For en hektisk dag! Jeg har akkurat kommet meg hjem og satt meg ned etter et spennende møte med mange av de andre produsentene og sjefene for Tønsberg middelalderfestival. Som mange av dere vet er jeg selvfølgelig aktør der som alltid, og det er ikke uvanlig og se meg løpe forbi på bare føtter og jubelrop, som flammeblåser, pestsyk eller drage. Men i år er jeg også produsent for leikvollen, tivoliet og alle aktiviteter som skjer på barneområdet. Noe som er veldig spennende, men krever et mye større ansvar enn det jeg har kunnet ta på meg mellom slagene tidligere. For i år må jeg være tilgjengelig 24/7, spise, sove og helst puste middelalder for å si det sånn. Det er langt ifra ukjent for meg å bo i en busk over lengre perioder enn den kommende helgen, men det å kombinere disse oppgavene blir virkelig en erfaring. Derfor er det ikke like sikkert jeg har tid til å stoppe og slå av en prat. Spurter jeg forbi deg med hånda på sambandet brenner det antagelig på dass og jeg vil mer enn gjerne ta den praten litt senere, må bare redde dagen først.For alle dere som skal delta på festivalen selv, som lurer på når og hvor dere finner meg i programmet. Så skal jeg lage en ordentlig oversikt som er lettere å holde følge med enn mine vage storyer på Instagram og Snapchat. Det kunne faktisk blitt en fin liten video å lage denne uka. Mine egne anbefalinger og tanker rundt de forskjellige showene. Hva jeg har sett tidligere og hva jeg selv håper å få med meg.Ser jeg deg på festivalen i år? Eventuelt Hamar middelalderfestival eller Medeltidsveckan på Gotland. Tagg meg gjerne i din festival forventning eller opplevelse med #sceneteppeting og #teppetull så skal jeg forsøke å late som at jeg ikke fant på to tilfeldige tagger i dett øyeblikk i håp om at det er morsomt nok til å bli en greie.


#tønsbergmiddelalderfestival #teater #kultur

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


Som dere kanskje har fått med dere har jeg hatt en riktig å god helg med et par nye innkjøp og litt teater. Jeg tok sykkelen og busskortet fatt i går og dro til Tønsberg i går, kom tilbake igjen med en nytt kamera, grønn te, en genser og strømper. Med denne byturen nokså raskt unnagjort da jeg egentlig ikke er personen for shopping, var det fint å komme seg på bussen og lese gjennom programmet til Tønsberg middelalderfestival som faktisk lå på helsekosten inne på kjøpesenteret. La ut noen bilder på Instagram storyen min av hvilke deler i programmet dere vil finne meg. Koselig var det også å finne sykkelstyret mitt dekortert med løvetenner da jeg gikk av bussen.Syklet ned til Pakkhuset i Stokke for å hjelpe til litt med forestillingen barneteateret i Stokke setter opp nå i helgen. Slenger meg på sykkelen igjen om ikke alt for lenge, men først skal ansiktsmasken av og kaffen kokes.


#ootd #Urban #ginatricot #theater

Likes

Comments

Jeg hadde en helt idyllisk Lørdag. Slo opp øynene halv åtte av meg selv og lå med åpent vindu og hørte på fuglekvitter og bier som surret. Med nesa over dyna sjekket jeg sosiale medier og stod til slutt opp for å hjelpe tidligere nevnte bie med å komme seg ut av rommet mitt igjen.

Etter å ha vasket ansiktet og fått på meg den nye sommerkjolen, drukket en stor kopp matcha og sittet litt på trappa i den varme vårsolen ble det et lite kvarter med yoga før frokost og en sykkeltur til Ole for å sjekke om han var våken. Han hadde vist akkurat stått opp på den lille tiden fra vi ikke fikk tak i ham til jeg hadde syklet bort, men det var jo like greit. Vi skulle jo til Sandefjord og hente Oliver.


Bandana og kjole fra New yorker. 150,- og 30,-

De to surret rundt med noen russeknuter og jeg snappet dette da deres tredje vitne ikke kunne henge med den dagen. Og ellers hadde vi en utrolig koselig dag i sola med is og burgere. Ja jeg prøvde veggis burgeren til McDonalds! Nå skal jeg egentlig ikke spise alt for mye hvetemel, så Ole bestilte glutenfri bunn til meg også får bare kroppen overleve brødsmulene i den frityrstekte linseburgeren. Jeg har tross alt spist soya pølser flere ganger denne uka, så litt til fikk bare gå bra akkurat nå med dårlig matlyst.


Dette har generelt vært en spennende uke. En god kombinasjon av hverdagslig jobb og eventyr.

Ukas opptur: Jeg har sannelig fått en deltidsjobb hos Musikk og Elektronikk AS. Og med verdens koseligste og mest fleksible sjef kan jeg enkelt kan legge inn litt hjemmekontor i helgen også vil det ikke gå utover min andre stilling.

Ukas nedtur: Jeg har generelt hatt veldig dårlig matlyst, så det har gått litt i ferdiglaget veggis og vegansk junk food. Ellers knuste jeg også enda en termos kopp, så nå har jeg ingen og der suger litt på jobbdager.

Ukas tanke: Circus Sunday. Dette blir et konsept jeg forhåpentligvis får startet på gjennom Instagram. Enkelt og greit betyr det at uansett hvor mye eller lite jeg har jobbet med det eller trent i uka som var så skal Søndager vies til å jobbe med en skill jeg har eller ønsker å forbedre innenfor entertainer området. Enten det er yoga, akro, sjonglering eller ild.

Ukas latter: Vi gjorde et show under Erasmus+ sin Participation conferense, i hybrid kostyme og sminken fra Ker Shus. Jeg klarte selvfølgelig å glemme de vanlige klærne mine igjen på Extend. Så Eirik som hadde fått skiftet og vasket vekk sminken måtte følge en litt sjenert meg tilbake til studioet iført fullt kostyme. "Jeg lo så mye at jeg gne av meg halve øyenbrynet".

Ukas låt: (top 3): Of the night - Bastille, Valsen - Klovner i kamp og The lines - Beartooth.

Ukas must fra sminkebagen: Scrub og dagkrem med solfaktor fra Seaweed serien til The body shop.


(McDonalds sin nye veggis McSpice og soyapølser med vegansk ost og speltlomper fra Torsdagens grilling)

#ootd #outfit #vegetarian #vegan #newyorker #mcdonalds #russ

Likes

Comments

Jeg har tilbragt mesteparten av denne røde dagen sittende barbeint ute i sola med kaffikoppen i hendene og folk i russebukser labbende rundt. Noe som kan være en smule rart med tanke på at jeg er 97'er og definitivt ikke russ i år. Det eneste problemet med i dag var at da jeg skulle dra kunne jeg ikke finne sokkene mine (rest in peace sokker).

Ole er derimot russ, og åpenbart kameratene hans også. Så da jeg blei invitert med på monopol og fest dro jeg ut kommodeskuffen min med merch fra russeservice og tillot meg å ta en liten throwback til den litt klesstilen det var bittelitt enklere å kjøre når man går på videregående og ikke jobber hver dag. Så her har dere dagens antrekk.Slo i hjel litt tid i Larvik før Ole kom hjem fra Danmark med bilen og alt, så drakk Narvesen kaffe og fant et veldig gult tog. Ellef var grei og tok bildene for meg.


Solbriller: Russeservice 99,-

Metallica top: Pull & Bear ?

Bukser: Urban 499,-

Nettingstrømper: Ebay 16,-

Sneakers: Russeservice 199,-

Ørepropper: Clas Ohlson 399,-

Green day hettegenser??


Nå er denne ekstra helgedagen over, og jeg er mer enn klar til å angripe uka. På kalenderen står det jobb, en liten spillejobb på en konferanse i Tønsberg og jobbe med neste forestilling jeg spiller i, som skjer på Tønsberg middelalderfestival. I skrivende øyeblikk sitter jeg mest og stirrer på arbeidsbordet mitt med skisser til jeg skal starte å lage en av rekvisittene til nevnte forestilling. Men det en en historie for en annen dag.


#outfit #outfitoftheday

Likes

Comments


Vårens must, eller kanskje Vaarin's must(for det utales vår-in... det skulle være morsomt) er helt klart Instagram og teatervennlig sminke.

Det er ikke til å legge skjul på at jeg har en uendelig stor forkjærlighet for estetiske sminke innpakninger, og jeg vil heller kjøpe noe litt dyrere en sjelden gang i blant som også holder lenge, enn å måtte kjøpe noe billigere med tilsvarende kvalitet litt oftere. Litt fordi jeg som sagt elsker det som er pent og har god kvalitet, men også fordi jeg ikke er alt for glad i å løpe til butikken når jeg plutselig går tom for noe.

Derfor ble det i år også en liten shoppingrunde på nett nå rett etter bursdagen min. Jeg hadde allerede shoppet litt på forhånd, men jeg fikk en mail og femogtyve prosents rabatt hos Douglas, (som fortsatt har flere gode rabatter ute), jeg viste at de har noen produkter jeg har sett på en stund. Det blei sannelig ei litta bestilling til. Eller liten og liten. Anastasia Beverly Hills sin light to medium contour kit, dip pomaden deres i fargen chocolate + en gul øyenskygge og en gul eyeliner fra Mac. Nå som påsken endelig er over kan jeg ta i bruk favoritt fargen min igjen uten at jeg ser ut som en påskekylling. Jeg anbefaler på det sterkeste å finne en farge som gjør deg glad innvendig og ut, omgi deg med denne fargen. Min farge en gult, men det skal dere få se mer til senere.Jeg kunne nok ha swatchet disse litt sterkere, men jeg er alltid super forsiktig med ny sminke i starten. Nå har jeg faktisk bare prøvd ut settet en gang hit til, men jeg har falt fullstendig for det! For det første elsker jeg innpakningen, pudderet er akkurat riktige farger, pigmentering og størrelse på boksen. Det er bare å glede seg til estetiske øyeblikk på instagram og snapchat fremover for å si det sånn. Hadde satt stor pris på om man sjekket ut begge steder under navnet Sceneteppe.Likes

Comments


Det er endelig helg og en uke siden jeg befant meg en hel helg inne på Oseberg kulturhus med sminkekosten i den ene hånda og sportsteipen i den andre. For backstage hos Extend er det alltid noe som må gjøres, enten noen trenger en sikkerhetsnål eller man må bære en drage. Det ble sagt at det var en vakker og solrik helg, men det jeg så at den var da jeg gikk over brua og til andre siden av kanalen, eller jeg skulle løpe og hente lunsj på Joe & the juice eller Panda sushi.

Som jeg allerede har skrevet masse om på Instagram snubler jeg ofte inn som alt-mulig-person, og Anjas høyre hånd bak scenen hos Extend fordi teatergjengen min har jobbet mye med Extend de siste årene, og jeg gleder meg enormt til neste prosjekt som vil finne i starten av Juni. Men alt i alt, siden det er Fredag og greier tenkte jeg at dere skulle få en liten titt på helgen som var.Jeg fikk sett andre akt av generalprøven og første akt under første forestilling, før jeg pilte tilbake til vingen og solist garderobene. Så det er fra gjennomkjøringen og første show klippene kommer fra. Men jeg anbefaler på det høyeste å få disse forestillingene med seg når de settes opp. Jeg mener, Extend er nok den aller råeste danseskolen jeg har vært innom. Og til dere som følger med på Norske talenter kommer faktisk selveste Gemini crew derifra. Så da vet dere hvor det landet ligger og hvem dere skal stemme på den 5 Mai.


Likes

Comments


Green day er det aller første punk bandet jeg virkelig fikk øynene opp for. Det var ikke før starten av ungdomsskolen av pønken fant meg, men den har ikke forsvunnet fra spillelistene mine ennå. Selv om jeg også har beveget meg fra punk rock til alt mellom college punk og crust punk, er Green day fortsatt en klar favoritt på grunn av alt de gjør i media. Bare det å følge vokalisten på Instagram er et eventyr i seg selv, jeg lo så godt da innlegget hans dagen før hadde vært ham prate med sin muppet dukke, mens dagen etter står han kliss naken med fronten ut av et hotell rom på St. Patricks day. Med ryggen til kamera takk og lov, men det var noe med kontrasten av innleggene som virkelig fikk meg til å flire.

Jeg digger at musikk kan være så aggressivt politisk, for det gjør at folk lytter, de blir faktisk tvunget til å åpne øynene sine litt mer enn akkurat det de selv ønsker. Hvem kan vel ikke elske øyeblikket på AMA Awards da de fremførte Bang bang og plutselig chantet "No Trump, no KKK no fascist USA". Noe som var en referanse til Millions of Dead Cops - "Born to Die" hvor vokalisten synger "No war, no KKK, no fascist USA". Til tross for hvor gjennomført dette stuntet var, så forteller Billie i et intervju at dette faktisk ikke var innøvd. Og nå skal det faktisk sies at jeg ikke er en særlig politikk interessert person til det vanlige, men det er også derfor jeg synes det er viktig at kultur skal få være politisk. Så også vi som kanskje ikke tenker så alt for mye på et tema i hverdagen, husker at dette er en ting som skjer. For selv om jeg sjeldent legger opp til samtaler om politikk, så tåler jeg ikke mennesker som klager over politisk korrekt kunst og kultur.Derfor var det en utrolig overraskelse da typen bestemte seg for å skjemme meg skikkelig bort og gi meg alle albumene deres fra 1990-2009 til tyveårs feiringen min. Det tok et par sekunder før jeg skjønte hva jeg hadde i hendene, for tenk at han faktisk har lagt seg merke med det lille jeg har pratet om akkurat dette bandet. Det er noe ekstra spesielt ved å ha cd'en kontra en online spilleliste. Man støtter artistene på en annen måte, og det ser generelt veldig bra ut å ha en platesamling blant bøkene sine. Jeg har hørt gjennom albumene på anlegget et par ganger nå fra start til slutt, og jeg vil anbefale alle å gjøre det samme med sine favoritt artister. Og til tross for at låta Bang bang kommer fra albumet Revolution radio fra 2016 kan dere under se stuntet jeg pratet om i videoen under.


Likes

Comments


Er det en ting jeg har gledet meg til denne påsken så er det å se igjen venner. For det er en betydelig stor del av vennekretsen min (spesielt kunst studenter og skuespillere) som bor alt for langt borte. Vi snakker ikke bare Oslo, Hamar, men Paris og Berlin. I ferier hender det dog at de kommer hjem, dette har åpnet for en del festing den siste uka. Bursdagsfeiringer, jentekvelder og denne herlige nyttårsfeiringen i påsken som jeg la ut så mye om på Snapchat i går natt. Ingen har jo til til å feire sammen på den siste dagen i året, derfor har en av mine venner kommer med konseptet å utsette denne feiringen til et tidspunkt hvor man faktisk får samlet femti mennesker og telt det nye året inn, vel telt det inn klokken ett på natten. Gjør man det utradisjonelt så gjør man det utradisjonelt. Men det var både dekorasjoner i gull, sølv og sort. Glitter og 2017 ballonger, live band og stå på vilje da vi frøs ganske mye på starten av kvelden.


Utenom det har jeg generelt ganske lite forbundet med påsken. Det er uendelig deilig at mine kjente både er hjemme og har fri. Det ble lite jobbing for min del også. Lite trening også for den saks skyld, men er detså farlig da? Jeg holdt på å skrive noe om at det er skikkelig ugreit å trene med hangover, men den kjære kroppen min sørger vist for at jeg aldri får det. Sover bare noen timer ekstra også er alt fint.En ting jeg elsker er alle hyttebilder, bøker, kopper med kakao, fargerike egg og smilende, skigående bekjente som fyller opp sosiale medier med hvor deilig det er med ferie, tradisjoner og en litt mer avslappet hverdag. Jeg elsker alle satire videoene om hytteturer og brettspill. At vi er mer ute, leser mer og tar oss tid til disse velkjente tradisjonene. Jeg liker påsketilbud, påskekampanjer og påskekonkurranser. Jeg la nylig inn en bestilling hos Coverbrands, da jeg akkurat hadde bursdag og Rabble har noen fine rabatter å gi ut der, og det er ikke til å legge skjul på at det er fristende å vinne både en tusenlapp og halve kongeriket.

Vel kanskje ikke halve kongeriket, men de har også en ganske kick ass konkurranse gående. De har hele ti gavekort på 1K å gi bort! Og man må ikke like fem sider på alle sosiale medier og selge sin ene nyre for å delta en gang. Man bare skriver dem en mail om hvorfor nøyaktig du burde vinne. Enkelt og greit.

Med det håper jeg dere alle har hatt en fin påske, hva dere nå enn legger i begrepet påskeferie.


Likes

Comments


Vi har kommet til den tiden på året hvor russe relaterte Instagram kontoer begynner å spamme ned innleggene mine fra fjorårets RT med likes. Og da de aller fleste av bildene er fra knuter og slikt tenkte jeg like godt at dere nå før RT17 skal få høre det siste fra meg om russetiden min. Helt ærlig føler jeg det blir for dumt å prate om sin egen eksamens feiring et helt år senere, men disse bildene har ikke funnet veien til denne bloggen ennå. Så vi gir det et forsøk.Selv gjorde jeg 72 knuter, og da jeg for det første ikke husker alle og det er noen som ikke er spennende nok eller bare burde forbli i RT16 nevner jeg mine topp ti. Ihvertfall de jeg kan komme på akkurat nå:


10: Bensinstasjontoalettet. Altså dette var en morsom knute. Hadde det ikke vært for at jeg akkurat hadde gjennomført tretten knuter den dagen, med dreads søkkvåte av sjøvann. og det faktumet at jeg var en gretten, litt sliten russ med blåmerker over hele kroppen. Men som siste knute på en temmelig lang dag vi hadde planlagt en stund, labbet jeg og S hånd i hånd inn på en bensinstasjon. Vi kjøpte en pakke kondomer og hang på toalettet deres en ti minutters tid. Helt ærlig husker jeg ikke om det var ti eller tyve minutter. Så vi sier ti. Det som nominerer denne knuta til lista er det uendelige triste og litt humoristiske synet.

9: Trening i russebuksa var nokså enkelt og greit, likte det best fordi jeg hadde ikke så mye overskudd til å trene så mye disse to ukene. Så da muligheten falt seg ble både jeg og Instagram feeden min ganske fornøyd.
8. Bading før 1. Mai ble også gjort på denne knutedagen som nest siste knute. Det blåste laber bris med seks eller syv grader i lufta og jeg kjente at jeg like godt kunne ha badet før 1. April da det også var en knute. Det blåste også så fryktelig mye i Melsomvik den dagen at det var alt for kalt til å vurdere å gå til stupetårnet i badetøy (jeg og Jenny skifta i baksete på bilen hennes), så vi pilte bort til båt bryggene, hoppet i en av gangen, så de to andre på land kunne hjelpe den som var i vannet opp igjen. Jeg husker vi brukte den manøveren man lærer på barneskolen i svømmen, hvor man tar en arm hver, dytter personen i vannet litt ned igjen og så drar dem opp. Dette var noe nødvendig da det var så hinsides kalt og ingen måte å fornuftig klatre opp igjen fra vannet. Dette skrapet meg opp ganske grundig da brygga var dekket av skjell. Når jeg tenker meg om var det ikke få blåmerker som dukket opp gjennom RT.7. Hjernehinnebetennelse sprøyta. Endte i at jeg lå syk i to-tre døgn etterpå og jeg lurte et par ganger på om det var verdt pengene. Men sånn seriøst gutta (legger vekt på mitt bruk av gutta som et kjønnsnøytralt uttrykk), ta den vaksinen. Den varer i flere år og anbefales på det høyeste før russetiden. Så når skolen din sender ut informasjon om denne, ta det seriøst.

6. Hemmelig agent/spion en hel skoledag. Er en av de enkleste/eller vanskeligste knutene avhengig av hva man legger i den selv. Jeg dro med meg en gjeng andre, både russ og andreklassinger. Jeg med stor løsbart, falsk avis og de andre i solbriller og russebukser. Vi gjorde noen impro/frys stunt i forum og gangene. Da folk flest hadde oppdaget oss i kantina frøs vi, før alle på felles impuls løp hver sin vei med veivende armer. Nå la jeg ekstra stor vekt på alt som kunne gjøres teatralsk. Men det var det som var viktig for meg, å gjøre det lille jeg kunne for at russen sitt rykte kan få beholde noe av sjarmen sin.

5. Gå inn i 1. Klasse og gi grundig sexualundervisning.

Shout out til Emmeli for å være vår tøffe førsteklassing til demonstrasjon i hva som er ja og hva som er nei.

4. Gå med løsbart en hel fest. Dette gjorde vel at jeg blei lagt merke til selv etter festen jeg gjorde dette. For allerede nå begynte folk å komme bort til meg og nevne at de så alt sprellet jeg la ut på Instagram etc. Grunnen til at denne knuta er så høyt på lista er at hun som var russepresidenten vår kysset med som en knute til tross for løsbarten? Creds til henne, for det må ha vært et hysterisk syn.

3. Diskutere størrelsen/form på frukt og grønnsaker, høylytt på matbutikken med en annen kvinnelig russ. Mens man bestemmer seg for en av dem og en pakke kondomer.

Jeg og Susanne syntes dette var gøy nok til å starte diskusjonen på utsiden av butikken, og diskuterte oss intenst gjennom hele butikken, kassa og godt på vei tilbake til skolen. Det skal også sier at vi valgte å gjøre det på Meny ved siden av SVGS.2. Heise opp russebuksa i flaggstanga og løpe rundt den bukseløs.

Det som er gøy er at russebuksa mi er det første jeg noensinne har heist opp i en flaggstang.

1. Ta kosten/moppen fra renholdspersonalet og utfordre dem til fekting

"Jeg setter pris på tilbudet, men det står ikke i min stillingsbeskrivelse å fekte med russen" sa vaskedamen og lo hjertelig av forsøket mitt.


Noen som er verdt å nevne: Sitte en hel skoletime iført undertøy, kidnapp en pult brukt av VG1 elever (noe vi gjorde etter å holde seksual undervisning for dem), spise en kebab uten hender (dette tror jeg ble min siste dag som husvegetarianer og gikk rett til å aldri spise kjøtt igjen). Vi ga eple til norsklæreren vår hver dag i en uke, dette resulterte i at pulten hans var overøst med epler hver norsktime og at vi måtte jakte ham ned hver dag vi ikke hadde norsk. Rektor skal også ha mye creds for å stille med septer og alkoholfrie shots etter skolen for å holde den offisielle dåpen til hele skolens russekull.Så hvordan rekker man å gjøre så mange knuter man gjerne skulle ha gjort i løpet av RT? Det handler mye om å være spontan og å tørre. Så handler det litt om å planlegge.

Altså får tar man et vist antall knuter kan man dyppe dusken sin i bronse, sølv eller gull. Det første jeg gjorde var å sette meg et mål på hvor mange knuter jeg skulle ta. 100 knuter skrev jeg, og delte det på 14. Hvor mange knuter måtte jeg gjøre hver dag for å fortjene gulldusken? 7,1 knute pr dag ville det tilsi. Så jeg gikk nøye gjennom alle knutene på knuter.no, min egen skole sine knuter og flere av Oslo skolene.

Jeg gikk på lag med to stykker fra realfagsklassen som også bor i Stokke, så la vi en omtrentlig slagplan. For det er ganske mange knuter det er enklest å gjøre med sin egen klasse da det skal gjøres i skoletiden. Men vi tre la en grundig plan for en dag som skulle vies til knuter helt og holdent. Så mange som mulig ble gjennomført i timer og friminutt, før vi pilte av gårde gjennom Stokke og Sandefjord. Vi gjorde tretten knuter den dagen. Så alt i alt, finn ut hvor mange knuter du må gjøre vær dag for å nå målet ditt, planlegg grundig en dag eller to med så mange knuter du får presset inn. For det er ikke helt sikkert du får gjennomført dagsmålet ditt hver eneste dag. Mitt system døde da jeg trengte en helgs pause, så det ble som sagt 72 og ikke 100 knuter på denne frøkna.


Likes

Comments


Jeg har lenge vært hu med dreads, vel kanskje ikke så lang tid i forhold til andre. Men jeg har hatt de elskede lokkene min i et år nå! Vel egentlig godt over et år, ett år og syv måneder faktisk. Jeg rocka hippie vibbene til det fulle og nøt det ganske lenge. Hodebunnen hadde utrolig godt av det og jeg fikk prøvd ut enda en hårstil. Lokkene har vært veldig praktiske denne tiden. Nå var jeg derimot klar for å si hei til en annen stil, og på Mandag ble det en tur på byen med han Oliver for å bruke litt penger før vi feiret bursdagen vår sammen. Dagens program bestod av:


Frisøren

Joe & the juice

Bubble tea

Vinmonopolet


Hos Jeanett kjøpte jeg også en hårvoks før jeg og Oliver dro videre tel byen. Der ble en del ganske digg mat da vi først gikk på Joe & the juice. Egentlig ville jeg ha avocado sandwichen deres med glutenfritt brød, men de var tomme for glutenfritt brød så da tok jeg bare min vanlige bestilling på juice. Sex me up har pasjonsfrukt, ingefær og eple i deg om jeg ikke husker feil. Ja Oliver kjøpte også en jordbær shake av noen form, men han orket ikke alt da han opprinnelig ville på Bubble tea, så Ole fikk resten av shaken. Så da blei det en tur dit au.

Litt småshopping av pyntesteiner til kaktusene mine, en tur på vinmonopolet og litt ordentlig mat da jeg fant ut at Meny hadde veganske vårruller. Før vi pilte opp på fjellet.Nå som jeg har vært gjennom hele opplevelsen av å ha dreadlocks vurderte jeg å gjøre en Q&A på dreads. Klare opp litt spørsmål, rykter og nysgjerrighet. Så hit me up folkens.


Likes

Comments