Party!

Igår (lördag) var en väldigt bra dag. Eftermiddagen spenderade jag på en filminspelning där jag hjälpte till lite bakom kameran. Kommer att skriva mer i senare inlägg vad det handlar om.

På kvällen var det dags för fest! Avskedsfest hos Korpi med temat UV ljus! Ni ser ju på bilderna, hade så kul! Riktigt fin fest grabbarna fixade och lyckad verkligen. Det var en avskedsfest för Korpi, Henke och Fabbe som ska åka till Asien och backpacka om FYRA DAGAR. Hur sjukt är inte det. Önskar dem lycka till och hoppas att dem kommer att ha det riktigt bra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mitt första blogginlägg. Hej.

Har jobbat, vart i stan och handlat, och druckit 5 koppar kaffe.

Idag var min tredje dag på subway och det gick jättebra! Efter passet åkte jag till stan och träffade Hanna där vi fikade och jag köpte lite UV saker till festen i helgen. Taggad! Har druckit en massa kaffe då jag tog en kaffe på i stort sett alla ställen vi var på.
På lördag blir det fest med UV tema och jag ska ha på mig det ni ser på bilden. Lånar Ronjas kjol och Hannas linne hehe. But that's what friends are for. Koftan är faktiskt min och den är ny! 299:- på Gina and I love it.

Likes

Comments