.hej alla fans, sorry för den dåliga uppdateringen. Skolan har börjat så jag är back in Östersund och det känns ju både mysigt & tråkigt.

Har den senaste veckan blivit besatt av att pyssla med min lägenhet. Varenda kvadratmillimeter måste vara perfekt. Kan stå i 10 minuter och fundera över om ett objekt borde stå till höger eller vänster om ett annat. Det ger en så satisfying känsla av kontroll men plötsligt tror man att hela ens värld är kaos bara för att det ligger en strumpa på golvet. Och så är det ju inte.

Jaja titta vad fint jag har gjort det <3 efter att ha storstädat känner jag mig alltid som ett jävla geni eller nåt. Nu ska jag plugga matte också.

Ha det så bra MVH ett jävla geni

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

🌞🌞🌞
Min pappa är nu officiellt cancerfri och ingen kan vara gladare än jag. PoK

Likes

Comments

Likes

Comments

Gulligaste idag var en liten tjej, nästan bebis typ som pekade på mig och ba "fin fiiin" flera gånger. Haha blev lite rörd. Älskar hur varmt det är nu, sommar-Klara är kul. Kan inte skriva mer nu

Likes

Comments

Sitter på ett tåg till Stockholm (nån som vill träffas älle?) och funderar på varför jag har blåmärken överallt. Har alltid haft lätt för att få blåmärken. Fick nyss veta att Nyköpings slogan är "Sveriges närmsta stad". Är så imponerad.

Likes

Comments

En del nätter kan jag inte sova. Jag behöver typ inte. Har hört att man är som ärligast på natten så därför passar det ju bra med en såndär bekännelse-lista.
Håll i er
✨ jag är så jävla bra på att smyga, ingen märker mig

✨ jag har inte återhämtat mig från vårterminen i 2:an än, känner mig fortfarande överarbetad

✨ jag har varit kär en gång i mitt liv och nästan kär en annan gång

✨har aldrig förstått mig på personer som bryr sig om vilket lag som vinner i typ bollsporter på idrotten. Hur fan kan man bry sig om det?

✨ jag var en tjock bebis

✨ jag hatar att bråka (vem gör inte det haha). I de flesta fall skulle jag nog hellre säga upp kontakten än att ha ett stort bråk med någon

✨ min släkt är största musiksläkten, släktträffarna går typ ut på att sitta och jamma tillsammans halva natten.

✨ jag var typ rädd för allt när jag var liten. Människor, djur, vatten, höjder. Till och med flugor :-)

Likes

Comments

Sitter på bussen och försöker att inte dö av värmeslag. Misstänker att nån följer efter mig och tar alla mina deodoranter för de försvinner hela tiden. Måste seriöst köpa en ny varannan vecka.

Igår var jag på Marité för första gången det var kul, dock var denna close up på Vilma den enda bilden jag tog. Pusshej

Älskar förresten att min farfar och syster har byggt en flotte <3

Likes

Comments

🌒✝🌒

När någon man känner eller bryr sig om dör går det inte att inse på samma sätt som när man läser i Expressen att en kändis har dött. Det är så surrealistiskt. Typ för stort för kroppen att ta in. Kanske sjunker den här sortens besked in långsamt i takt med att delar av vardagen förändras. Man börjar duka för en person mindre vid middagsbordet eller kommer på sig själv med att stanna upp på väg till skolan och vänta utanför en port som inte kommer att öppnas. Hur blir det då om personen som dör är viktig men inte längre en del av ens vardagsliv? Det kommer aldrig att bli realistiskt för mig. Jo, ibland kommer det en pust av verklighet från ingenstans. Panik i några sekunder. Annars är det en avlägsen tanke som man inte vågar tänka.

Likes

Comments

Tre bilder på mig i olika former. Klura på den ni va. Imorrn fyller jag 18. Det känns inte att jag har levt i 18 år. Hur kan en timme kännas som en evighet när hela livet bara flyger fram? Mindfuck. Ha det bra you guys🎈

Likes

Comments