Hej på er! Usch december och dessa veckor har och kommer va så hektiska för mig. Ibland tar jag på mig lite för mycket och tror att jag ska klara allt. Fungerar ju inte riktigt så, men jag glömmer alltid bort det! Jag har alltså just nu 2 jobb som båda tar mycket tid. Mitt extra jobb på julborden jobbade jag på hela helgen. Jag jobbade lördag mellan 10-23 och söndag mellan 10-21. Så om jag är trött är väl inte ens en fråga? Eller?

Igår var vi på julbord med mitt heltidsjobb! Vi åt på Ulla winblad och det var gott. Jag är dock inget superfan av julbord, absolut att det kan vara gott men gillar mest laxen och de småvarma. Men de va super mysig grej att göra med jobbet och sen rörde vi oss mot grand där vi drack champange och snackade. Jag känner ibland av att jag verkligen är yngst där, men jag tyckte de va super kul igår faktiskt! Jag åkte sen hem tillsammans med paulines mamma hem till de. Så hängde jg hemma hos pauline en stund innan Alex kom och hämtade mig vid 11 tiden! Sen åkte vi hem och somnade ganska snabbt.

Idag ska jag jobba först och sen ska jag äntligen köra ett pass med min PT! Vill bara kötta igenom kroppen och känna att jag gjort något. Sen blir det nog raka vägen hem till sängen. Är trött och vill faktiskt bara få sova. Imorgon är det nämligen dags för nästa julbord med familjen! Så det ska bli super mysigt! Men då känner jag att jag bara behöver sova ikväll. För sen jobbat jag hela helgen igen.... det positivaste är ju ändå när lönen kommer till kontot! Får tänka så och att det faktiskt är jul sen <3 längtar till julen faktikst!

Nu är jag snart på jobbet, vi hörs ikväll! Sorry för frånvaron, men ibland går dagarna alldeles för fort och tiden räcker inte till!

En tb till mysigaste kvällen hos Hannah!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Herregud... Det har verkligen varit mycket denna vecka och livet har gått i ett. Därav 2 dagars frånvaro.

Jag har inte bara jobbat på mitt vanliga jobb, utan jag har även jobbat extra på ett julbord under kvällar och sen nu helger också. Men jag behöver pengar och det är bara under en kort period som jag kommer behöva jobba så mycket, så det känns väldigt skönt! 

Men vi tar oss snabbt igenom dagarna som jag var frånvarande. I onsdags så jobbade jag först mitt vanliga jobb, sen var det direkt hem och sätta sig i bilen för att åka och jobba julbord. Var hemma vid 22 och somnade som en stock vid 22:30. Jag var så sjukt trött verkligen. Sen igår så var jag först på jobbet, sen åkte jag runt i halva stan för att hämta ut paket på olika ställen, allt efter black friday och så kommer nu så paket överallt. Blev klar med typ alla julklappar så det känns så skönt. Slipper jag stressa med det eftersom att jag kommer jobba sjukt mycket dessa 2 veckor innan jul. Jag sov sen hos Alex på kvällen. Det blev inte dirket sent, vi båda kände oss trötta och han har gjort något med nacken så huvudvärken satt som en smäck. Juste jag var uppe och gymmade vid 6 på morgonen också, körde ben och rygg med min syster. Så vid 12 tiden på jobbet hade jag kunnat gå och lägga mig!

Idag då? Jo jag ska jobba klart för dagen. Sen ska jag bara hem, ha en helkväll med Alicia och bara ta det lugnt. Känner att jag behöver det. Nästa vecka är fullspäckad och jag jobbar både lördag och söndag. Så en helkväll hemma med bästavännen kommer verkligen lägligt. 

Men hörrni, nu ska jag äta upp min lunch och sen är det back to work, back to reality! 

Vi hörs lite senare under dagen, puss <3

Glömde säga att jag och min syster va på mr.Cake! Rekommenderar er att gå dit, men gå dit på eftermiddagen. Finns mer och välja på då<3

Likes

Comments

Igår efter jobbet åkte jag direkt till Täby Centrum för att först ta bort mina gelé naglar då jag haft de alldeles för länge än man ska ha egentligen. Tror inte jag pausat på kanske 1,5 år! Inte okej. Mest gjorde jag detta för att jag vill byta salong. Har gått på black & pink i centrumen. Rekommenderar ingen att gå dit, de är alltid sena och har ingen respekt för kunderna. De vill bara tjäna pengar verkligen! Men nog om det, gå inte dit bara!!

Sen gick jag direkt till gymmet för att köra ett pass. Fick ändra planen lite då jag inser att Alex har glömt att packa ner mina skor, hann inte packa de på morgonen så bad han göra det. Men det går inte alltid som man tänkt sig, hehe. Så fick planera om passet lite. Så det fick bli lite uppvärmning på cykeln och sen körde jag 8 olika magövningar i 30 min intensivt. Riktigt skönt faktiskt. Länge sen jag körde ett pass som bara fokuserade på magen! Brukar ju alltid köra pass som kör mest rumpa ben men sen alltid lite övningar på varje annan kroppsdel emellan seten.

Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet! Börjar om 30 så börjar bli lite stressigt med dessa köer, suck... vi hörs lite senare! Ha en bra tisdag och njut av livet, puss <3

Likes

Comments

Idag till lunch mötte jag upp min syster på lunch, jag hann inte ta med matlåda imorrse och hon satt och pluggade i stan och ville käka lunch. Så det passade ju perfekt! Vi tog oss till Vigårda i Mood, varsin original burgare fick det bli. Den var verkligen jätte god och prisvärd. Very nice!
Mysigt också att catcha upp med systern min då man inte ses lika ofta längre eftersom vi inte bor under samma tak. Det är faktiskt något jag tycker är väldigt tråkigt. Att man inte träffar sina syskon lika ofta bara för att man inte bor tillsammans. Nä gillar inte det, eller så är det tanken av att växa upp som skrämmer mig lite. Hmm vet inte men något är det!

Likes

Comments