Hej Loves.

I løbet af maj måned, skal jeg til babyshower hos en tæt veninde. Vi ved alle på forhånd at det bliver en lille dreng, og de ved, hvad han skal hedde.

Jeg besluttede meget hurtigt, at jeg ville være i det kreative hjørne. så istedet for at hoppe over hvor gærdet er lavest, og bare købe en færdig lavet gavekurv, besluttede jeg at lave min egen.

Fremgangsmåde:

1) Find en kurv, som du ville bruge. Tip: fletkurve har et super fint look til begivenheder som disse. ( Du kan evt. spraymale den, hvis du ikke er tilfreds med farven eller strukturen på kurven. )

2) Fyld den op med ting, du ved modtageren bliver glad for, eller godt kan lide. Jeg fyldte min kurv op med bleer, sengetøj, engangsklude, bodystockings til baby og meget andet.

3) Pak gaverne ind, tilføj evt. et lille tag på gaverne, der giver et hint til hvad der gemmer sig under papiret. Tip: Du kan pynte kurven eller gaverne med sløjfer eller gavepapir, der symbolisere kønnet på barnet.

Udover det, ville jeg gerne give dem en barnets bog, men jeg syntes simpelthen at de var en smule dyre. Så jeg besluttede at lave min egen version af en barnets bog. Hvis i kunne tænke jer en DIY på en barnets bog, må i rigtig gerne kommentere det under dette indlæg.

Indkøbsliste: ( Til indpakning af gaverne og forberedelse af kurven. )

1) Kurv, jeg købte en fletkurv hos Jysk.dk https://jysk.dk/opbevaring/kurve-mm/fletkurve-mv/kurv-matinus-b41xl31xh21cm-graa-hvid

2) I mit tilfælde spraymaling. Dette købte jeg hos HaraldNyborg.dk http://www.harald-nyborg.dk/p2479/spraymaling-hvid-blank-3-pak

3) Gavepapir og satin bånd, dette købte jeg hos Tiger.dk (Tiger har desværre ikke en webshop, som jeg kan linke tl. Men de har et super bredt udvalg, til billige priser.)

Indkøbsliste: ( Hvad der gemmer sig under papiret i min kurv. )

- Sengetøj, 2 sæt fra Jysk.dk

Jeg har købt 2 sæt, første sæt med blå ugler og andet sæt med giraffer.

Blå ugler:  https://jysk.dk/sovevaerelse/sengesaet/baby-junior/baby/sengesaet-unna-baby-ugle-blaa 

Giraffer:  https://jysk.dk/sovevaerelse/sengesaet/baby-junior/baby/sengesaet-emelie-baby 

- Baby dun dyne. fra Jysk.dk https://jysk.dk/sovevaerelse/dyner/baby-junior/babydyner/dyne-baby-300g-nona-67x100 

- Bodystockings, 2-pak fra H&M  http://www.hm.com/dk/product/49292?article=49292-C 

- Sutter med navn på fra Sundesutter.dk  http://sundesutter.dk 

- Første bamse med navn på, fra Babyshower.dk  http://babyshower.dk/shop/bamse-lyseblaa-med-navn-6817p.htmlgclid=Cj0KEQjwldzHBRCfg_aImKrf7N4BEiQABJTPKAQEmQ8awAuzxIh9N2yX3_Lsl2ozCVSnfEMNXJAfjtsaAva88P8HAQ 


Tak fordi du læste med. Skriv endelig i kommentarfeltet hvad du ellers kunne havde lyst til at læse om, ris og ros og hvad du har på hjertet.

Lots of Love, Scandinavia Secrets.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Kontakt:

Har du spørgsmål og henvendelser i forbindelse med reklame og annoncering, kan jeg kontaktes på følgende e-mail: sandinaviasecrets@gmail.com

Har du spørgsmål til mig eller andet vedr. diverse indlæg, er du altid velkommen til at smide en kommentar. Jeg vil gøre mit ypperste for at svare jer alle sammen.

Vil du bruge mine billeder, skal du altid have min tilladelse. Udover det, skal der altid linkes til Scandinaviasecrets.dk

Tak på forhånd.


Likes

Comments

Hej Loves.

Idag skal det handle om interiør, og i den forbindelse vil jeg dele et super attraktivt tilbud med jer. Det er nemlig de omtalte Kähler vaser, et klassisk, tidsløst og super lækkert design, som netop nu er på tilbud til særpris på Imerco's hjemmeside. 3 stk's minivase til 129,95,-

Jeg linker til Imerco, hvor du kan finde dette tilbud.

http://www.imerco.dk/tilbud?maerke=Kähler

Lots of Love, Scandinavia Secrets


Likes

Comments

Hej Loves.

Som i nok ved, går jeg smadder højt op i Økologi, grundet mange ting. Bl.a. at det ikke er tilsat diverse kemikalier, der er skadelige, men vigtigst af alt dyre velfærden. Det er noget så grusomt hvordan burhøns bliver behandlet, og det vil jeg ganske enkelt bare ikke støtte.

Nu tilbage til emnet, nemlig snobberi og økologi.

Jeg syntes tit og ofte at jeg høre og ser på de sociale medier, at man enten er snobbet eller fanatisk, hvis man KUN spiser økologisk. Nogle mener dog, at det handler om økonomi, da økologiske råvare af faktum er dyre, mens andre mener, at det handler om prioritering. Hvad mener du?

Mht. økologi, går jeg naturligvis op i det - men ikke til det fanatiske niveau. Jeg ønsker helst at det meste er økologisk, som agurk og tomater, da skindet er meget tyndt og kemikalierne trænger nemmere ind. Med andre grøntsager og frugter er jeg mindre ''fanatisk''. Dog lige med æg og mælk er jeg lidt sippet, men udelukkende grundet at dyrene har det bedre, når de har et større areal at bevæge sig på, bliver behandlet dejligt og indtager økologisk foder.

Skriv endelig hvad du mener nede i kommentaren, jeg vil smadder gerne høre jeres meninger. Husk at holde en pæn tone.

Lots of love, Scandinavia Secrets.


Likes

Comments

Hej til alle jer.

Først og fremmest tak fordi at du læser med, jeg glæder mig utrolig meget til at dele små glimt af det jeg elsker med dig.

Jeg har oprettet Scandinavia Secrets, til formålet at dele ud af mine erfaringer og oplevelser ang. Bolig og interiør, alternativ livsstil og super lækre, sunde og økologiske opskrifter.

Udover alternativ livsstil og opskrifter, vil jeg primært skrive om min hverdag, mine holdninger/meninger og dele debatter med jer. Jeg vil dele små tips og tricks, om alt og ingenting. Mine store interesser er økologi og alternative opskrifter, min familie og online shopping.

Lots of love, Scandinavia Secrets


Likes

Comments