Hello

Fick ett mejl där jag blev bedd om att skicka ett selftape för ca en vecka sedan. Det tänkte jag blogg lite snabbt om då när jag skickade iväg selftapet. Men nu har jag redan fått svar och fick även ett callback så redan på torsdag åker jag till Sthlm på provfilmning för filmen JESSICA. Så det blev lite hög tid att skriva om det nu ändå. Det är en svensk/amerikansk ny stor film så det här är ganska stort! Ska provilma som huvudrollen Jessica så jag tycker att alla kan hålla alla tummar som går så ska jag göra mitt bästa och få rollen!

Likes

Comments

Hello

I måndags var jag på Brewhouse och kollade lite på Munkebäckgymnasiets konsert. Känner en som går film där och dem hade som uppgift att live sända konserten så jag hjälpte till att sätta upp allting som behövdes. Vilket var flera kameror och ett helt kontrollrum. Olyckligtvis så fick vi aldrig igång sändningen för en mixer krånglade. Men det var i alla fall intressant att se lite hur det funkade.

På fredag ska han live sända en till konsert. Men det är inget med skolan utan en riktigt konsert i Göteborgs Operan om jag inte minns fel. Så jag kanske svänger förbi efter jobbet och hälsar på i kontrollrummet. Hade vart riktigt kul att se hur det funkar när det väl sänds.

Likes

Comments

Hello

Med mina 3 jobb OCH all film så har jag inte mycket tid över, ni kan ju tänka er. Men försöker få in något blogginlägg ibland. Det här borde jag ju skrivit om i onsdags men med två jobb samma dag var det svårt. Då var det i alla fall dags för en till filminspelning.

I alla fall, i onsdags så var det filminspelning igen med David och hans SIDA projekt. Den här gången så filmade vi en skridsko åkare. Min främsta uppgift var att styra en strålkastare. Spenderade 4 timmar i en ishall vilket var väldigt kallt men det var ändå kul att få vara med.

Likes

Comments

Party!

Igår (lördag) var en väldigt bra dag. Eftermiddagen spenderade jag på en filminspelning där jag hjälpte till lite bakom kameran. Kommer att skriva mer i senare inlägg vad det handlar om.

På kvällen var det dags för fest! Avskedsfest hos Korpi med temat UV ljus! Ni ser ju på bilderna, hade så kul! Riktigt fin fest grabbarna fixade och lyckad verkligen. Det var en avskedsfest för Korpi, Henke och Fabbe som ska åka till Asien och backpacka om FYRA DAGAR. Hur sjukt är inte det. Önskar dem lycka till och hoppas att dem kommer att ha det riktigt bra.

Likes

Comments

Mitt första blogginlägg. Hej.

Har jobbat, vart i stan och handlat, och druckit 5 koppar kaffe.

Idag var min tredje dag på subway och det gick jättebra! Efter passet åkte jag till stan och träffade Hanna där vi fikade och jag köpte lite UV saker till festen i helgen. Taggad! Har druckit en massa kaffe då jag tog en kaffe på i stort sett alla ställen vi var på.
På lördag blir det fest med UV tema och jag ska ha på mig det ni ser på bilden. Lånar Ronjas kjol och Hannas linne hehe. But that's what friends are for. Koftan är faktiskt min och den är ny! 299:- på Gina and I love it.

Likes

Comments