Idag har vart en sån stor dag för oss, kände mig irriterad nästan över hur alla andra gick runt och trodde att det var en vanlig onsdag medans vi skulle få reda på könet på lilla bebisen i magen, och framförallt se att allt var som det skulle med vår lilla groda. Som tur är var allt jättefint och moderkakan låg perfekt sa hon! Sånt gör en glad.

Jag (eller vi) har trott sen början av graviditeten att det var en kille så det kändes så naturligt när vi fick se det på skärmen, var inte så att en känslovåg kom, utan jag kände mest "ja men det är klart det är en kille? Det vet jag redan." Jag har haft ett killnamn på lager länge och äntligen börjar Freddan tycka om det och kalla lilla pyret för det. Så himla glad! Var så nervös innan ultraljudet så påväg till skolan så grät jag tre gånger, först åt en bild där en tjej kramade sin mamma, sen när jag såg en tjej gå förbi utanför bussen (detta är ytterst oklart men något med det gjorde mig ledsen...) och sen ännu en gång när jag klev av bussen i Fittja. Herregud.

När vi var klara hos barnmorskan åkte vi och kollade vagn, jag har fastnat för Emmaljunga superviking, just för att den är så himla smidig och kompakt att ta på buss osv då jag inte har körkort, så det är en viktig egenskap för mig. Samt att den är i tänkte satsa på barnvagnsköp nästa månad så får väl se hur många gånger jag hinner ändra mig. :-)

Nu har jag nattat lilleman och är helt slut själv som vanligt vid den här tiden hehe. Har dock sovmorgon till elva imorgon och då väntar bara ett thaiboxningspass och sen en vegansk lunchbuffé. Sen på fredag är det endast simning på schemat och sen långhelg då vi har studiedag på Måndag. Funkar för mig :-D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har klurat på i flera veckor nu om jag ska ta upp bloggen igen. Trött på nouw-portalen, men vet inte riktigt vilken portal som lockar heller. Känns som ett av mina i-landproblem just nu haha.. Idag kom jag inte iväg till skolan, var där igår men kräktes i princip hela dagen, vet inte hur många gånger jag fick säga att jag inte är magsjuk, det är bara graviditeten. Men med tanke på min närvaro förra året så vill jag kämpa :-) Idag gick det dock inte, illamåendet kom direkt när jag vaknade, och hade med sig världens huvudvärk. Spenderade säkert en timme i mörkret inne i badrummet i morse.. Fick dock i mig en lergigan som jag fick utskrivet förut pga illamåendet förra perioden när jag kräktes mycket, som trollade bort huvudvärken faktiskt! Känns som riktig otur att mitt illamående försvann några veckor men kom tillbaka nu värre än någonsin. Känns som jag fick en helt ny last med hormoner igår också. Usch vad känslig jag var, och upp och ner i humöret. Är verkligen inte ens dans på rosor att vara gravid, men allt sånt här kommer nog glömmas bort när vi får träffa vår lilla skatt i sommar! :-)

Fred kom hem med mat för ett tag sen, så hoppas på att jag får behålla detta (haha förlåt men känns som liv just nu består av illamående....) sen ska jag alldeles strax dra mig iväg till frisören. Har ingen aning om vad jag ska göra, kan verkligen inte bestämma mig, ska jag gå mot det ljusare eller mörkare hållet, ska jag klippa kort eller endast klippa bort det slitna? Sååån beslutsångest.

Likes

Comments