Helt glömt bort att jag har en blogg denna vecka! Sist jag skrev så skulle vi ha en barnledig -och en hemma helg. Det var så uppskattat. Vi åt god mat och bara mös sådär som man gör. Nu i veckan så har vi gjort lite allt möjligt, åkte till Gnesta och köpte nytt soffbord som just nu ligger på snicken och ska snyggas till, köpte nya skor till mig så jag överlever hösten. Hehe. Nu väntar jag på att Freddan ska komma hem så ska vi hämta lilleman på dagis och sen åka till Södertälje för att fixa hans små glasögon! Imorgon går jag i skolan till 12, sen ska jag vara på sjukhuset kl 13, och sen åker vi till Flen. Jag kommer hem redan på Lördag för att hänga med Jenny som jag inte träffat sedan vi bodde på Malta. Ska bli såå kul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Fredag! Kom hem för en stund sen, trycker i mig kakor till lunch. hehe. Eftersom jag missade Mån/Tisd i skolan så har denna vecka varit super kort då vi bara gick 2 h igår och 3 h idag. Alltid skönt med Fredag dock. Idag förberedde vi egentligen bara iför nästa vecka då vi ska börja filma, är lite små nervös, mest över att det är en film om MIG såklart, sen jag som avskyr att se mig själv på bild, ska då spela in, redigera, och visa en film om mig haha. Gud. Vi är en bra grupp så det blir nog både bra och roligt. IKVÄLL ska gubben göra plankstek, så ska vi njuta av första helgen vi båda är hemma och barnlediga, på flera veckor. 

Likes

Comments

Onsdagar slutar jag vid 12, vilket är så j*vla skönt, så är hemma tidigt idag, tänkte dra ikapp lite plugg, så jag kan använda vår sovmorgon vi har imorgon till klockan 13. Nu måste jag dock slänga in en maskin tvätt innan jag sätter mig och skickar lite mail. Vill bara lägga mig och sova en timme egentligen. Uääk. Imorse drog jag även på mig förra årets vinterjacka, gud vill inte ha kyla redan. Vill ha sen sommar resten utav året, daaanke. Planen imorgon är att åka ner till mamma för att hämta lite bilder från när jag var liten som jag behöver till ett projekt vi gör i skolan. Vi är indelade i grupper och ska göra en produktion, antingen en kortfilm eller radiointervju, och min grupp ska göra en film, om mig haha. HJÄLP.

Likes

Comments

F*n vad jag velat om bloggandet, först och främst om jag ska blogga, om jag har något att blogga om. Och om jag vill blogga (om mitt ohändelserika liv?) vart ska jag göra det? Nouw är den simplaste portalen utav dom som finns, hamnar alltid här tillslut. Försökt pilla till utseendet på bloggen, kom ut från ett bad runt kl 15.00, sen satte jag mig här, efter 1,5 timme blev jag klar, börjar nog bli dags att svira om från handduken.. Hehe.

Älskar med Nouw att dom gör det så LÄTT att få bloggen snygg, få till det med collage osv. Här på sidan är två bilder (kunde inte ha bilderna på sidan upptäckte jag sen för då kunde man inte läsa från mobilen...) ifrån i helgen, jag drog tyvärr på mig en förkyldning som blev värre på Lördagen, men innan det så hann vi åka till min mamma för att fira att hon fyllde år på Söndagen. Så i lördags bestod utav familjehäng hos mamsen, tycker det är så mysigt när vi alla samlas sådär, min syster med hennes lilla familj, och jag med min, alla kommer så bra överens. Min systerdotter och lilleman kom jätte bra överens också och lekte bageri, roligt att dom kunde roa varandra. Vi åt tacos och tårta och sen hann vi sitta runt bordet någon timme innan säckade jag ihop helt så vi rörde oss hemåt, pojkvännen bäddade ner mig i sängen tillsammans med lite té. På Söndagen var det dags för innebandy för lilleman, var ganska mysigt ändå att sitta i idrottshall på något sätt. Efter det stupade jag direkt tillbaka i sängen och här har jag befunnit mig framtills idag. Imorgon är det dags att go back 2 school.


Likes

Comments