vardag, mat

Heeeej!


Alltså fatta att det är officiellt höst om nån dag, Inte för att det inte ser ut som höst utanför fönstret just nu, Det har regnat i daaaagar + grå himmel + kallt + alla är tröttax20 i skolan haha..

Tröttast är kanske jag?? Vet inte vad det är som händer varje år vid den här tiden, kommer hem från skoldagen och sover flera flera timmar i sträck, äter dåligt mår dåligt ser dålig ut vilket suger, men men

Trots hur jag känner mig var det en bra dag idag, efter 8 timmar som inte var så illa faktiskt spenderade i skolan käkade jag ute med Louise och vi åt typ det bästa jag vet vilket är Londonburgaren på Bastard Burgers med sötpotatispommes och tryffelmajo till det!!! Ren&äkta kärlek<3

Sen cyklade vi faktiskt hemåt i regnet vilket slutade med cirka 3 liter regnvatten i mina skor/på mina kläder :-)

Hörs hörrni!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vardag

Hej hallå osv osv :-)

Kanske inte blir så mycket av inlägg när det jag gör under dagarna är så himla lite och ointressant nu för tiden ( Se bild 1 för två trötta från dagens lektioner) meeen hinner ändå med lite roligheter under den tid som inte spenderas i skolan( se bild 2 från Julias brunch<3)

Hörs när nånting nytt o spännande hänt hihi

Likes

Comments

musik

Dagen innan Fredag hörni!!!

Och de här 2 är vad som spelas igen och igen och igen i mina hörlurar, fast de är som natt och dag jämfört med varandra, låtarna alltså haha.

Så klart är båda hiphop för lyssnar verkligen inte på något annat?? Liksom varför skulle jag när Aviici eller typ Penny Parnevik ger mig grov huvudvärk så fort det spelas på radion.. Sway hade dock kunnat va en listetta på typ radion om inte House och pop hade varit det som tydligen bara spelades konstant..

För att avsluta vill jag bara lyfta 1-800-273-8255 och säga hur mycket den låten betyder för mig<3 Logic är fan bäst och så jävla bra på att skriva, rekommenderar att kolla upp texten för den får tårarna att ströööömma ner

Likes

Comments

vardag, mode

Haaaallå! Äntligen hemma från den här Måndagen som var allt annat än rolig tyvärr :-(

Direkt efter första lektionen ville jag sjukanmäla mig ASAP och komma hem, slänga mig i sängen och få vila uuuut. Tycker verkligen det är mysigt att det börjar gå mot höst men samtidigt blir man så matt på något sätt? Sjukt irriterande när man vill vara på bra humör med toppenergi men man orkar knappt hålla ögonen öppna haha..

Är bara övertrött och lite "off" sen i Fredags vilket ändå är förståeligt, Så den här Måndagen får 0/5 tyvärr


hörssss

Likes

Comments

vardag

Heeeej. Vet inte riktigt var jag ska börja med den här helgen fast samtidigt har jag inte gjort något speciellt alls haha.

I Fredags samlades några tjejer från klassen hos Alice där vi lagade tacos och till sprättade en Prosecco till det hehe :))))

Några timmar senare drog vi ut och hade för det mesta jäkligt kul hela kvällen/natten( Därför hann jag tyvärr inte ta några värdiga bilder haha) med alla mina fina kompisar även fast det hela slutade lite tråkigt vilket jag inte ska gå in på här.

Vaknade upp hos Alice på Lördagen där jag stannade typ hela förmiddagen för att städa undan från gårdagen& käka en riktigt bra bakispizza!

Tyvärr släppte inte riktigt baksmällan och den höll verkligen kvar sig resten av dagen vilket inte gjorde så mycket för att jag var med Alva och Filippa resten av Lördagen och de var i samma tillstånd haha

Så vi tre stannade inne på Lördag vilket var riktigt otippat eftersom att BBB slog igen dörrarna för den här sommaren då, Men hade samtidigt aldrig orkat festa dagen efter Fredagen då jag aldrig känt mig så sliten&ful efter utgång..

Och det var väl allt kul från den här helgen!! Till veckan väntar väl inget speciellt såååå får se hur mycket det kommer skrivas här

Likes

Comments