Header

Godmorgon.

Vaknade av att Bella ville ut och kissa medans jag och Vera låg som två döda fiskar i sängen. Hon väckte oss alltså genom att springa ett maraton i sängen. Hon är inte så jätte älskad just nu. Men jaja. Denna dagen ska bli bra. Ska städa och sedan bara gå långa promenader med hundarna, kanske lite träning också om energin vill med. Coffe+me=bestfriends!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 38 readers

Likes

Comments

Läkarbesök/Mitt mående

Idag blev det ett läkarbesök för att skriva ut nya mediciner+höja doseringar m.m. Samt så har jag valt att sjukskriva mig ifrån skolan i en vecka för att jag inte mår bra. Har såna otroligt svåra panikattacker och dippar hela tiden vilket gör det svårt att koncentrera sig och att ens va i skolan.

Ny hårfärg

Har färgat håret IGEN! Bara att denna gången så blev håret lila. Är faktiskt riktigt nöjd.  • 44 readers

Likes

Comments

Idag tar jag och älsklingen en spa dag här hemma med mudmask, olika hårprodukter och go mat. Visst är jag söt på bilden?😆

Fick köpt mig lite nya hårprodukter i affären idag. Ska testas nu efter mudmasken så kommer en recension!

  • 58 readers

Likes

Comments

Godmorgon Peps!

Skippade skolan idag eftersom att jag inte är i så gott "skolskick" Valde istället att stanna hemma och ha en "aktiveringsdag" med hundarna. Så vi har börjat med en 40 minuters promenad i området och nu har vi en paus för att sedan lära in nya kommandon. Efter det ska vi träna lite kontakt övningar samt gå en timmes promenad.

Bilder under

  • 88 readers

Likes

Comments

  • 78 readers

Likes

Comments

Vaknade upp med rejäl ångest... Så no school for me today, men min lärare mailar uppgifter så det känns skönt iallafall! Innan Andreas åkte iväg till jobbet så passade vi på att möblera om lite här hemma. Det blev mycket ljusare och finare. Just nu så sitter jag med kokosolja i håret, det behövs verkligen. Vad är era bästa hemmagjorda inpackningar?


Kommentera under


Likes

Comments

Okej så jag saknar redan mitt röda hår lite granna. Det var sååå rött! Vägrar dock färga tillbaks det igen pga att jag kommer sakna det blonda då... Borde ju köpa peruker i alla möjliga olika färger, that would suit me.

Här under kommer mycket rött

  • 113 readers

Likes

Comments

  • 95 readers

Likes

Comments

  • 93 readers

Likes

Comments