Går inte den här veckan hur sakta som helst?I lördags va vi på IKEA, och sen byggde vi ihop spjälsängen, längtar tills det blir dags att bädda den. Åh! I Söndags kom Erika hit och hängde med oss några timmar, sen på natten fick jag så mycket förvärkar, jösses vad ont det gjorde. Fortsatte tills igår men med konstant smärta, kändes som grov mensvärk både i rygg och mage, tillsammans med det här trycket neråt (dom som varit gravida i dessa veckor förstår vad jag menar) och igår låg jag bara och grät för det gjorde så ont. Så fick ringa förlossningen och åka in på en gång, hon jag pratade med sa att om jag känner vatten börjar sippra ut eller får en blödning måste vi stanna på närmsta sjukhus. Jag blev ju ännu mer rädd av det, usch var så orolig! Det visade sig dock vara en UVI, vilket tydligen kan starta värkar om man inte upptäcker det i tid, och ofta som gravid så märker man inte ens av att man har det. Så nu får jag äta antibiotika så skulle nog smärtan försvinna, annars fick jag komma tillbaka. Men dom kollade så lillen mådde bra, och det gjorde han! Alla som "träffar" honom säger jämnt att det verkligen är en livlig liten kille jag har därinne. Åh vad jag längtar tills han kommer nu! Och alltid skönt att komma till SöS då många som jobbade på Södra BB med mamma jobbar runt om förlossningen nu så dom är så himla snälla :-)

Idag tänkte jag vila, Freds mamma och styvpappa var precis här och lämnade lite kläder till lilleman (som inte är så liten egentligen, han blir sex år i Augusti, jösses!) Imorgon ska jag träffa mamma och min lillasyster som slutar skolan, sen på Fredag ska jag till barnmorskan igen för att göra en extra mätning på magen då hon tyckte den växt lite dåligt förra veckan när jag var där. Men det går nog bra. Sen åker jag och F till Flen över helgen. Trevligt :-)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vill verkligen blogga, men har NOLL att blogga om. Nu när studierna är över för detta år och jag ska gå hemma till Augusti och vänta på lilleman så gör man inte så mycket. Har ingen energi överhuvudtaget? Känns som första månaderna av graviditeten igen. Ont har jag haft senaste två dagarna också. Tryck nedåt mot blygdben och kramper som kommer och går. Säkert några nerver som ligger i kläm? Blir trött utav att gå ut och gå också, trött och får ont. Ja ni hör ju? Livet känns inte så 100% roligt nu. Åtta veckor till BF, håll uuut!

Likes

Comments

- Vilken vecka är du i nu?

Vecka 31.

- När är du beräknad?

12 Augusti beräknas lillkillen att titta ut.

- När fick du reda på att du var gravid?

8 December

- När och hur berättade du för din partner att du var gravid?

Ringde upp honom och storböla, vilket han snabbt fick mig att inse var onödigt eftersom det var glada nyheter. Han hade dock haft det på känn tanke på mitt humör. Hehe.

- Mådde du mycket illa i början?

Usch ja, var helt sänkt. Illamående och kräkandet tog över livet kändes det som. SÅ glad att det släppte runt vecka 16.

- Är du känslig?

Kommer och går lite. I början var jag superkänslig, grät om min skjorta var skrynklig.

- När kände du bebisens första sparkar?

Vecka 18 kanske. Innan dess var det massa bubblande där inne bara. Nu önskar jag dock att bubblandet kom tillbaka då lilleman sparkar hårt på känsliga ställen.

- Är du ofta orolig?

Ja i början, men verkligen inte nu.

- Hur många ultraljud har du gjort?

5 kanske?

- Vet du vad det blir för kön?

En kille :-)

- Hur vill du att förlossningen ska se ut?

Har inga tankar på detta, utan kommer ta det som det kommer. Om jag målar upp en bild kommer jag bli såå besviken om det inte blir så.

- Vilka är dina favoritkläder?

Mina stretchklänningar ifrån H&M. Ungefär det enda jag kan ha just nu.

- Vad äter du mest och vad är du minst sugen på?

Här är det inget speciellt faktiskt. Fick avsmak för socker i början, men tyvärr har det försvunnit och är omöjligt att gå in på ica och inte köpa någon bulle eller vad jag nu blir plötsligt sugen på.

Likes

Comments