View tracker

Jag lär ju vara den sista människan att upptäcka P3 dokumentär? Har fastnat helt för dom nu, dom gör inte bara det dagliga pendlandet roligare, utan dom är även så himla intressanta. Efter gått i genom ungefär alla avsnitt så plockade jag ut dom som verkade mest spännande, har även lyssnat på mordet på Therese Johansson Rojo, Kidnappningen av Uppsalastudenten, Södertäljeflickan, Fallet Sofie, och nu lyssnar jag på Fallet Bobby. Blir typ rädd när jag hör dessa, att det finns så sjuka människor där ute? Har ni lyssnat på någon av dessa, eller har ni några andra P3 dokumentärer som ni tycker jag missat? Dom jag tycker är mest intressanta är dom som handlar om mord, av någon konstig anledning.

Likes

Comments

Fyller år snart, och dessa är det enda jag egentligen önskar mig. Så kär i den vita, som är lite mer udda en dom vanliga fejk pälsarna. Jag hoppas att min pojkvän tycker jag har varit snäll detta år :-) Finns det någon som har snyggare stil än Lovisa Barkman? Tror inte det. Vill ha alla hennes outfits i min garderob. Please.

Likes

Comments

Vid matbordet?
Om man tänker hemma, så är jag den som gärna vill att vi gärna lägger undan telefonerna, och även väntar tills lilleman ätit upp. Tycker det är mysigt att samlas vid matbordet när jag kommer ifrån skolan, sambon kommer från jobbet och lilleman från förskolan. Mysig stund (oftast haha.)

På nattklubben?
Har inte varit ute på det sättet efter jag blev drogfri, men innan var jag den människan som var överallt, så fort man gick in på en nattklubb så försvann jag och man hittade mig lite var som helst sen. Dansandes, rökrutan, baren, och alltid pratandes med olika människor.

På stranden?
Rastlös. Gillar inte att bada i havet och blir snabbt uttråkad.

På efterfesten?
"Förr i tiden" var jag en hejdare på efterfester, älskade det! Iallafall så länge man var ett skönt gäng. Var den personen som aldrig ville gå lägga mig och aldrig ville att festen skulle ta slut.

I sängen?
Jag vaknar oerhört lätt, vrider mycket på mig innan jag hittar rätt sovställning, lol.

På flygplan?
Även här rastlös, sitter dock stilla och försöker alltid sova men lyckas aldrig.

Hemma en chilldag?
Inga problem med att ligga i soffan en hel dag och kolla på serier. Dock är min pojkvän inte likadan, så brukar oftast försöka hitta på för oss att göra :-)

I ett förhållande?
The boyfriend beskrev mig som kärleksfull och omtänksam. Samt "närhet kännetecknar du.<3" Dont really get it..? Gillar närhet antar jag! :-) Vill alltid vara nära, oavsett om jag slänger upp ett ben i hans knä när vi ligger i soffan eller röra på fossingarna under matbordet.

På morgonen/kvällen?
Har tyvärr dåligt morgonhumör.. Vill gärna vakna till innan pojkvän och lilleman börjar prata med mig. Tar även ett bra tag innan jag vaknar till, behöver ligga och slösurfa på telefonen säkert 30 minuter innan jag känner mig redo att gå ur sängen haha. Och på kvällarna så går jag och lägger mig när jag är trött, oavsett om kl är 20.00 eller 03.00. Brukar dock oftast vara 21.00 hehe. Riktig tröttmössa.


Likes

Comments

Helt glömt bort att jag har en blogg denna vecka! Sist jag skrev så skulle vi ha en barnledig -och en hemma helg. Det var så uppskattat. Vi åt god mat och bara mös sådär som man gör. Nu i veckan så har vi gjort lite allt möjligt, åkte till Gnesta och köpte nytt soffbord som just nu ligger på snicken och ska snyggas till, köpte nya skor till mig så jag överlever hösten. Hehe. Nu väntar jag på att Freddan ska komma hem så ska vi hämta lilleman på dagis och sen åka till Södertälje för att fixa hans små glasögon! Imorgon går jag i skolan till 12, sen ska jag vara på sjukhuset kl 13, och sen åker vi till Flen. Jag kommer hem redan på Lördag för att hänga med Jenny som jag inte träffat sedan vi bodde på Malta. Ska bli såå kul!

Likes

Comments

​Fredag! Kom hem för en stund sen, trycker i mig kakor till lunch. hehe. Eftersom jag missade Mån/Tisd i skolan så har denna vecka varit super kort då vi bara gick 2 h igår och 3 h idag. Alltid skönt med Fredag dock. Idag förberedde vi egentligen bara iför nästa vecka då vi ska börja filma, är lite små nervös, mest över att det är en film om MIG såklart, sen jag som avskyr att se mig själv på bild, ska då spela in, redigera, och visa en film om mig haha. Gud. Vi är en bra grupp så det blir nog både bra och roligt. IKVÄLL ska gubben göra plankstek, så ska vi njuta av första helgen vi båda är hemma och barnlediga, på flera veckor. 

Likes

Comments

Onsdagar slutar jag vid 12, vilket är så j*vla skönt, så är hemma tidigt idag, tänkte dra ikapp lite plugg, så jag kan använda vår sovmorgon vi har imorgon till klockan 13. Nu måste jag dock slänga in en maskin tvätt innan jag sätter mig och skickar lite mail. Vill bara lägga mig och sova en timme egentligen. Uääk. Imorse drog jag även på mig förra årets vinterjacka, gud vill inte ha kyla redan. Vill ha sen sommar resten utav året, daaanke. Planen imorgon är att åka ner till mamma för att hämta lite bilder från när jag var liten som jag behöver till ett projekt vi gör i skolan. Vi är indelade i grupper och ska göra en produktion, antingen en kortfilm eller radiointervju, och min grupp ska göra en film, om mig haha. HJÄLP.

Likes

Comments