Plåtningen gick bra och jag hade världens bästa fotograf!

Slänger upp en bild, resterande är inte färdiga men dom ploppar väl upp såsmåningom.
Vill ni också ha fina bilder? Hör av er till Oscar Karlsson / tjofs media!

Ha en trevlig söndag!😙

Likes

Comments

Imorgon blir min andra plåtning av, fast en höst inspirerad! Ska bli så roligt att få göra det igen även fast jag är nervös bakom kameran och inte har någon aning om vad jag ska göra.

Får hoppas att allt går som det ska och att det blir fina bilder. 

Nedanför är lite bilder som är tagna detta och förra året.

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag fick den sämsta starten på dagen, Andreas skulle väcka mig när han gick upp men det glömde han så jag vaknade ca 12.

Sen skulle jag gå ut med hundarna och allt gick jättebra tills jag fick jaga Daddy i typ 20 minuter på grannens tomt och i skogen så jag är helt pisseblöt och fryser, utöver det så hade jag ingen tändare så jag fick skriva till grannen och fick äntligen tag på tändstickor.

Nu ska jag och mitt kaffe förbereda oss för resten utav dagen med att göra naglar.


Likes

Comments

Mitt namn är Emelie, jag bor på landet i Marks kommun samt att jag är sambo och förlovad med världens mysigaste kille. I vårt hem finns även Daddy och Bella som är två engelska bulldoggar. Hundar är inte bara familjemedlemmar utan de är även ett stort intresse för mig.

Förutom hundarna så går jag i skolan i bollebygd och pluggar upp mina grundbetyg ifrån högstadiet. Samt att jag går en utbildning till nagelterapeut vilket är jätte roligt och intressant. Jag älskar allt som har med skönhet att göra. Jag kan även vara en riktig festprisse emellanåt.

Jag spenderar oftast mina dagar ihop med min familj, vänner och folk som vill ha naglar.

Denna bloggen kommer därför att vara blandad med hundar, skönhet, familj, fester och utbildning.Likes

Comments