Header

Dem der kender mig, ved hvor vild jeg er med depends fine lakker - så det gjorde bestemt ikke min sygedag værre, da postmanden kom forbi med en pakke fra depend, med deres helt nye 7day Autumn 2017 kollektion!

Det er de fineste efterårsfarver jeg nogensinde har set., og jeg kan sket ikke vente med at prøve dem alle og nye de fine farver, nu når vejret er så gråt i disse dage.

Den nye 7day Autumn 2017 sammen med O2 Autumn 2017 - Dark Beauty, (som jeg har nævnt tidligere, efter det fine event med Depend) er uden tvivl mine absolutte yndlings lakker fra depend, so far - det siger jeg hver gang, men på en eller anden måde, så bliver depend bare ved med at overraske.

I kan se meget mere til de nye farver på min nye instagram @schroedersdk , når jeg får prøvet dem! Jeg kan slet ikke vente.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Det er nu et år siden, at jeg flyttede fra Jylland til Sjælland – et år,der er gået sindssygt hurtigt og et år som har budt på så mange gode oplevelser!

Én af de ting, som jeg dog studser mest over – er hvor forskellige jyder og københavnere egentligt er! Et par af de ting, kommer her:

  1. Skal du ud og shoppe i Jylland, kan du trygt sige Go’daw til ekspedienten og vide at du bliver mødt med selvsamme udtryk – i københavn er situationen lidt en anden. Her er chancerne for at ekspedienten svarer retur på svensk, engelsk og dansk lige store.
  2. Det hedder for alt i verden ikke ‘Gå gaden’, når man spørger om vej til den gade med alle butikkerne på, som man kan gå op og ned af – nej. Det hedder ‘Strøget’ (med københavnsk accent naturligvis).
  3. Ej heller kald det for Midtbyen, for guds skyld – det hedder åbenbart Indre by. (Eller København K.. for some reason?)
  4. Her over hedder en Københavnerbirkes åbenbart bare en tebirkes (kedeligt, right?)
  5. Skal du spørge efter noget plaster fordi din sko skaver – så spar dig selv for det dér “du er jyde” blik – bare sig at din sko gnaver, så behøver du ikke forklare det flere gange (eller vise den stakkels københavner hvad du mener)
  6. Sidst men ikke mindst, så hedder det åbenbart heller ikke ‘Hva’ klok?’ – men ‘Hvad tid?’ Og tro mig, skulle du glemme det – så kan du godt regne med at de lige skal gøre grin med det en enkelt gang eller to, inden de rent faktisk fortæller dig hvornår det er i skal mødes.

Likes

Comments

Dem der har læst med, på min gamle blog – husker måske at jeg åbnede lidt op for, hvordan det er at leve med angst, og hvilke ting jeg har forsøgt i håbet om at komme af med angsten, eller i hvertfald blive bedre til at leve med den.

I februar, var jeg for første gang til hypnose, i håb om at slippe angsten. Inden jeg mødte op, var jeg en smule skeptisk, men alligevel også optimistisk. Jeg ønskede så inderligt, at netop dette var måden at bryde angsten på. Allerede efter blot 2 hypnose behandlinger, var jeg så godt som angst fri. Jeg kunne gøre ting, jeg ikke havde kunne gøre i 10 år. Jeg var lykkeligere end nogensinde. Alt den energi jeg havde brugt på min angst, kunne jeg pludselig bruge på fornuftige ting. Jeg havde meget mere overskud og energi, og mit humør var meget bedre.

Som med så mange andre former for terapi, er det noget der skal holdes ved lige, eller gentages efter noget tid. Denne periode er jeg kommet til nu, hvor jeg kan mærke at angsten lige så stille begynder at tage over.
Jeg håber, at jeg kan tage det i opløbet denne gang – inden det når at blive alt for slemt.

Der vil altid være folk, som ikke tror på denne form for terapi – og det er selvfølgelig også helt ok. Men jeg kan kun sige, at det har hjulpet mig utrolig meget – og jeg vil helt klart anbefale jer der måske sidder der ude, og har overvejet hypnose, at kaste jer ud i det. Om ikke andet, så er det en oplevelse man aldrig glemmer!

Likes

Comments

Lørdag aften stod på en lækker Bloggermiddag med Depend, i forbindelse med lancering af Depends efterårskollektion O2 Dark Beauty.

Aftenen stod på en masse lækkert mad og hammer gode drinks, hos restaurant Cantina der ligger på Borgergade.
Det var mit første besøg hos Cantina, men bestemt ikke det sidste! Jeg kan virkelig anbefale det til alle der er i området, at slå et smut forbi – om ikke andet, så bare til en enkelt Passionfruit Dark n’ Stormy.

Jeg glæder mig til at vise jer de nye fine lakker, i den nye kollektion – så hold øje med bloggen og instagram den kommende tid!

Du kan få et lille sneak peak af den nye fine Dark Beauty kollektion længere nede.

Om O2 Dark Beauty skriver Depend selv følgende:

Efter sommerens neonfarver byder vi velkommen til et mørkere look med kraftfulde, dekadente farver og stram elegance. Vi går over til bordeaux, nougat, skovgrøn og koboltblå. Tænk måneskin, grantoppe, skygger og mystik. Dark is beautiful!

Likes

Comments

Weekenden er endnu engang over os, noget der hver uge kommer lige meget bag på mig. Dagene flyver afsted, og lørdagen rammer os på noget der mest af alt, føles som en torsdag – ikke at jeg skal klage over det, det er så absolut en behagelig tanke – og en weekend er jo altid en dejlig ‘overraskelse’.

Denne lørdag, og søndagen med – står i oprydningens tegn. Vi har været lidt for dovne, siden vi kom hjem fra ferie – hvilket lejligheden bærer tydeligt præg af.
Vores kontor, ligner mest af alt et katte-værelse, der har fået besøg af et par kufferter som i øvrigt stadig mangler at blive tømt og lagt på loftet.

Vasketøjskurvene bugner, køkkenbordet er fyldt med service der desværre endnu ikke selv har fundet ned i opvaskemaskinen og baseret på køleskabets indhold, skulle man tro vi lige var flyttet ind.

Og er det i bund og grund ikke derfor der netop findes to fridage på en uge? To dage, hvor man kan få styr på alt det, som man ikke når i sin travle hverdag. Eller som man nedprioriterer, fordi man langt hellere vil ligge i sofaen med fødderne oppe, når man kommer hjem fra arbejde. Og hvad så, hvis jeg ligger i en sofa sammen med et par sokker fra dagen før – weekenden kommer jo igen, og derved også rengøring og oprydning.

Måske din weekend også står i oprydningens-tegn? Uanset hvad, så ønsker jeg dig en dejlig weekend.

Likes

Comments

Ja, dagen måtte jo næsten komme. Dagen hvor jeg ikke længere kunne holde mig fra tasterne, og hvor savnet til bloggen blev for stort.

Et halvt år, et halvt år der er fløjet afsted er der gået siden jeg meddelte, at jeg holdte pause med at blogge, fordi jeg havde brug for lidt frihed og tid til at finde mig selv og mine drømme.

Om jeg så, her 6 måneder senere, er kommet nærmere et svar på hvem jeg er, og om jeg er blevet mere klar over mine drømme – ved jeg ikke. Men jeg er vokset rigtig meget det halve år, ikke i højde (heldigvis), men mentalt. Jeg er meget mere sikker på mig selv, og er blevet mere bevidst om, at hvad andre tænker ikke betyder så meget.

Den gamle blog, var et sted hvor jeg kunne dele min historie, noget jeg ved der har været godt for mig. Det var tydeligt at se, at de personlige indlæg var dem, der blev læst mest – hvilket selvfølgelig var rart at se.
Denne nye blog, vil dog ikke komme til at foregå på samme måde. Jeg vil ikke længere kigge tilbage, og tale om hvad der er sket, og hvilken indflydelse det har haft på mit liv. Jeg vil fokusere på nuet og fremtiden, for jeg er sikker på at fremtiden er lys – og jeg glæder mig til at dele min rejse med jer.

Jeg har været så heldig, at få nogle fede samarbejder i hus – som jeg selvfølgelig vil fortælle mere om hen af vejen. Men jeg glæder mig til flere giveaways og konkurrencer! Det er takket være disse nye samarbejder, at jeg igen har sagt ja tak, til at blogge.

Hvis du vil have lidt mere af min hverdag, kan du følge mig på Instagram HER eller tilføje mig på snapchat på sarakschr

Vi blogges ved.

xx

Likes

Comments

Instagram - @sarakrogs