Det här med att hålla igång en blogg var svårare än vad jag trodde men ska försöka uppdatera här oftare. Hittade ett recept på en smoothiebowl som jag ville dela med mig av. Superfräsch och så himla god!


INGREDIENSER:

3 1/2 DL VÄXTMJÖLK

2 DL GRÖNA VINDRUVOR

2 DL BABYSPENAT

3 1/2 DL FRYST MANGO

2 SKIVADE FRYSTA BANANER


Mixa samtliga ingredienser till en tjock och slät konsistens, toppa med det du tycker är gott. Jag toppade med kiwi, granola och färska hallon :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har under många år lidit av ett självskadebeteende då jag på många ställen på min kropp skurit mig. Idag önskar jag att jag aldrig började med skiten, men det var ett rop på hjälp och även min räddning. Har nu varit frisk från detta i 3 år!! och jag bestämde mig för att gå vidare genom att tatuera över det och slippa bli påmind. Har en sittning kvar på armen sen är det äntligen klart och mindre synligt.

Likes

Comments

Det har stått still här på bloggen nu ett tag för har inte haft en dator, men har äntligen skaffat en!

Ville dela med mig av ett recept på en vegansk vitlökssås, smakar väldigt likt den såsen man får på pizzerior.


INGREDIENSER:

2 DL OATLY MAT FRAICHE

1.5 KLYFTOR VITLÖK

1 TSK DRAGON

1 TSK BASILIKA

1 TSK OREGANO

1 KRM ROSMARIN

0.5 TSK SALT

1 KRM SVARTPEPPAR


SKALA OCH PRESSA VITLÖKEN I EN SKÅL, BLANDA SEDAN NER MAT FRAICHEN OCH KRYDDORNA. JAG LÄT DEN STÅ I KYLEN 1 TIMMA INNAN JAG ÅT DEN. DETTA RECEPT BLIR TILL 4 PORTIONER.


Likes

Comments

Är verkligen helt förälskad i denna box, så mycket gott! Blev även helt besatt av Renée Voltaires Ginger Chew så var tvungen att beställa hem mer och även lite annat gott 😇

Boxen går att beställa här, https://www.veganbox.se/
Kan verkligen rekommendera den
👌

Likes

Comments

Första inlägget då ja! Tänkte mig att bloggen skulle bestå av min krångliga vardag då jag lider utav psykiskt ohälsa och IBS, dela med mig av lite tips och trick jag lärt mig på vägen, veganska recept, mat, mat och åter mat 😏 shopping, resor m.m.Ha de gött ✌️️

Likes

Comments