​Mjo asså funderar på att stänga ner denna =D Jag e  juh som ni märker sjukligt dålig på att blogga. E liksom inte så stor mening då. Ändå läser ni?!  Händer inte så överdrivet mkt i mitt liv... tränar mest o kämpar för o få bot graven. Redan lite resultat;) Får se om jag blir kvar här... lutar åt  mjaaaa...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​ÄNTLIGEN kom jag iväg o träna idag. Det var så skönt =D Körde ben o mage. Imorrn ska jag köra armar o rumpa. Så gytt o vara igång... ser lite ljus i tunneln;) Så nu i slutet av jan ska jag blondera mig lite till o i feb e tanken jag ska till stockholm o fixa t  stackars hyn igen=) Nu ska jag försöka kolla på turtles filmen. Inte sett den än;)


Likes

Comments

​Vet ni nu äntligen uppskattar jag mitt liv igen och är GLAD=D Finally! Känns så skönt. Idag ska jag flänga o fixa sista klapparna o handla julmat. Sen ska jag flänga o sen hem hoppas jag o hinna fixa lite här hemma oxå. Imon blirre pw=) O sen blirre gymmet nästa vecka WIIIIIIIIIIIIE! på tis blirre core. Ser ni my life is back ;) Nu ska jag plocka lite o packa bilen så jag får med mig allt. Puss puss 

Likes

Comments

Asså just nu e jag riktigt less på mitt liv. Vi är sjuka KONSTANT! Jag vill träna... jag vill ha lite egentid, jag vill ha saker gjort. Jag har ALDRIG tid till mig själv=/ Jag har inte ens tid till måste grejer. Min sambo är ALDRIG hemma allt gör jag själv.. Så jävla tråkit! Hade jag inte haft mina 3<3an hade jag dratt diiiirekt till USA!!=D Jag känner att det är där jag ska vara... alltid kännt det;) Jag känner mig så jävla ouppskattad så det är sjukt! Bjuder på en bild på mitt lite mer blonda hår... vill bli blondare dock.. e fan inte nöjd med nått just nu hoppas ni tyckte detta var kul att läsa;)

Nu ska jag fortsätta mitt sjukt tråkiga liv här.. asså nått måste hända snart..HATAR när allt suger balle! Såne  jag glad o så;)

Likes

Comments

E halv less tjej idag. Borde skriva mer här=P Ni vet såna där dagar man har ibland att man inte duger o man känner sig bajs bara. Sån dag har jag haft idag, hatart! Hatar allt med mig själv då=/ det e  så jävla tråkit. Då får jag sån där jävla panik o måste fixa massa med mig själv. Har äntligen fixat hört... fast är inte nöjd.. är inte nöjd med nått just nu men hinner knappt ens tänka på mig själv... så det e la bra. Ibland får jag inte den uppskattningen jag förtjänar/behöver känner jag, tråkit! Jag jämför mig med massa då o blir ännu mer less o hatisk=( Ibland känns det som man bara inte duger...

Happ så tänker jag;) Men det blir la bra om ett tag eller nått. Ska bleka hört mer typ i jan sen blir det stockholm ett tag. På tis ska jag försöka komma iväg på ett core pass. PW:ar massa nu o det märks att det behövs;) Måste bestämma vilket gym jag ska ta.. jag har fått folkfobi typ o väljer lite efter vad det finns för folk på gymmen. Hatar när man inte kan stå o gymma utan att folk ska kolla o komma fram till en. Jag vill vara ifred=/ Hatar när folk står o "ger" kommentarer när man står där helt schleten o svettig. Ja jesus... inte så kul o läsa när jag e så här anti allt=P Men så e  det idag! Nu ska jag soffslappa=)

Har ni oxå sånna här dagar?=)

Likes

Comments

Hej! Jag skriver juh aldrig jag vet... men jag hinner juh inte. Nu har jag moppat golv o är fast här så kanske hinner uppdatera lite. 

Imon ska vi fira lite halloween här. Jag ville så gärna ha en skolflickeuniform o sminka mig som en zombie. Skolflickezombie, hur bra;) Men icke.

 Igår vart jag hos Å o fixa till mitt hår inför färgning. Klippte av det sista slitna, så det e  lite kort men helt oki. Så snaaaart blir jag blond igen=D Wiiie! Funderar på platina men tror det blir lite mörkare=) Nästa vecka kör jag igång med träningen oxå så nu har jag äntligen börjat gå åt rätt håll. Dock 6 kilo kvar o få bort av graven=) Sen e det bara hyn som fattas men funderar på att ta det i feb. Jag har så sjukt mycket just nu. Får se när jag e  fit for fight igen=) Längtar efter att få bli "Jessica" igen=D

Mer än såhär blev det inte. Nu ska jag fixa färdig här hemma. Tjo!

Likes

Comments


Alltså den här stan!!!! Ibland blir jag så trött... finns en människa jag tyvärr måste träffa mån-fre just nu som har bestämt sig för o avsky mig. Jag har absolut inte gjort människan nått o hon verkar bara allmänt störa sig på mig.  Jag är en sån person som man antingen gillar direkt eller hatar. Oftast är det tjejer som inte gillar mig, o det är tjejer som inte känner mig. Pratar dom med mig sen så brukar dom oftast tycka om mig. Men just denna människan vill mest att alla ska spy galla över mig? Fattar inte att man orkar lägga sån energi på nån, tror hon e sotis på mig för jag lyckats med saker hon verkligen misslyckats med. Trökit som skamm! MEN orkar jag bry mig? Mja såpass mkt att jag skriver detta men neeee faktiskt inte... alla kan inte gilla alla. Det e  oki. Men för guds skull sluta lägg sån energi på o dissa mig? Skit i mig istället. Människan har på riktigt kastat ett papper med olja på mig?! bara så? tjena! Aja.. keep on hating haters... jag kan tyvärr inte göra mer än vara mig själv. <3 

Sååå hoppas denna människa i framtiden tar energin på o hata mig o kritisera mig till o lägga den på något hon faktiskt behöver lägga lite mer tid o kärlek på.

Likes

Comments

Mmmm kanske nått man inte vet om mig.. jag e sååå sjukt pedant! Asså SJUKT pedant.. jag mår dåligt om det e  sketet hemma eller om jag inte ser perfa ut... så jobbigt. För har jag inte städat hemma kan jag inte åka o göra annat o slappna av. Denna veckan har jag tuuuuuuusen saker o fixa o får inte tid till allt! Imorrn e  det ett pass jag så gärna vill gå på men inte kan gå på så NÄSTA vecka på tisdag är det premiär på beach 2015;) Ja asså på att komma i form t beach 2015=P Nu gav jag upp den här dagen... har sprungit runt som en yr höna. Klippt häcken, plockat, torkat ur skåp, tvättat, vikt tvätt.... ja jag vet intressesmurfen antecknar igen men det händer inte roligare saker just nu. Måste köpa nytt protein, vet inte vad jag ska ha. Nu ska jag slänga mig i soffan med cöla!

Likes

Comments


Typ ett år sen jag skrev nu.. mycket har hänt.. nu ska jag ta tag i träningen igen så får se om det blir att jag orkar dela med mig här. Schysst att folk fortfarande e  inne o kikar här ;) Tack! Vad sött=) Ska byta gym o köra igång i oktober nu... har 7 grav kilon kvar som ska bort.. inte för jag behöver träna bort dom.. jag e  sån där naturligt smal människa så efter 9 månader e  dom borta av sig självt.. intresseklubben antecknar;) Kanske jag bjur på en bild? Nu ska jag soffhänga, e  förkyld som skamm! Får se om det blir nått mer här nudå=D

Likes

Comments

Japps... from nu blirre inte så mkt träning...men idag blev det axlar o ben=) med fina M=) E väldigt trött just nu o e mkt av allt=) Så får änna se hur veckorna blir. Fokus på C, A o jobb mest... har inget mer att tillägga.. ska lägga upp bilder snart.

Likes

Comments