Städningen är färdig och jag har precis tagit mig en skön dusch. Väntar nu in Andreas så ska vi börja göra oss iordning för att sedan åka till Emma och fira henne! Min bästie fyller 18 idag 😏

Måendet är mycket bättre idag så jag är på topp, and my mood is on point.

Puss puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Kan ju iallafall berätta att min walk in closet snart är färdig, nu återstår bara någon fåtölj, en annan matta och en taklampa. Det fixas nästa vecka!

För övrigt så mår jag väl inte helt 100... Tröttare än vanligt, inre oro och irriterad på inget alls. Känner mig typ tom på något vis.

Puss

Likes

Comments

Asså jag känner mig ganska så knäckt, höjde min Kvällsmedicin för att jag inte ska vakna på nätterna men istället så kan jag inte komma upp i tid på morgonen+att jag somnar vid skolbänken som förr. För att jag ska kunna gå upp ur sängen krävs det att Andreas säger till mig typ 30 gånger... Lite jobbigt för honom men alarm vaknar jag absolut inte av.

Får väl bara hoppas att jag vänjer mig vid den dosen av medicinen väldigt snabbt för annars vet jag inte hur jag ska klara av skolan...

Utöver det då så känner jag väl mig helt okej idag, lite oro i kroppen men thats life. Sitter just nu och dricker kaffe och ska stanna hemma idag så får passa på att greja i min walk in closet. Har börjat lite smått där uppe redan men får ju ta och fortsätta, vet inte vart skorna blir av bara men jag får väl köpa en massa hyllor eller något.

Puss

Likes

Comments

Det gick jätte bra första natten här bara att det var lite kallt när vi vaknade så det får nog bli att sova med pyjamas hädanefter haha. Nu har jag gjort iordning mig för skolan och ska strax åka.

Förövrigt så började jag aldrig på min walk in closet igår eftersom att jag inte har bestämt vart jag ska ha den ännu men jag ska nog se till att hitta ett perfekt rum idag.

I helgen blir det Ullared så jag ska sätta mig ner och skriva en lista på vad som behöver handlas såsom lampor, ljus osv.

Här kommer lite inspo bilder på hur jag vill ha min walk in closet!

Puss

Likes

Comments

Sådär people, då har vi kommit till rätta i ett par rum och börjat elda.. Såå mysigt! Andreas tittar på film och jag ska bestämma mig för vart min walk in closet / beauty room ska vara. Svåraste beslutet någonsin haha.. Det finns så många rum att välja mellan!

Laddar väl upp lite "in progress" bilder imorgon när det är ljust och fint. Här kommer lite fler bilder från vår härliga lya💗

Likes

Comments

Idag ska jag försöka få tid över och energi nog för att åka till huset. Behöver packa upp kläder och möjligtvis börja på min renovering utav mitt vackra vitrinskåp!

Har en hel del kläder och väskor hos mamma som behöver tvättas och packas ner med.

But first... School!
Blä men jaja

Idag är en bra dag och jag hoppas att den fortsätter så. Jag mår bra och är pigg men ändå rätt så lugn och sansad. Jag har även en bra inställning till saker och ting+att jag är positiv för det mesta. Känner mig inte nedstämd, inte ens lite och jag är inte stressad eller orolig i kroppen. Har bara lite tankar som snurrar kring om jag verkligen ska gå till skolan eller inte
(har jätte svårt för att komma iväg ibland) men jag får använda mina positiva tankar till det. Typ som att det faktiskt lönar sig i slutändan.

Någon mer som har svårt för att flytta röven ur soffan för att åka iväg till skolan? Har ni några knep för det som ni vill dela med er utav? För det mottages hjärtligt.

Puss💗

Likes

Comments

Har haft såå mycket att göra, det var alltså mer än vad jag trodde! Därför har jag inte haft så mycket tid över till att blogga... Har varit väldigt trött för det mesta men jag mår bra och detta känns jätte bra!

Köpte ett fint vitrinskåp i trä som ska slipas och målas om samt sättas belysning i. Det måste ni ju få se före och efter bilder på!

Kommer självklart slänga upp bilder oså allt eftersom då vi inte är klara med allt men här är några iallafall.
(Det är såå stort, känns som att vi aldrig blir klara haha.

Puss

Från insidan

Från utsidan

Likes

Comments

Igår var vi iväg för att titta på huset och wow vilken dröm! Vilket betyder att vi blev alldeles för pepp för att flytta in om ett tag så det blir idag haha! Denna helgen kommer vi få ha jätte mycket energi! Ska försöka fota lite under dagen och lägga upp några inlägg.

Kisses

Likes

Comments

Ursäkta mig för allt till och från bloggande!

Iförregår var jag och mamma hos läkaren där vi höjde mina mediciner för att jag har haft rätt svåra ångestattacker och knappt kunnat sova om nätterna men men, det ska nog bli bra. Igår var jag och mamma iväg för att shoppa lite. Jag köpte 5 julstjärnor och en ljusstake till Andreas som han kan ha i bilen hehe 😁 Vi fick dessutom ett bra besked, vilket var att vi kan flytta in i huset på fredag! Wihooooooo 😃

Vilket betyder att det blir att packa massor idag, jobbigt men what ever för det leder ju till något super kul!

Puss💋

Likes

Comments

Håller just nu på att spela in en vlogg till er läsare, så jag tänker inte avslöja vad jag har gjort under dagen mer än att jag har köpt världens finaste målarbok på Skene bokhandel för det kan jag inte hålla för mig själv haha...

Puss

Likes

Comments