Skämt osido, men jag hade en så mysig kväll! Jag och Pauline möttes upp på mitt jobb där vi på kontoret hade börjat på en aw. Men eftersom jag slutade halv 6 och vi hade bord halv 7 bestämde vi att Pauline kunde komma in till stan. De va dock så himla kallt att gå på stan som vi tänkt så vi stängde kontoret hon och jag och käkade upp resterande go saker som stod framdukat och jag tog en öl. Sen begav vi oss den långa färden till hattori som ligger i korsningen Tegnérgatan/Drottninggatan. Ett sushi ställe som Pauline snackat om så mycket men som jag aldrig testat. Så då passade vi på, de var verkligen super gott och jag tog någon blandat mix av fiskar som verkligen alla var så goda på sitt sätt. Fisken i sig smakade väl ganska likt på alla men de var de olika toppingarna som gjorde pricken över i:et! Så gott och super mysigt ställe. Så dit kommer jag absolut åka igen, Alex som älskar sushi ska jag ta med dit någon dag. Vi rörde oss sedan hemåt då vi båda var rätt sega, så vi avslutade kvällen hemma hos mig och bara snacka igenom allt och ingenting. Även fast vi pratar varje dag har vi alltid saker att prata om, sjukt ändå faktiskt. Men det tar liksom aldrig slut på samtalsämnen, Löve it! Nu ska jag sätta på en film och kommer förmodligen somna till den också, hehe. Godnatt på er alla trogna läsare <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som sagt så var vi och käkade lunch på Taverna, faktiskt riktigt besviken denna gång... Jag beställde oxkind som ska vara en av de möraste köttdelar du kan äta, det var absolut inte mört för fem öre, jätte segt och otroligt senigt. Så det var ingen jätte rolig upplevelse, jag som var så taggad på riktigt god mat :( Men däremot var sällskapet desto bättre och vi hade en mysig lunch iallafall! Tråkigt bara när det är så pass dyrt och det då inte är gott. Men vi hade en jätte snäll servitör som löste det på bästa sett så det gjorde lunchen lite bättre. Men som min kollega sa, "man ska inte ta något annat än deras pizzor" och hon har nog lite rätt i det för dem blir man aldrig besviken på! Men då har man lärt sig något till nästa gång.

Nu ska jag jobba av sista timmarna och sen möta upp Pauline, lutar mot att vi ska käka ute ikväll. Men det återstår att se. Hon svarar inte just nu så det blir lite svårt att planera ;)

Puss <3

Fin på bild iallafall!​

Likes

Comments

Haha, fått ännu ett munsår men denna gång absolut inte lika illa. Lyckades även riva mig på en servett så fått ännu ett sår i mungipan, just my luck eller nåt va?!

Har haft så mycket på jobbet dem senaste dagarna och har slutat sent. Men nu börjar det lugna ner sig, perfekt inför helgen. Imorrse började jag 10 så passade på att träna innan, Alex började 8 på jobbet så jag passade på att åka med honom och körde ett pass fokus på benen men lite inslag av hela kroppen. Super skönt pass och så skönt att ha det gjort nu innan kvällen, så jag slipper dra mig dit efter jobbet!

Ikväll ska jag och Pauline hänga, vi vet inte riktigt var eller så än. Men det lutar mot en hemmakväll med massa gott och snacka skit. Längesen vi hade en sån kväll bara hon och jag så vi tyckte att det var dags nu.

Nu ska jag iväg på lunch med mamma och Pekka, vi ska äta på taverna. Super mysigt ska det bli!

Men vi hörs lite senare, Äntligen fredag hörrni!!!

Likes

Comments

Finns nog inte många som missat denna kampanj som just nu sprids över hela internet #metoo. För er som dock gjort det så är det skådespelaren Alyssa Milano som uppmanar oss tjejer att efter allt detta som hänt med Harvey Weinstein berätta om ens egna upplevelser gällande sexuella övergrepp och trakasserier. Så himla starkt budskap verkligen. Det hemska med denna kampanj är när man inser hur många tjejer det är som har såna hemska historier kring ämnet. Jag kan heller inte låta bli och tänka på hur lyckligt lottad jag är som inte behövt uppleva något som detta. Det är självklart vissa som stirrat lite onödigt mycket ibland, någon som tutat och skrikit efter än osv. Såklart har jag då känt mig något kränkt, men jag har aldrig hamnat i en situation där någon tvingat sig på mig eller antastat mig grovt eller så. Jag har kompisar som blivit det när jag varit i närheten men inte personligen på det sättet. Men hur som helst, så menar jag absolut inte att beteendet att tuta på en eller stirra på ens bröst är okej, jag menar bara att för mig så finns det värre grejer och de har jag som tur är än så länge sluppit, peppar peppar.

Det jag vill få fram med detta är att jag tycker det är otroligt viktigt att vi tjejer inser vårt värde. Ingen ska någonsin få trycka ner dig eller någon annan för den delen. Efter denna kampanj kom ut så är det nästan läskigt hur många som kommer fram emd sina historier från olika håll. Både nära kompisar, kändisar eller andra tjejer. Att vi år 2017 fortfarande står och stampar i träsket där killar av någon anledning tror att dem får bete sig hur som helst och vi tjejer ska skylla på oss själva och dölja saker vi är med om, för de va ju faktiskt så att du va lite full när den där killen gav sig på dig. Så de va nog ditt egna fel ändå. Det, det är skrämmande som fan tycker jag! Det är något som måste jobbas på och jag hoppas att denna kampanj kan hjälpa till med det. Att den får folk att inse hur vanligt det faktiskt är bakom stängda dörrar att killar uppför sig hur som helst och tror att dem är Allan Ballan när dem tar en tjej på pattarna, eller får en high five av killkompisen för att kompisen legat med en tjej, men som faktikst inte ville det!

Påriktigt? Är det så de ska se ut i samhälle? Tror inte det va.. Förhoppningsvis nu så öppnas både kvinnor och män upp ögonen och inser att det här är ett stort problem, större än vad många tror faktiskt. Håller tummarna på en förändring snarast och att antalet överfall och trakasserier minskar hastigt inför år 2018!!

Tjejer är BÄST! <3

Speciellt jag och mina systrar ;)

Likes

Comments