Klicka ! Hääär !för en sjukt bra spellista.... by moi :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Säger hej igen med några jättefina och i min åsikt höstiga inspobilder,!!

Vad det var dammigt här.. Har ju varit upptagen med allt och ingenting egentligen, För när jag försöker komma på en riktigt bra ursäkt till varför jag inte skrivit något alls här kommer jag inte på något, Har ju haft riktiga roliga och intressanta saker att skriva om men det har helt enkelt inte blivit av (livet kom emellan??? ) 

I och för sig är det väl bara bra att det bara uppdateras här när jag har tid och lust då jag gjorde bloggen för enbart mig själv som en dagbok typ, Skulle  bara skämmas om man försökte lägga upp varje dag då det bara hade blivit krystade inlägg haha.

kram!!

Likes

Comments

vardag, mat

Heeeej!


Alltså fatta att det är officiellt höst om nån dag, Inte för att det inte ser ut som höst utanför fönstret just nu, Det har regnat i daaaagar + grå himmel + kallt + alla är tröttax20 i skolan haha..

Tröttast är kanske jag?? Vet inte vad det är som händer varje år vid den här tiden, kommer hem från skoldagen och sover flera flera timmar i sträck, äter dåligt mår dåligt ser dålig ut vilket suger, men men

Trots hur jag känner mig var det en bra dag idag, efter 8 timmar som inte var så illa faktiskt spenderade i skolan käkade jag ute med Louise och vi åt typ det bästa jag vet vilket är Londonburgaren på Bastard Burgers med sötpotatispommes och tryffelmajo till det!!! Ren&äkta kärlek<3

Sen cyklade vi faktiskt hemåt i regnet vilket slutade med cirka 3 liter regnvatten i mina skor/på mina kläder :-)

Hörs hörrni!!

Likes

Comments

vardag

Hej hallå osv osv :-)

Kanske inte blir så mycket av inlägg när det jag gör under dagarna är så himla lite och ointressant nu för tiden ( Se bild 1 för två trötta från dagens lektioner) meeen hinner ändå med lite roligheter under den tid som inte spenderas i skolan( se bild 2 från Julias brunch<3)

Hörs när nånting nytt o spännande hänt hihi

Likes

Comments

musik

Dagen innan Fredag hörni!!!

Och de här 2 är vad som spelas igen och igen och igen i mina hörlurar, fast de är som natt och dag jämfört med varandra, låtarna alltså haha.

Så klart är båda hiphop för lyssnar verkligen inte på något annat?? Liksom varför skulle jag när Aviici eller typ Penny Parnevik ger mig grov huvudvärk så fort det spelas på radion.. Sway hade dock kunnat va en listetta på typ radion om inte House och pop hade varit det som tydligen bara spelades konstant..

För att avsluta vill jag bara lyfta 1-800-273-8255 och säga hur mycket den låten betyder för mig<3 Logic är fan bäst och så jävla bra på att skriva, rekommenderar att kolla upp texten för den får tårarna att ströööömma ner

Likes

Comments