Minns ni att jag köpte nytt shampoo,balsam och en ny inpackning från Bed Head? Jag skrev ett inlägg om denna kollektion här, det kan ha varit något utav de sämsta hårprodukterna jag testat. Jag är väldigt insatt i skönhet och tycker att det är väldigt intressant och mitt hår har jag alltid brytt mig om. Jag har testat så galet många produkter men denna var extremt dålig för mitt hår. Det blev statiskt, fett(?), risigt mm. Inte alls nöjd så igår åkte jag med pappa och köpte nytt, såklart inte från deras märke utan från Sebastian och kollektionen heter Trilliance. Jag hann använda det igår och håret blev så mjukt och glansigt, jag har använt det innan och då var jag riktigt nöjd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu börjar slutet närma sig och med det menar jag balen,summerburst,studenten och sommaren! Jag låg i med träningen ett litet tag men sen släppte det konstigt nog? Jag började faktist tycka att det var lite roligt. Hur som helst tänkte jag börja träna igen och äta nyttigt så gott som det går. Jag har inte varit nyttig på jättelänge och heller inte besökt gymmet en enda gång sedan mer än en månad tillbaka. Får ångest bara jag tänker på det...usch. Nu har jag iallafall googlat runt på nätet efter nyttiga rätter för en hel vecka och skall försöka följa det så gott som möjligt. Vi börjar idag!

Likes

Comments

Hej hej haha, vet inte ens hur jag skall börja men jag saknar att blogga lite. Nu får jag det att låta som jag gjort det i många många år haha vilket jag absolut inte har.

Just nu sitter jag på stadsbiblioteket med Amanda och pluggar. Har suttit här i lite mer än 2 timmar men har ändå inte fått något gjort precis som vanligt. Det är så extremt mycket nu också man skjuter upp allt till sist vilket är det dummaste man kan göra. Borde lagt så mycket mer tid på skolan än jag har gjort egentligen. Nu är det försent att inse det, återstår endast 2 månader


Likes

Comments

Då har jag gjort min sista dag på Tiger, det var faktist lite sorgligt att lämna dom. Kom mina kollegor rätt nära och vi hade grymt roligt haha! Det kommer kännas konstigt att sitta vid skolbänken på måndag, men härligt att va med tjejerna igen. Ta vara på tiden i skolan, tror inte man själv inser hur chill och gött det är. Man har sina kompisar där varje dag och mycket goare tider.
När jag skulle lämna butiken fick jag med mig ett litet paket, ett par mörkblåa jeans från den ny inkomma kollektionen. Hur nöjd som helst :)

En summering av en del av veckorna, tack för att ni har stått ut med mig!

Likes

Comments

Jätte dåligt med inlägg igår, jag vet. Men orkade inte typ, min mobil sprack igår oxå så jag ser knappt någonting på den. Så typiskt verkligen...
Nu är det iallafall min sista dag på Tiger, det känns tråkigt att aldrig mer jobba med dom människorna. Ska leverera idag in i det sista!

Likes

Comments

Skall gå och ta min lunch när som helst, det är jätte lungt här idag! Steamat kläder hela förmiddagen typ, jätte skönt att vara inne på lagret. Funderar på vad jag skall käka nu, alltid lika svårt varje dag. Sugen på husmanskost typ haha!

Likes

Comments

Detta händer så sällan, att Smilla kommer in och lägger sig hos mig. Så sällan att jag va tvungen att fota haha, då är det illa!
Om ca en timma ska jag upp ur sängen och göra mig iordning, hade ingen ork till första lektionen idag tyvärr. Tänkte visa er vad jag har på mig idag också!

Likes

Comments

Sov dags! När jag kom hem innan åt jag lite kvarg o kollade på film med min syster, mysigt för det händer sällan! Imorgon börjar jag klockan åtta med engelska...så skall försöka somna innan 00. Godnatt hoppas att alla ni haft en bra dag, vi hörs imorgon.

Likes

Comments

Passade på att ta lite bilder medan jag hade tid, det har kommit in massor av nya vårkläder! En hel del är faktiskt snygga, tycker alltid att Tiger haft lite tant kläder tyvärr. Men nu var det något helt annat. Absolut värt att kika in, jag har själv hittat en topp som jag tror skall inskaffas inom kort.

Likes

Comments

Efterlängtad lunch haha, det har varit grymt mycket att göra. Inte haft en ledig stund typ och alla är lika stressade. Så nu var det riktigt skönt att få sätta sig ner o ta det lungt, tagit någon bild från lagret som jag lägger upp sen

Likes

Comments