Snabbt vad som händer just nu.

Provfilmningen för den svenska skräckfilmen gick jättebra men det var tyvärr någon annan som imponerade lite bättre och tog rollen, så inget för mig denna gången.

Inte än fått svar från FERN, storfilmen i USA. Än så länge bara skickat ett selftape.

Skicka precis in ett selftape till SVT som söker en ny programledare för barnkanalen. Tänkte att det lät ganska kul så varför inte söka?

Har nyligen mejlat med Andy som jag träffade i Hollywood och han har skrivit att han gärna vill ha med mig i filmen om det finns någon roll som passar. Så jag kanske kan ta mig en liten roll i den filmen! Isåfall blir det filminspelning i Bulgarien i höst.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här är ingenting som jag delat med mig med så många från början ens men jag har träffat en kille ett tag nu. Såpass länge att vi bestämde oss för att bli tillsammans! Kan kalla han min pojkvän och det känns så sjukt. Han är en så bra kille på alla sätt och jag är verkligen kär i han och det känns så bra.

V träffades i Sälen i december på en fest i min stuga och sen dess har vi stött på varandra hemma i Torslanda och verkligen fattat tycke för varandra och börjat träffas mer och mer. Sen blev det som det blev och vi är pojkvän och flickvän och jag är så glad över det.


Likes

Comments

Hej, jag har än inte hört av från Andy, ang. provfilmningen i Hollywood. Börjar ta lite lång tid nu känner ja! Jag vet redan vilka som har fått huvudrollerna (som jag sökte) och andra större roller och tyvärr är jag inte en av dem. Så får jag någonting så är det ''bara'' något litet men det hade vart så himla roligt ändå. Skulle jag inte få något där så står det inte still för det.

För två veckor sedan hade jag provfilmning via Skype med några i Stockholm till en huvudroll i en skräckfilm på engelska. Jag tycker verkligen om att det på engelska för det gör verkligen så mycket om jag får rollen och sen vill skådespela i USA. Och att det är en skräckfilm, hallå, älskar skräck. Min provfilmning kändes väldigt bra och jag skulle tro att jag får svar väldigt snart.

Det händer lite, lite till i min skådespelarkarriär. Har fått lite manus och ska snart skicka in ett self tape till en produktion i USA. Precis nu när jag skriver detta så kommer jag på att jag har aldrig skickat ett self tape eller haft en sån kontakt till något så här stort. Ja, det är så stort att jag får inte ens säga något om det.Likes

Comments

Ang. mitt förra inlägg

Josh Taylor's Prom Date är filmen jag var på provfilmning till. Jag tycker att det gick bra och jag hoppas verkligen att dem tyckte om mig. Det är extra pirrigt nu för den rollen jag provfilmade till, en av två huvudroller, är redan satt. Det bestämde han efter en dag. Och man får inte veta än! Och han hade planerat att det skulle ta 2-3 veckor att bestämma alla.

Filmen handlar om en average highschool kille som lyckas gå med på ett bet med en av skolans populäraste killar om vem som kan få den snyggaste baldejten. Hon heter Elaine och det var som henne jag provfilmade. Jag längtar verkligen tills jag får svar vilket kanske blir om redan 3 dagar? Något som var väldigt skönt är att regissören är norsk. Så vi har mejlat mycket på svenska och jag pratade i stort sett bara svenska med han förutom när jag skulle skådespela.

http://www.imdb.com/title/tt5632412/?ref_=fn_al_tt_2


Likes

Comments

Hej, ett tag sedan sist.

Har haft så fullt upp och vill hinna med så mycket och bloggandet har inte prioriterats. Nu är jag ganska jetlag efter att precis kommit hem från USA så lite krångligt att sova precis nu, 04 på natten. Perfekt tillfälle att blogga. Jag kan börja med att säga att sedan mitt sista inlägg har det hänt en del. Fick svar nyligen från filmen Jessica och där gick jag tyvärr inte vidare.

Japp, det här kan bli ett lite längre inlägg men ska fatta mig ganska kort, då jag precis spenderade en vecka i USA så kommer skriva lite om det. Jag åkte främst dit för att jag hade en provfilmning. Hur spännande? Kommer skriva mer om det i nästa blogginlägg. Jag började resan i Hollywood på torsdagen där provfilmningen ägde rum. Den hade jag redan på fredagen vilket var väldigt skönt så jag kunde släppa den resten av resan. Sedan blev det Universal Studios och vilken upplevelse! Alla attraktioner var så högt över förväntningar och det här kan vart det bästa jag vart med om. Alla måste åka dit annars missar man verkligen något.

Näst destination i resan blev Santa Barbara som vi påvägen hamnade på en outlet och shoppade i några timmar... När vi kom fram hann vi gå ut på piren och äta middag sedan var det dags att dra vidare morgonen därpå.

Till Monterey. Där hann vi också bara gå ut på deras pir, äta middag och sedan var det dags att åka till San Fransisco dagen efter.

I San Fransisco spenderade vi två nätter. Där blev det lite shopping och åka lite spårvagn upp och ner för backarna ner till Fisherman's Wharf där vi såg sjölejon och åt på Bubba Gump. Det regnade väldigt mycket i San Fransisco tyvärr och det var väldigt dimmigt så man kunde knappt se någonting utav Golden Gate bron. Men jag är supernöjd över resan och ser fram emot allt som händer mig framöver. Känns som ett produktivt år.Likes

Comments

Hello

Fick ett mejl där jag blev bedd om att skicka ett selftape för ca en vecka sedan. Det tänkte jag blogg lite snabbt om då när jag skickade iväg selftapet. Men nu har jag redan fått svar och fick även ett callback så redan på torsdag åker jag till Sthlm på provfilmning för filmen JESSICA. Så det blev lite hög tid att skriva om det nu ändå. Det är en svensk/amerikansk ny stor film så det här är ganska stort! Ska provilma som huvudrollen Jessica så jag tycker att alla kan hålla alla tummar som går så ska jag göra mitt bästa och få rollen!

Likes

Comments

Hello

I måndags var jag på Brewhouse och kollade lite på Munkebäckgymnasiets konsert. Känner en som går film där och dem hade som uppgift att live sända konserten så jag hjälpte till att sätta upp allting som behövdes. Vilket var flera kameror och ett helt kontrollrum. Olyckligtvis så fick vi aldrig igång sändningen för en mixer krånglade. Men det var i alla fall intressant att se lite hur det funkade.

På fredag ska han live sända en till konsert. Men det är inget med skolan utan en riktigt konsert i Göteborgs Operan om jag inte minns fel. Så jag kanske svänger förbi efter jobbet och hälsar på i kontrollrummet. Hade vart riktigt kul att se hur det funkar när det väl sänds.

Likes

Comments

Hello

Med mina 3 jobb OCH all film så har jag inte mycket tid över, ni kan ju tänka er. Men försöker få in något blogginlägg ibland. Det här borde jag ju skrivit om i onsdags men med två jobb samma dag var det svårt. Då var det i alla fall dags för en till filminspelning.

I alla fall, i onsdags så var det filminspelning igen med David och hans SIDA projekt. Den här gången så filmade vi en skridsko åkare. Min främsta uppgift var att styra en strålkastare. Spenderade 4 timmar i en ishall vilket var väldigt kallt men det var ändå kul att få vara med.

Likes

Comments

Party!

Igår (lördag) var en väldigt bra dag. Eftermiddagen spenderade jag på en filminspelning där jag hjälpte till lite bakom kameran. Kommer att skriva mer i senare inlägg vad det handlar om.

På kvällen var det dags för fest! Avskedsfest hos Korpi med temat UV ljus! Ni ser ju på bilderna, hade så kul! Riktigt fin fest grabbarna fixade och lyckad verkligen. Det var en avskedsfest för Korpi, Henke och Fabbe som ska åka till Asien och backpacka om FYRA DAGAR. Hur sjukt är inte det. Önskar dem lycka till och hoppas att dem kommer att ha det riktigt bra.

Likes

Comments

Mitt första blogginlägg. Hej.

Har jobbat, vart i stan och handlat, och druckit 5 koppar kaffe.

Idag var min tredje dag på subway och det gick jättebra! Efter passet åkte jag till stan och träffade Hanna där vi fikade och jag köpte lite UV saker till festen i helgen. Taggad! Har druckit en massa kaffe då jag tog en kaffe på i stort sett alla ställen vi var på.
På lördag blir det fest med UV tema och jag ska ha på mig det ni ser på bilden. Lånar Ronjas kjol och Hannas linne hehe. But that's what friends are for. Koftan är faktiskt min och den är ny! 299:- på Gina and I love it.

Likes

Comments