hej!jag som skrev att jag skulle börja igen, hur länge höll det... men nu kommer jag med bortförklaringar, 1. jag har jobbat! 2. fick hem en hund! 3. har glömt bort!
Men nu så kommer jag lägga in några tidinställda, för att just nu så har jag många idéer.
Aussie är nu hemma och sover,leker, äter men det är så hundvalpar är. just nu ligger han under stolen och sover. Han har fått tagit in mycket dom senaste dagarna träffat människor,hundar,hästar och kaninen. men han är såååå nyfiken så fort man rör sig så ska han kolla vad man gör.
Megatrona har jag börjat rida lite hårdare nu och hon verkar acceptera det. Ellen har haft lite hårdkörning, varit på hoppträning som gick väldigt bra även fast paddocken var som en ler åker. men ni har hon haft lite sommarlov i ca 1 vecka som hon behövde. Roxi går det bra för hon har blivit lite lugnare, jag rider inte henne så ofta längre utan det sköter linn.

Den klassiska öron bilden♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej tänkte börja blogga igen då jag äntligen börjar komma någonvart med hästarna och vi ska hämta en hundvalp nästa vecka. Vi var och kollade på en australian shepherd kull med valpar, det fanns en blue merle som vi bokade. Dom är leverans klara den 14 juli alltså nästa vecka på torsdag!

I helgen ska jag vara hundvakt åt två schäfrar då ägarna ska till power meet, så tagga!!

Men vi har ett problem vad ska han heta?😍

Likes

Comments

En bättre fredag! Red meggis och så dum som jag är släpper jag lite på henne i galoppen och gissa vem som flyger upp i luften och blir jätteglad! ni vet när dom galopperar i hagen och dom gör lycko sparkar det gjorde hon när jag satt på😂! men jag lever tackar som frågar!😂

Likes

Comments

Hur gör jag så mina hästar blir "fitness"? Eftersom vi inte äger någon paddock eller bor nära någon så rider jag mycket i skogen och på gärden. När man rider i skogen så lyfter lyfter dom på benen tänk att göra det minst 3 gånger i veckan under en tid, efter ett tag så ser man att dom byggt muskler på benen framförallt. Om ni inte har en bra skog så träna över bommar! jag rider mycket på gärden vilket gör att dom oxå lyfter lite extra på benen. Det är grunden hur jag gör mina hästar biffiga!

charmig😂

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sen jag uppdaterade här, ska man börja igen tro? Det händer mycket nu i både skolan och hästvärlden. Vad har hänt nu då? Jo jag och Ellen har börjat komma igång nu, var på hoppträning i går för cissi och det gick hur bra som helst. Fick både vänster och höger galopp, Ellen tyckte det var väldigt roligt hon blir en bra omhoppnings häst för j*vlar va fort det gick😂 Ska försöka vara med på en pay and jump på lördag för att jag kan inte vara med på träningen på söndag. Megatrona då? Jag har skickat iväg ett mejl till en utbildare så vi får se när jag får svar. Roxi har blivit mer riden nu och hon börjar få tillbaka hullet som jag tycker är väldigt skönt! Jag tror hon behöver dom där ridturerna och bygga upp lite muskler för att må bra men man ska ju inte pressa henne för hårt hon är ju ändå 26 år och är fin för sin ålder! Skolan går framåt börjar se bra ut på betygen oxå vilket är väldigt skönt så jag inte får panik över det. Har gjort några nationella men har många kvar! Jag vill så gärna in på tullängen!!

Nu få jag försöka uppdatera här varje dag!


Likes

Comments

Hello!! Har börjat skolan lite mer nu, den här veckan har jag varit där 3 gånger så nu tar jag helg! Jag går typ 8.20 till 11;00/11;30 och jag är helt slut efter jag försöker hålla mig vaken men jag har börjat sovit middag😂 Nu har hästarna vilat 3 dagar oxå men det är ju nyttigt för dom. Men dom har vilat mycke nu till och från för jag fokuserar på skolan. Aja nu ska jag skärpa mig och komma igång så dom är fitness till sommarn😂 Funderar på att vara med på en pay and jump i början av juni med Ellen, för jag vill se hur hon beter sig på bortaplan, det kommer inte bli så högt tror jag ska satsa på 50 cm. Bara hon inte är brunstig för då är det inte roligt...

Likes

Comments

Hej igen! Tog en liten paus nu i veckan för att fokusera på skolan. Men det har inte hänt något speciellt, utom igår då vi åkte till ikea för första gången på 1år för jag har inte velat åkt dit på grund av min panikångest. Men jag köpte ett nattygsbord och en lampa som ska stå på bordet. Det vart riktigt bra faktiskt, var lite skeptiskt. Sedan åkte vi till marieberk och käkade sen drog vi till hööks och köpte ett nytt regntäcke till Meggis då hennes täcke var i strimlor! Idag så kom Simone, hon har ju varit borta nu i 3 veckor. Som välkomms present utav Roxi så ramla hon av hahahaha! Roxi snubbla till i traven så Simone flög av! Jag "Vänta vänta" och tar upp telefonen och tar kort hahahah😂😂 Båda klara sig bra utom Simone som fick ont i huvudet, som tur var det på ett gärde😂 Det roliga va att vi pratade om avramlingar innan!!

Likes

Comments

Hello!

Det är påsk och påsklov som är väldigt skönt. Jag har inte gjort så mycket med mina hästar, idag fick dom vila men jag tog in dom lite innan dom skulle få mat. Jag borsta dom lite och kollade efter sår osv sen fick dom regn täcken på sig, för dom älskar att stå ute i regnet av någon anledning :') Imorgon är det påskafton då ska hästarna ridas tidigt på morgonen sen ska jag tydligen hjälpa mamma att göra fint tills eftermiddagen då det är påskbord/mat!

Glad påsk! 🐤


​Skutt🐰

Likes

Comments

Kan inte sluta le när jag ser dom här bilderna hahahah!  😂

Likes

Comments

"Varför köpte jag den här hästen?"  "Var det dom omtänksamma och kloka ögonen?" osv!
Så tänker nog en del, det gör iallafall jag.

Med Roxi så var det väl hennes energi och personlighet som jag föll för! Nu när jag känner henne utan och innan så älskar jag allt med henne. Hennes trav som kan gå hur fort som helst! sen har hon dom där kloka ögonen som hon fått nu när hon blivit gammal! Det är typ som "Du behöver inte vara orolig jag har redan varit med om det här" Det är typ som hon har levt i 100 år men hon har bara levt i 25 år!

Megatrona då, ja du, hon föll jag för på en gång! När jag såg den där glimten i ögat, det var som att hon hade mycket i gång i huvudet, hon ville bara släppa ut det! Vad ska man säga, Hon var/är lika dum i huvudet som mig, båda vill ha uppmärksamhet och båda är spralliga! Hon är likadan idag så inte mycket har förändrats!

På Ellen var det hennes söta utseende och att det var en häst att jobba med i ridningen. När vi skulle bestämma oss om vi skulle ha henne eller inte, så var jag lite osäker eftersom det var mycket jobb med Ellen men jag tänkte att jag älskar utmaningar och hon var ju så sööööt! Nu har vi ju kommit en hel del på vägen och jag ångrar mig inte en sekund♡

  Hur tänkte jag när jag skaffa en tredje häst? Jo jag vill utvecklas så mycket som möjligt och Roxi är ju 25 år nu, hon har lagt träning/tävlingen på hyllan.

Likes

Comments