Orka att jag inte kan sova när jag egentligen får sova , jobbigt !

Idag bär det av på rockkryssning , som jag längtat , kommer bli king tror jag :)

2011 är fanimej mitt år och det ska bli mycket fart & fläkt i år , det ska hända grejer !

Kanske dags att börja packa inför helgen , förstår inte vad som hänt med mej , annars brukar jag vara ute i fruktansvärt god tid . Lathet kallas det . Men först en riktig god godmorgon kaffe , orka att jag typ lever för kaffe nu förtiden . . Hmm

 

KING

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Biljetter fixade till the big four . Helt sjukt jävla överlycklig !

3 Juli på ullevi, kommer bli helt galet, KING säger jag bara . . .

Och imorgon bär det av på rockbåten , Götelaborg-Kiel , kan ju inte bli så mycket bättre ?! Förutom att jag blev moster till en liten Willam den 1 Mars, en grym känsla , glädjerus säger jag bara ! Kärlek <3

Likes

Comments

Slappat hela helgen med älsklingen. Det går inte för sig. Imorgon är det nya tag som gäller , tillbaka till gymmet och ge allt ! Svettas svettas svettas, skönt. Me like !

Förhoppningsvis kommer coren och body pumpen igång snart, skall bli ruskit gött ! Längtar.

Gym var inte min grej förr, men har verkligen kommit på hur jävla underbart det är , man känner att man gör något nyttigt för en gångs skull. Haha. . .

Likes

Comments

Helvete !

¨Jag vägrar jag vägrar jag vägrar !!!!!!!!!!

Likes

Comments

Älsklingen hade bokat bio för mej och han. Självklart bokade han in oss på luftslottet som sprängdes. Han visste ju att jag så gärna ville se den. Och besviken blev jag fasiken inte, den var verkligen sjukt bra. Se den, de som inte har gjort det. Man kan inget annat än att älska lisbeth, haha fan va grym hon e.

Snart slutar mitt hallon, äntligen. Väntar på att sätta mig i min kalla bil för att hämta honom och sen åka hem till mej och fortsätta mysa. För imorgon blire först jobb för min del, då han ligger i en varm och go säng och göttar sej, sedan blir det jul på liseberg. Man kan liksom bara inte missa att gå dit på julen. Sagolikt ! Nu ska vi se vad Kenny vinner åt mej detta år. spännande spännande. ,

Likes

Comments

Satt i soffan och plötsligt knackade det på dörren. Där står det en gubbe med blommor i hand. Röda rosor med en nalle i och ett kort. Snacka om att jag blev helt överlycklig och det kom allt en tår =)

Världens bästa älskling. Nu väntar jag på den andra överraskningen som kommer ikväll. Hihi. Inte visste jag att killar kunde vara så underbara. Men min kan, det har jag bevis på=)

Likes

Comments

Älsk Pälsk är och jobbar och slutar inte förrens fyra. Långtråkigt eller vadå. Sitter här och är otroligt nyfiken på vad han har hittat på, eftersom jag inte får gå utanför lägenhets dörrarna. Sen blir det ytterligare en överraskning i kväll. Hihi!

Det har varit två helt underbara dagar tillsammans med honom. Igår var jag och köpte färska räkor och lite öl, hur gott är inte det då? =) Mumsigt så in i bänken !

Vad kan man hitta på för att fördriva tiden ? Inte städa iallfall, städade hela hans lägenhet igår. Ja duktigare flicka får man leta efter =)

Likes

Comments

-Får dem dricka något starkt?

- Ja om det är jävligt svagt .

Haha uscha va jag längtar tillbaka, det blev många bravader den helgen. Efterfesten med alla lumpenkillarna vart ju bäst, eller superman kallingarna , som vi aldrig köpte till våra pappor. Haha. Ja Hanna jag vet inte. Eller " jag tror att du får gå nu , jag ligger här och tänker på någon annan " HAHA den bästa kommentaren någonsin. Eller fickpluntan i bakfickan.

Men döhh va fan är festen då? Det kan ju fan inte vara här det är ju bara pensionärer som dansar bugg. Efter mycket om och men hamnade vi rätt till slut.

Saknar allt Kristoffer och Adam lite. Rooolling stones !! =)

Tysk country det absolut bästa , eller inte . . . !

Likes

Comments

Jahopp då va denna helg över. Ny vecka = nya tag ! Hmm vilket innebär jobb ! Men jobb = pengar. Gött. Då kan man spendera pengar. Haha, eller inte ! För nu ska jag börja spara, jag ska bli en sparsam liten flicka, som inte slänger pengar på onödiga saker, utan på tråkiga saker som . . . Att byta ut hela fram rutan på bilen, för att det har blivit ett stenskott och rutan har börjat spricka!! NOT! Sånt gör mej tokig!

En dag sak jag vinna miljoner, och jag lovar jag kommer göra det. Eller inte. Inte med min otur i allfall!

Night night. .

Likes

Comments

Det känns otroligt jobbigt att inte kunna krama om dej när jag vill, att inte bara ha din axel att luta mej mot när allt känns som skit, eller att inte kunna prata med dej precis när fan jag vill. Men jag vet att du har det så otroligt mycket bättre där än här ! Visste att den dagen skulle komma då du skulle åka, men var bara så svårt för mej att inse & det är det fortfarande. Du var min bättre hälft Thomas.

Det var fruktansvärt svårt att släppa taget om dej efter 5 långa år tillsammans. Vi klickade direkt och efter det blev vår vänskap oslagbar. Nu är det bläigt att inte veta när vi träffas nästa gång :( Du är Saknad, kan du förstå det ?!

Ne nu äre Jönsson Ligan som gäller, det best film ever !

Likes

Comments