Först och främst hej!

Hur ska man börja detta då... Jag heter Elin är 17 år och bor utanför Örebro på en hästgård med min familj och alla djur. Med alla djur menar jag 4 katter, 3 hundar, 3 belgiskajättar (kaniner) och 2 hästar, Ja det är en del djur men är man uppvuxen med djur så vet man inte hur ett liv utan djur skulle vara!

Men iallafall, dom djur jag tänker skriva mest om är nog mina hästar och så får min hund Aussie hamna på ett hörn 😉

Kan börja med Megatrona aka Meggis, Ett svenskt halvblod sto på 5 år. Har haft henne sen hon var 2,5 år, hon ligger efter i utbildningen på grund av att tänderna inte kan hålla sig i styr... vi har åkt fram och tillbaks från kliniken med denne häst men nu en tid tillbaks har vi åkt till söderköping för att fixsa en tand som inte kan hålla sig hel!!! Men nu peppar peppar... så hoppas jag att hon inte får problem igen och vi kan forsätta där vi slutade.

Som sakt ligger hon efter i utbildningen, men vi är på g typ... Jag vet faktiskt inte vart vi ligger någonstans då hon är som en tickande bomb varje ridpass och slutar alltid med stegringar. Men jag och min dressyrtränare har en liten plan som jag tänkte ta i ett annat inlägg!

Orpheus aka Ellen - Ett danskt varmblod sto på 11 år

Hon är nog den normalaste utav dessa två, visst hon är ett klassiskt sto men hon är endå en klippa! Ellen är utbildad och är en jävel på att hoppa med rätt ryttare... När jag (Hoppryttarn) skaffade henne hade hon knappt gått över en bom.... men fan den som ger sig, utbildade henne helt själv inom hoppningen så nu hoppar vi banor på 1 m utan problem! Men det gäller att man själv är självsäker för så fort man blir osäker eller " tappar" henne mellan hindrerna tex så blir det bara kaos! I dressyren har hon lite kvar att kämpa på som tex galoppen, det är som att sitta på en galopp häst... Nu tänker ni säker "Hon är ju ett varmblod" , Ja det är hon men hon har aldrig gått på travet och hennes steg är riktigt snygga annars, men det är bara den där j*vla galoppen, men vi är på väg 💪

Vi hörs 😘

Likes

Comments