Header

Bestämde mig för att göra lite halloween inspirerade naglar igår och här är resultatet. Blev lite fult då jag är så skakig på handen, men tyckte ändå det blev häftigt. Vad tycker ni?


Kolla gärna in mina andra naglar jag har gjort HÄR.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet att jag har varit oerhört aktiv på sistone och jag har ingen bortförklaring faktiskt. Jag har bara haft så mycket annat för mig, vart sjuk, stressad och nervös över flytten. Nu har jag äntligen hämtat ut nyckeln och börjat flytta in lite smått. Det stora flyttlasset går dock inte förrän på söndag, men jag har fått lite på plats hittills i alla fall.

Vad tycker ni om min nya lägenhet?!
Ingenting är ju färdigt än som ni ser, har knappt satt upp lampor, inga gardinstänger och ah, så det är ju väldigt ofärdigt, men jag kommer att uppdatera er med hur processen genom flytten går och hur slutresultatet blir!

Likes

Comments

Gjorde dessa naglar på mig själv i helgen och jag måste säga att jag bara älskar färgen. Vad tycker ni om dessa?

Kolla gärna in mina andra naglar jag gjort HÄR

Likes

Comments

Då min kollega även jobbar för CCS så fick jag chansen att testa och recensera deras nya handkrämer, så himla tacksamt. Vet inte om den här serien har kommit ut ännu men ni kommer att hitta den på apotek etc.

De dofter som ingår i serien är Mango & Orange, Kiwi & Jasmine och Pomegranate & Cherry.

Recenserar doften

Alla dofter är helt fantastiska. Speciellt pomegranate & Cherry. Men så himla goda allihopa. Perfekta höstdofter.

Recenserar effekten

Den är inte så himla tjock i konsistensen (vilket jag brukar gilla), men den ger trots det en extremt len hand. Man blir verkligen återfuktad och blir babylen - vilket jag verkligen behöver nu när det är lite kyligare ute och man lätt blir torr i huden.

Recenserar förpackningen

Tuberna är lite större än vanliga handkrämtuber, men fortfarande inte så stora så at de inte skulle passa nere i en liten clutch eller necessär. Gillar även att tuberna är "matta" på utsidan, tycker det ger ett modernt intryck.

Betygsätter produkten

Helt klart 5 av 5 möjliga. Har ingenting att klaga på. Dofterna var över förväntan och effekten var bättre än min nuvarande handkräm från The Body Shop som jag brukar använda. Så dessa är absolut en ny favorit och kommer användas flitigt i vinter. Dessutom är alla 100% veganska vilket alltid är ett plus!

Likes

Comments

Ni önskade att jag skulle göra marmor naglar - och här kommer marmor naglar, och lite chromeliknande naglar. De är inte perfekta, men det är första gången jag gör marmor naglar, så jag är nöjd.

Vad tycker ni om dem?

Som vanligt, så kan ni klicka HÄR om ni vill se mina tidigare nageldesigns.

Likes

Comments

Nu har jag inte bloggat sedan i torsdags - men det har sina anledningar. Då jag både har jobbat på mitt vanliga heltidsjobb + jobbat extra på H&M och sedan har äntligen min pojkvän kommit hem från Portugal, så vi har umgåtts mycket. Eftersom att jag bor i Gävle just nu och han bor kvar i Stockholm så har jag inte velat släpa på en kamera eller mobil när vi väl har setts.

Vi har dels varit på spa, ätit middag tillsammans, fikat, han har följt med till Gävle och vi har haft filmmys, ätit god lördagsfrukost och tagit en långpromenad i en jättefin park i Gävle.

Jag fotade lite från promenaden, vilket ni kan se på min instagram (@isabellasschwarz) och fotade även vår frukost igår som jag gjorde till oss. Så mysigt och det har verkligen varit avkopplande för oss båda, för vi har väldigt stressiga liv båda två.

Likes

Comments

I helgen kommer jag att vilja göra om mina naglar igen, tröttnar så lätt på designsen och tycker det är så roligt. Så denna gång tänkte jag att ni ska få bestämma vad jag ska ha för nageldesign. Jag har inte testat nästan någon av dessa designs innan, så detta blir helt nytt för mig och säkert en utmaning.

Vilka tycker ni jag borde göra? French fade, chrome, matta eller marmornaglar? Rösta i kommentarerna! :)
Om ni vill kan ni även klicka HÄR och kika på mina tidigare naglar jag gjort, även om jag inte är särskilt duktig.

Dessa bilder är lånade från google

Likes

Comments