Tjenare, Ja e tillbaka.

Sommaren börjar glida mot sitt slut och jag känner att det börjar vara dags att uppdatera min dagbok igen. Helt sjukt att det finns folk som fortfarande går in här varje dag även fast det inte dykt upp ett inlägg på hela sommaren. love.


Sådär kort har det varit en ok sommar. Vädret har sugit hårt men jag har haft det bra ändå. Igår kväll hade Linn och Madde 40 års fest, vilket var superkuul. Äntligen är de tillbaka! Vi har skaffat ny lägenhet som vi även flyttat in i, eller ja sådär halvt. bor ännu en vecka hemma hos föräldrarna. Jobbet har flutit på bra i sommar och jag har haft det roligt där!

Nu ska jag packa ur bilen, vi hade saker med för ungefär en vecka till villafesten igår..


Vi hörs, lite oftare hoppas jag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi bestämde oss tillslut för en mörkare toning i rötterna och blondera upp topparna. Jag är super nöjd! Dessutom klippte vi av en del så nu är det igen lite kortare. Gillar det! Enkelt att få det ruffsigt och hållas, lockarna försvinner inte efter 30 min och snyggare en halvlångt hår.

Likes

Comments

Idaag finally har jag tid till frisören. Sist jag var så var för ett år sedan, inför studenten. Var väldigt nöjd med mitt hår sist så hoppas det blir lika bra den här gången! Har dock haft lite problem med att färgen inte riktigt hålls men hoppas på att den hålls den här gången! 🤓Är fortfarande inte säker på hur jag ska färga och klippa, men lite inspis:

Likes

Comments

Idag fyller jag 20 år! Blev väckt av frukost på sängen, jordgubbar doppade i choklad, champagne, favoritbröd och frukt. Precis så som jag vill ha det!

Eftersom det är lite halvdåligt väder idag så tänkte jag och mamma fara på bio ikväll. Annars så tänker jag bara chilla och inte göra något speciellt alls.


Jag kom hem från Helsingfors igår kväll, fortfarande klockan nio så var det 19 grader varmt så jag Lydia och Larry for iväg till villan och badade bastu. Lydia simmade dessutom, jag vågade som vanligt inte.. :)Likes

Comments

Ap, Linn och jag bestämde oss spontant för att dra till fäboda på kvälls picknick. Vi tog med oss filtar och köpte lite mat (okej, mycket). Hade så mysigt i solnedgången. Kommer sakna Linn så mycket i sommar! 💔

Likes

Comments

Hejsan, ett tag sedan sist! Även fast jag skrev att jag fått sommarlov har jag haft fullt upp den här veckan. Har jobbat med en marknadsundersökning och dessutom vikarierat som eftistant. Så ja, ganska varierande arbetsuppgifter. På kvällarna har jag hållit på och planerat till en grej och promenerat en hel del.

Sådär annars försöker jag få fixat kosten, har slutat med allt tillsatt socker och försöker lämna bort kolhydraterna speciellt på kvällarna. Få se hur det går, men brukar ha ganska bra koll på vad jag äter när jag är hemma hos föräldrarna, fattar inte riktigt vad som händer i Vasa..

Om en vecka fyller jag 20, fasiken vad gammal. Det är väl nu man blir vuxen på riktigt. Men det är helt fine för mig, känns bra och bli mer bekväm i sig själv vilket jag känner jag blivit under de senaste åren.

​Nu är det bara att vänta på lite varmare väder och mindre kläder!

Likes

Comments

Jag har äntligen fått sommarlov! inga föreläsningar, inga tenter och inget plugg i tre månader. GU va jag ska NJUTA.

Detta läsår har varit både bra å dåligt. Kommer ihåg efter första introdagarna hur panik jag hade. Hur skulle jag klara detta? Jag skulle ju ha mellanår. Ärligt så kan jag säga att jag under väldigt många tillfällen i år har önskat att jag tagit mellanår. Men här är jag nu, ett läsår senare, massa svåra kurser godkända, några underkända, och ändå inte givit upp ( iofs är jag ingen som ger upp men ändå ).

Det har varit ett väldigt roligt år och det bästa är att jag lärt känna så många nya människor! Nu ser jag framemot jobb och en super sommar. Ifall det blir nån sommar förstås..Likes

Comments

Imorgon äntligen har jag min sista tent för det här skolåret. Har läst en hel del, känns sådär. Måste nog blir godkänd... ska bli så skönt att få ta helt ledigt från skolan. Kommer njuta till tusen!

Igår pluggade vi hos oss och käkade plättar till lunch. Något trevligt måste man ha för att klara av att läsa 6 timmar.

Likes

Comments

Idag har Kaisa flyttat största delen av sina saker till oss. Det betyder att det är lite kaos med årylar överallt. Ska bli kul med en tredje person i huset!!

Själv har jag nyss nappat lite efter en tidig moron och allt med flytten, försökte först börja plugga men gick inte. Så, nu istället börjar råplugget... 😬

Likes

Comments

En vecka sedan jag kom hem från Åbo. Hade ett bra veckoslut me fina vänner och vääldigt blandat väder! Vi hade en god middag på söndag och mysigt i solen på måndag. Bussresan for även snabbt och det var inte sååå jobbigt att gå hem frå bussstationen klockan halv tre på natten. Det tog dock 3 dagar innan jag fått sovit tillräckligt för att inte vara dödstrött under dagarna.
Nu lite bilder. 😘

Likes

Comments