Header

Hej hörrni, det var inte igår.
Annars då? ;)
Har tagit studenten och befinner mig i det livsskede där det är tänkt att man ska resa ut, göra slut och ta vara på sitt enda liv. Jag har inlett en karriär på SJ:s kundtjänst och gör då och då spontana äventyrstrippar till Stockholm. Borde såklart spara en massa pengar. Build my empire. Hustle everyday. Eller börja plugga. Men det är ganska skönt att stå på standby ett tag och bara knega på och leva rövare om vartannat innan man skaffar sig lite direktion och meningsfullhet i tillvaron. Att ta ett så kallat sabbatsår eller två. Sen vaknar man kanske upp en dag när man är 83 och inser att det råkade visst bli ett helt sabbatsliv istället. Fffuck.

Ser ni mitt blåmärke på röven? (Bild 3) det fick jag under en utekväll häromveckan och gjorde så himla ont. Hoppas allt är bra med er
Puss&kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varför brukar man kalla tortyr och sånt för omänsklig behandling? Är inte vi människor den enda gruppen som faktiskt håller på med sån skit? Plåga varandra bara för plågandets skull. Haha just a thought

Likes

Comments

Lathet existerar inte. Skönt att veta.

Likes

Comments

Jag gjorde ett test för att se vilket elevhem i Harry Potter som passar mig. Jag fick slytherin. Sen testade jag vem jag är mest lik i skam och blev Penetrators-chris. Ligger och vältrar mig i självförakt. :-) Nej det gör jag inte men vill bli en bättre person.

Likes

Comments

Kaxig på datan, liten på gatan.

Lyssnar ofrivilligt på Carolas version av Mary's boychild och försöker fatta svåra beslut inför nästa år. Livet efter gymnasiet. Har börjat göra upp lite planer faktiskt. Taggish

Likes

Comments

Där rök lösenordsskyddet. Hänt sen sist:
Börjat 3an
Varit i London
Donald Trump
Fått magnesiumbrist

Väldigt lakonisk sammanfattning. Livet har ju hänt hela tiden mellan dessa event och jag har tappat orken till allt utom att festa och se på serier typ. Måste börja med gymnasiearbetet men just nu är det bortom mitt jävla förstånd att man faktiskt kan orka plugga på jullovet??? Kul när man växer upp under superegoismens tidsera och får lära sig att produktivitet är den viktigaste egenskapen en människa kan besitta :-) Jag så långt ifrån produktiv just nu men här kommer en liten lista på andra saker som också är viktiga:
-Hur man mår
-För vems skull man anstränger sig
-Hur man får andra att må
-Hur hårt man jobbar i förhållande till sina förutsättningar
Osv

Puss och kram mina vänner

Likes

Comments

🌞🌞🌞
Min pappa är nu officiellt cancerfri och ingen kan vara gladare än jag. PoK

Likes

Comments

Sitter på ett tåg till Stockholm (nån som vill träffas älle?) och funderar på varför jag har blåmärken överallt. Har alltid haft lätt för att få blåmärken. Fick nyss veta att Nyköpings slogan är "Sveriges närmsta stad". Är så imponerad.

Likes

Comments

En del nätter kan jag inte sova. Jag behöver typ inte. Har hört att man är som ärligast på natten så därför passar det ju bra med en såndär bekännelse-lista.
Håll i er
✨ jag är så jävla bra på att smyga, ingen märker mig

✨ jag har inte återhämtat mig från vårterminen i 2:an än, känner mig fortfarande överarbetad

✨ jag har varit kär en gång i mitt liv och nästan kär en annan gång

✨har aldrig förstått mig på personer som bryr sig om vilket lag som vinner i typ bollsporter på idrotten. Hur fan kan man bry sig om det?

✨ jag var en tjock bebis

✨ jag hatar att bråka (vem gör inte det haha). I de flesta fall skulle jag nog hellre säga upp kontakten än att ha ett stort bråk med någon

✨ min släkt är största musiksläkten, släktträffarna går typ ut på att sitta och jamma tillsammans halva natten.

✨ jag var typ rädd för allt när jag var liten. Människor, djur, vatten, höjder. Till och med flugor :-)

Likes

Comments

🌒✝🌒

När någon man känner eller bryr sig om dör går det inte att inse på samma sätt som när man läser i Expressen att en kändis har dött. Det är så surrealistiskt. Typ för stort för kroppen att ta in. Kanske sjunker den här sortens besked in långsamt i takt med att delar av vardagen förändras. Man börjar duka för en person mindre vid middagsbordet eller kommer på sig själv med att stanna upp på väg till skolan och vänta utanför en port som inte kommer att öppnas. Hur blir det då om personen som dör är viktig men inte längre en del av ens vardagsliv? Det kommer aldrig att bli realistiskt för mig. Jo, ibland kommer det en pust av verklighet från ingenstans. Panik i några sekunder. Annars är det en avlägsen tanke som man inte vågar tänka.

Likes

Comments