Heej, idag vil i læse om hvilke makeup jeg bruger til hverdag.

(Til hverdag, mener jeg de dage jeg går i skole)

Jeg laver mine bryn hverdag, hvor det kun er nogle gange jeg tager andet på, men når det så er jeg ligger min hverdags makeup, starter jeg med mine bryn, det er meget forskelligt hvad jeg bruger til mine bryn. Efter jeg har lavet mine bryn, ligger jeg et meget tyndt lag Foundation og til slut tager jeg bare noget mascara på.

Hvis det er jeg har ekstra tid om morgnen, inden det er at jeg skal i skole, kan jeg godt ligge noget bronzer og highlighter.

Vi ses i næste indlæg - Simone

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Der er mange af jer, der gerne vil høre ind til mine venner og venskaber.

Ahah, jeg ved ikke helt hvad det er jeg skal skrive, men altså, jeg er ikke den der har den største vennekreds, men har heller ikke den mindste, jeg er tilfreds med de venner jeg har, for de er nok for mig.

Mine venskaber er nok spredt lidt rundt i hele landet. Min bedste ven, hedder Johannes og bor på Fyn. Jeg har mange gode veninder, men lige nu er det dsv svært at sige hvem der er min bedste veninde, da der er sket nogle problemer mellem min sidste og jeg. Jeg kan jo ikke glemme min helt igennem fantastiske veninde Nikoline, som jeg har lært at kende igennem page four, hun er nok det jeg vil kalde en veninde i verdensklasse. Jeg har mange gode drengevenner, men har en som jeg kan fortælle alt til, det er selvfølgelig Johannes. Jeg kan jo heler ikke sidde og nævne alle mine venner, men dem i læser om her, er ihvertfald nogle af de aller tætteste som jeg har. Jeg vil selvfølgelig ikke glemme en, som næsten lige er kommet ind i mit liv igen, som er Signe, Signe og jeg har været uvenner i en lang periode, men er endelig blevet venner igen. Jeg har både venner fra der er 12 og går i 6. men også nogle der er gået ud af skole og er 21. I skolen, er jeg meget sammen med 7. klassen (Jeg går selv i 8.), Der er nogle der syntes det er mærkeligt, men jeg syntes sku de er sjove nok <33

//Skriv hvis der er nogle i gerne vil høre mere om, eller hvis i har noget i gerne vil læse om her på bloggen//

Ses Dejlinger - Simone

Likes

Comments

Jeg vil lige hurtig undskylde, for at jeg ikke har lagt noget op i lang tid.

Hey skønne læsere, lige nu fik jeg lyst til at skrive et indlæg, om hvad det er at jeg har på hjertet. Fordi at jeg har siddet og tænkt over hvad og hvem der virkelig gør mig lykkelige.

Jeg kan være en meget glad person, men kan derimod også være den person, som er meget ked af det. Der er mange forskellige ting der gør mig glade, men der der gør mig mest glad, må være når det er at jeg er sammen med mine veninder. Mine veninder betyder alt for mig, jeg bruger meget af min dagligdag på at være sammen med den. Men hvad gør mig mere glad? Musik gør mig glad, jeg elsker at høre musik, det kan altid få mig til at smile.

Det var alt for denne gang ;))

Kyss - Simone <33

Likes

Comments

Favorite Pants

Hey Bloggen og velkommen tilbage.

Idag skal jeg vise jer mit ene par ynglings bukser, som er dem i ser på billedet, jeg købte dem sidste måned, da der var udsalg. De er købt i H&M, til kun 40 Kr. på udsalg. Jeg har allerede brugt dem sygt mange gange og kommer til at bruge dem mange gange mere. Jeg tror ikke at man kan købe dem mere, men du kan 100%, finde nogle der ligner dem.

De er vildt behaglige og have på, men lidt for store til mig oppe i livet, men jeg ville bare have dem, og der var ikke nogle mindre størrelser.

Jeg elsker mønsteret på dem og at de er speciale, man kan style dem på mange forskelige måder. Jeg kan godt lide at style dem med et bælte og en basic bluse eller med basic bluse med fx. en t-shirt udover. Også kan de både bruges til hverdag, men også til fødselsdage eller fester, det kan man jo helt selv bestemme, du skal bare style dem til den begivenhed, som det er at du skal til.

Tak fordi du vil læse med, vi ses næste gang.

XOXO - Simone

Likes

Comments