Header

What is it. What's up.
Äta, boxas, plugga, sova, boxas, supa, skrika "LEV!", sova & plugga

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lathet existerar inte. Skönt att veta.

Likes

Comments

Jag gjorde ett test för att se vilket elevhem i Harry Potter som passar mig. Jag fick slytherin. Sen testade jag vem jag är mest lik i skam och blev Penetrators-chris. Ligger och vältrar mig i självförakt. :-) Nej det gör jag inte men vill bli en bättre person.

Likes

Comments

Kaxig på datan, liten på gatan.

Lyssnar ofrivilligt på Carolas version av Mary's boychild och försöker fatta svåra beslut inför nästa år. Livet efter gymnasiet. Har börjat göra upp lite planer faktiskt. Taggish

Likes

Comments

Mamma och pappa snörper ogillande på munnen när jag går runt i den här outfiten. De tillhör en annan generation. Men jag känner mig lite untouchable. Det är bra, vill för alltid vara untouchable från och med nu.

Likes

Comments

Där rök lösenordsskyddet. Hänt sen sist:
Börjat 3an
Varit i London
Donald Trump
Fått magnesiumbrist

Väldigt lakonisk sammanfattning. Livet har ju hänt hela tiden mellan dessa event och jag har tappat orken till allt utom att festa och se på serier typ. Måste börja med gymnasiearbetet men just nu är det bortom mitt jävla förstånd att man faktiskt kan orka plugga på jullovet??? Kul när man växer upp under superegoismens tidsera och får lära sig att produktivitet är den viktigaste egenskapen en människa kan besitta :-) Jag så långt ifrån produktiv just nu men här kommer en liten lista på andra saker som också är viktiga:
-Hur man mår
-För vems skull man anstränger sig
-Hur man får andra att må
-Hur hårt man jobbar i förhållande till sina förutsättningar
Osv

Puss och kram mina vänner

Likes

Comments

🌞🌞🌞
Min pappa är nu officiellt cancerfri och ingen kan vara gladare än jag. PoK

Likes

Comments

Gulligaste idag var en liten tjej, nästan bebis typ som pekade på mig och ba "fin fiiin" flera gånger. Haha blev lite rörd. Älskar hur varmt det är nu, sommar-Klara är kul. Kan inte skriva mer nu

Likes

Comments

Sitter på ett tåg till Stockholm (nån som vill träffas älle?) och funderar på varför jag har blåmärken överallt. Har alltid haft lätt för att få blåmärken. Fick nyss veta att Nyköpings slogan är "Sveriges närmsta stad". Är så imponerad.

Likes

Comments

En del nätter kan jag inte sova. Jag behöver typ inte. Har hört att man är som ärligast på natten så därför passar det ju bra med en såndär bekännelse-lista.
Håll i er
✨ jag är så jävla bra på att smyga, ingen märker mig

✨ jag har inte återhämtat mig från vårterminen i 2:an än, känner mig fortfarande överarbetad

✨ jag har varit kär en gång i mitt liv och nästan kär en annan gång

✨har aldrig förstått mig på personer som bryr sig om vilket lag som vinner i typ bollsporter på idrotten. Hur fan kan man bry sig om det?

✨ jag var en tjock bebis

✨ jag hatar att bråka (vem gör inte det haha). I de flesta fall skulle jag nog hellre säga upp kontakten än att ha ett stort bråk med någon

✨ min släkt är största musiksläkten, släktträffarna går typ ut på att sitta och jamma tillsammans halva natten.

✨ jag var typ rädd för allt när jag var liten. Människor, djur, vatten, höjder. Till och med flugor :-)

Likes

Comments