Önskar jag kunde skriva exakt vad som händer, exakt vad jag känner och vill. Men det går ju inte. Jag trodde jag skulle få en våg av lättnad, slippa klumpen i magen, slippa ångesten och bli skriken på. Jag trodde att det skulle kännas bättre nu. Men jag står fortfarande här i spillrorna och trampar runt. Försöker se vägar som kan leda till något bra. Försöker lita på orden men vet att det aldrig kommer gå. Försöker stanna kvar i något jag vet jag borde flytt för längesen. Det är den här lilla chansen, den lilla tanken, ”tänk om”.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var det återbesök hos sjukgymnasten för lillen. Det gick bra! Var inte hemma förrens runt halv sju, så nu har jag precis nattat lilleman och ska plocka undan i lägenheten innan jag kryper ner med honom. Imorgon funderar jag på om vi ska åka till mammas jobb. Får se hur natten blir :-)

Likes

Comments

Igår nattade jag Theo i sin säng, om det var jobbigt? Ja! Om han grät? Ja! Om jag grät efter? Ja! :-) Vaknade vid 01 av att han bökade lite och då var jag snabb med att flytta över honom till mig. Sover så mycket bättre med honom bredvid. Men tanke på att jag vaknar av hans små fötter som sparkar lite här och var när han vänder sig så är det inte jätte ultimat längre. Plus att han ska ju såklart lära sig att sova själv i sin säng. Tror dock mest det är jag som måste lära mig sova utan honom? Hehe. Fan.

Likes

Comments

Theo är nu tre månader, och känns som han tog ett stort steg i utvecklingen denna vecka. Han pratar KONSTANT och herregud vad roligt det låter. Han vänder sig från rygg till mage, vaknar ofta på nätterna av att han ligger och låter och så ligger han på mage och kollar runt, inte uppskattat kl 03! Han sover ofta 7 h i sträck och för någon natt sen sov han 20.30 till 06! Han har blivit såå stabil i nacken också. Lilla grodan! Idag var han med sin faster en stund på dagen, och kändes så lyxigt att gå lägga sig och vila 20 minuter bara sådär! Nu har han sovit från 19.30. Lyx :-)

Likes

Comments

Okej, senaste dagarna har Theo varit så fruktansvärt jävla skit gnällig, alltså INGENTING har funkat, han har varit lite febrig, inte velat sova någonting, max 15 minuter på hela dagen, jag har känt mig vääärdelös. NU idag kände jag och jo det är nog en tand på g där. Väldigt tidigt men min mamma har pratat om det ett tag då han dregglar tillräckligt för att skapa en ny sjö. Så när han somnade för natten nu så bröt jag ihop. Minimalt med sömn, konstant gnällande i flera dagar, och så livssituationen just nu överlag. Not a good combo. Men nu har jag krypit ner bredvid T som precis började gråta i sömnen igen, som han gjort senaste nätterna. Tandjävel.

Likes

Comments

Eller är det Måndag idag? Gud. Nu på kvällen var först Theos storebror och hans mamma förbi och stannade någon timme. Theo bjöd på ett skratt! Lillen! Sen när dom åkt kom Theos ena faster och var här två timmar kanske! Nu håller jag på nattar lilleman, eller aa väntar på att han ska somna lite djupare bara. Är så sinnessjukt trött, har inte duschat, inte lagat middag, känns som jag har massa måsten att göra. Hur gör ni ensamstående? Sån omställning, är helt färdig. Bröt ihop på förmiddagen när T var såå trött men vägrade sova, och jag var nästan ännu tröttare än honom. Tillslut fick jag vila 30 min. Bättre än inget! Ska nog krypa ner bredvid honom redan nu, måste få sova. Alla måsten får vänta tills imorgon.

Likes

Comments

Nu hoppas jag att denna lilla gör en repris som igår och sover 6 h i sträck. Klocksn står på 05. Herregud. Minns knappt sist jag ens ställde klockan.

Likes

Comments

Igårkväll kom Erika hit, vi snackade skit och bara hängde. Imorse var hon iväg till ICA och köpte frallor, hon tog med sig lilleman så lite ensamtid även om det var en kortis, var skönt. Sen åkte jag och T till mammas jobb och hälsade på. Kom hem vid 17 och har plockat lite, har precis fått Theo att somna så ska passa på fixa något att äta till middag. Blir en tidig kväll för oss ikväll, och hoppas på en bra natt. Igår sov han 6 h i sträck, men några vaknaden för bök dock. Dock kom jag i säng sent så blev ändå inte så värst bra sömn. Ikväll ska jag gå lägga mig samtidigt som honom, måste få lite sömn. Imorgonbitti bär det av in till söder igen.

Likes

Comments

Det känns som jag börjat få in lite rutiner med Theo, vi brukar gå upp runt 08 på morgonen, sen brukar han somna om igen efter kanske två timmar och sover oftast ca 1 h. Sen därefter så får han sova när han vill. Haha shysst va? Men sen nattar jag honom alltid för natten mellan 20.30 - 21.30. Helt olika beroende på hur trött han är, men han har inte somnat efter 21.30 på flera veckor! Har ingen aning om det hänger ihop, men han sover längre och längre första perioden innan han ska äta igen! Innan käkade han kanske med 2,5 h mellanrum. Vilket betyder långa nätter. Men nu har han börjat sova längre och längre. Idag åt han vid 20, och sen ca 60 ml igen vid 20.45 när jag nattade honom. Och NU ”vaknade” han för mat igen. Alltså 6 h senare från hans sista riktiga mål. Vilket betyder att i ”värsta fall” kommer han käka vid 05 igen kanske. Vilket känns heeelt okej! Har verkligen vant mig vid att gå upp en gång per natt nu. Och om jag går och lägger mig när jag nattat honom så får jag ändå en helt okej sömn. Sjukt ointressant för er kanske, men jag är glad! Sen är ju vissa nätter fortfarande jobbiga, som igår låg han och gnydde och nästan grät i sömnen hela natten. Det sög. Nu ska jag somna om. 🙌🏻

Likes

Comments

I Måndags var jag och lillen hemma, plockade lite medans han sov, och ja det var typ det. I Tisdags åkte vi ner till Amanda i Nynäs, sen kom Erika dit så drog vi och åt lunch när A skulle till jobbet. Igår var jag och lilleman bara hemma, fortsatte städa lite och tvätta lite. Tänkt fortsätta med tvätt och dammsugning idag. Roligare än så har veckan inte varit :-) Theo är väääldigt mammig just nu så vi myser en hel del, nu tittar han dock på barnprogram och jag har fått äta frukost.

Likes

Comments