas ni haft en bra jul och nyår. Jag har tjatat i evigheter om en riktig jul och så äntligen blev de efter tre år. Julstämningen, god julmat och fina julklappar. Hade egentligen bara önskat mig ett par Lily and Rose örhängen och lite småsaker. De värsta var dock min spontana hemmafärgning. Skulle "bara" färga utväxten... slutade med en skiftning av gult, orange och vitt. Snacka om tur när jag fick tag på en tid dagen innan nyår för att någon annan hade avbokat! Nyår var inte så dumt de heller men sen dess har de inte hänt ett dugg mer än plugg. Har ju förvisso satt mina nyårslöften men annars känns de som ett lugnt år med fokus på plugg. Jämfört med resterande år så kan de kanske va skönt. Måste hålla mig borta från alla inspirerande resebilder. Är otroligt sugen på en resa till Island eller Kanada men jag får lugna mig med Tysklandsresor och Spanien längre fram, kanske något mer om jag har tur.Likes

Comments

Har sån tentaångest men får ändå inget gjort. Denna helgen har bjudit på maximal julstämning. I lördags blev jag (typ) klar med julklapparna. Senare på kvällen byggdes pepparkakshus, idag bakades lussebullar och strax kommer granen hem.

Likes

Comments

I söndags vandrade vi in i denna drömmande jul i Köpenhamn. Om ändå städerna kunde se ut såhär men julkänslan är maximal nu när december börjat och julen är här! Har varit helt ur fokus resten av veckan med en start av känslostormar och totalförvirring, vissa delar vet jag varken ut eller in på just nu. Samtidigt som lyckan och lättnaden över att ha klarat senaste arbetet och hela förra kursen samtidigt som den känslan så snabbt byts ut mot panik över hemtentamen och stress för att vi ännu inte efter några månader lärt oss hantera universitetsstudier. Varken pressen eller vet vad som förväntas av oss i varje moment. De största diskussionerna är denna sablans hemtentamen. Förr eller senare måste de gå. Planerna för helgen är inte mycket roligare än att fortsätta med hemtentamen så man kan tagga ner stressen men hur mycket det blir av det återstår ju att se.        

Likes

Comments

En styck lite mer täckande cc Cream, en styck Nivea serie med mandel olja, en styck badskum och så en ljusslinga som inte är rosa.


Likes

Comments