View tracker

Det gick jätte bra första natten här bara att det var lite kallt när vi vaknade så det får nog bli att sova med pyjamas hädanefter haha. Nu har jag gjort iordning mig för skolan och ska strax åka.

Förövrigt så började jag aldrig på min walk in closet igår eftersom att jag inte har bestämt vart jag ska ha den ännu men jag ska nog se till att hitta ett perfekt rum idag.

I helgen blir det Ullared så jag ska sätta mig ner och skriva en lista på vad som behöver handlas såsom lampor, ljus osv.

Här kommer lite inspo bilder på hur jag vill ha min walk in closet!

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sådär people, då har vi kommit till rätta i ett par rum och börjat elda.. Såå mysigt! Andreas tittar på film och jag ska bestämma mig för vart min walk in closet / beauty room ska vara. Svåraste beslutet någonsin haha.. Det finns så många rum att välja mellan!

Laddar väl upp lite "in progress" bilder imorgon när det är ljust och fint. Här kommer lite fler bilder från vår härliga lya💗

Likes

Comments

View tracker

Idag ska jag försöka få tid över och energi nog för att åka till huset. Behöver packa upp kläder och möjligtvis börja på min renovering utav mitt vackra vitrinskåp!

Har en hel del kläder och väskor hos mamma som behöver tvättas och packas ner med.

But first... School!
Blä men jaja

Idag är en bra dag och jag hoppas att den fortsätter så. Jag mår bra och är pigg men ändå rätt så lugn och sansad. Jag har även en bra inställning till saker och ting+att jag är positiv för det mesta. Känner mig inte nedstämd, inte ens lite och jag är inte stressad eller orolig i kroppen. Har bara lite tankar som snurrar kring om jag verkligen ska gå till skolan eller inte
(har jätte svårt för att komma iväg ibland) men jag får använda mina positiva tankar till det. Typ som att det faktiskt lönar sig i slutändan.

Någon mer som har svårt för att flytta röven ur soffan för att åka iväg till skolan? Har ni några knep för det som ni vill dela med er utav? För det mottages hjärtligt.

Puss💗

Likes

Comments

Har haft såå mycket att göra, det var alltså mer än vad jag trodde! Därför har jag inte haft så mycket tid över till att blogga... Har varit väldigt trött för det mesta men jag mår bra och detta känns jätte bra!

Köpte ett fint vitrinskåp i trä som ska slipas och målas om samt sättas belysning i. Det måste ni ju få se före och efter bilder på!

Kommer självklart slänga upp bilder oså allt eftersom då vi inte är klara med allt men här är några iallafall.
(Det är såå stort, känns som att vi aldrig blir klara haha.

Puss

Från insidan

Från utsidan

Likes

Comments

Igår var vi iväg för att titta på huset och wow vilken dröm! Vilket betyder att vi blev alldeles för pepp för att flytta in om ett tag så det blir idag haha! Denna helgen kommer vi få ha jätte mycket energi! Ska försöka fota lite under dagen och lägga upp några inlägg.

Kisses

Likes

Comments

Ursäkta mig för allt till och från bloggande!

Iförregår var jag och mamma hos läkaren där vi höjde mina mediciner för att jag har haft rätt svåra ångestattacker och knappt kunnat sova om nätterna men men, det ska nog bli bra. Igår var jag och mamma iväg för att shoppa lite. Jag köpte 5 julstjärnor och en ljusstake till Andreas som han kan ha i bilen hehe 😁 Vi fick dessutom ett bra besked, vilket var att vi kan flytta in i huset på fredag! Wihooooooo 😃

Vilket betyder att det blir att packa massor idag, jobbigt men what ever för det leder ju till något super kul!

Puss💋

Likes

Comments

Håller just nu på att spela in en vlogg till er läsare, så jag tänker inte avslöja vad jag har gjort under dagen mer än att jag har köpt världens finaste målarbok på Skene bokhandel för det kan jag inte hålla för mig själv haha...

Puss

Likes

Comments

BIPOLÄR

Okej så hur många utav er är urkassa på att förklara och beskriva era känslor? Well... det är jag iallafall! Men i detta inlägget tänker jag faktiskt förklara för både mig, så att jag får en större blick utav det hela och er som förmodligen inte vet/för er som vet men vill läsa ändå.

Min reaktion som jag fick när läkaren sa det på rak hand, ''du är bipolär'' var att jag var super glad för att jag kunde få den rätta hjälpen för just min rätta diagnos och inte för pendlande/grova humörsvängningar och add (Attention-Deficit Disorder) utan något som är bra för både och. Vilket jag har fått nu, så det känns skönt och det är en stor lättnad att veta+att det inte typ är en massa hurr durr (super rörigt) i min hjärna if you know what im sayin'. Att veta om att jag möjligtvis skulle kunna koncentrera mig bra igen gjorde mig överlycklig, helt speedad och nästan gråtfärdig. Att veta om att mina panikattacker skulle bli mer lätthanterliga var som att stora tyngder släppte ifrån mina axlar, oron blev mer lättsam och mitt tänkande blev mer klart. Jag blev gladare än någonsin, tror jag iallafall för jag vet inte om jag har varit så glad någon annan gång!

Nu i efterhand så känns det skönt att jag kan koncentrera mig i skolan och när jag tittar på tv/film. Läsa en bok var faktiskt ungefär 3 år sedan jag gjorde pga min dåliga koncentrationsförmåga, men nu så är jag väl back on track igen och det är underbart. Just nu läser jag den bästa boken någonsin om en flicka som sitter på en låst instution (heter det så?) med lpt (lagen om psykiatrisk tvångsvård). Det kommer verkligen att komma upp en bokrecension på den här boken för den är verkligen såååå bra! Trodde aldrig någonsin att jag skulle tycka såhär bra om en bok men tydligen så gör jag väl det hehe. Nu tappade jag iallafall bort mig i drömmarnas land om den här boken, som jag förövrigt snart kommer sätta mig och läsa hehe. Men hur som helst så var väl detta en typ utav beskrivning för mina känslor och reaktioner, avslut på texter är inte riktigt min grej så avslutar här nu.

Och här får ni en bild på mig och andreas eftersom att jag gillar denna bilden

puss


Likes

Comments

Jag har varit rätt så off denna veckan pga att jag inte haft någon blogg lust men är back on track nu! Har inget att skriva om just nu dock men uppdaterar under dagen.

Puss

Likes

Comments

Sitter just nu i skolan och väntar på kaffe med rektorn! Datumet är nu satt, vilket betyder att vi flyttar in i huset den 15e december... Det ska bli fruktansvärt roligt hihi.

Likes

Comments