Relaterat till förra inlägget, så tränade jag. Gjorde övningarna men om jag var entusiastiskt under tiden? Nä inte så mycket. Träning för mig på sista tiden eller ja stora delar av mitt liv har alltid kretsat kring att gå ner i vikt. Tror på allvar att jag aldrig varit nöjd med min kropp. Hela mitt liv har bestått av att avundas andra, avundsjuka när folk varit smal för smal för mig är vackert. För att på nått sjukt sett så är de så i samhället i alla fall till stor del, jag är så trött på hata min kropp. Vad sänder det ut för signaler till mina systrar? De ska se upp till mig och den jag PRECIS som jag är. Istället så har jag tjatat när dom hört om min vikt eller omedvetet sagt saker för att trycka ner mig själv. Det är jag så jävla bra på! Hela tiden skämtar jag om hur jag ser ut det har liksom blivit en vana och även den måste jag ta mig ur.

Minns när jag gick gymnasiet och hade gått ner i vikt och min lärare sa, Sandra du har blivit så liten snart försvinner du ju. Då blev jag glad? Vem blir glad av de. Det är inte friskt att bli glad av de. Jag tänker bara på människorna jag mött under tiden jag jobbat inom psykiatrin, jag har sagt att ätstörningar är bland den vidrigaste sjukdomen ja vet. Att jag knappt kan förstå hur långt man kan gå för att hatet över sin kropp. Varför går jag då hem efter jobbet och hatar min kropp? Varför accepterar jag inte mig själv, för det går, det går att älska sig själv. Nu har jag aldrig haft en ätstörning men samma sak där hela livet har handlat om förbud att du borde inte äta de eller du borde inte ta den där kakburken osv. Man har prövat att inte äta kolhydrater för att misslyckas gång på gång med sina dieter och då känner man sig ännu mer misslyckad. Men det är slut med det nu. För jag är trött på att hata, jag vill älska mig. Jag vill se mig själv ur Sebbes ögon för han tycker att jag är vacker och det är jag ju. Vi måste inse att vi duger som vi är, även om vi inte ser ut som normen. Normen är olika för alla och olika i alla länder men oavsett så duger vi. ALLA DUGER!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är ju som jag skrev extremt duktig på att komma undan men tänkte visa er vad man kan göra om man är hemma och inte orkar gå till gymmet. Det är inte det att ajh inte gillar att träna för det gör jag i alla fall ibland, men min start sträcka är jävligt lång. Sen om jag har kommit igång och tränar flera gånger i veckan och tar ett långt uppehåll då är jag fast. Då minns jag hur skönt det var att vila. Sen saknar jag att träna med någon och gå på pass. Men man får göra de bästa av situationen. Förhoppningsvis är jag inte ensam om de här tankarna. Jag testade både dessa one song workout idag! Gick faktiskt bra, den här känslan efteråt är ju den bästa! Long time no seen, burpees är fan det bästa jag vet..

Likes

Comments

Godmorgon! Startar dagen med en smoothie (dom Sebbe gjorde igår medan jag låg och höll för öronen) ah svårt att tro att personen som låter mest inte gillar höga ljud? Jag vet, men så är de! I alla fall så målar jag lite i min bok medans och efter det ska jag köra lite träning här hemma. När Sebbe tränat klart ska vi fixa mitt gymkort så då slipper jag träna hemma! Lol gjort de en gång. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Likes

Comments

Hade gärna burit detta idag! Jag har ju alltid problem oavsett vad jag ska göra eller vart jag ska problem med att välja outfit. Slutar ofta med att jag river ut garderoben men väljer ändå det första jag tänkte. Känns som ett ganska vanligt problem för vissa? Jag personligen tycker ju jag att jag har för lite men tror problemet är att man har för mycket.

Likes

Comments

Pajdeg:
3dl mjöl
150g margarin
2-5 msk vatten.

Jag brukar sällan måtta utan ta så jag får en deg jag lätt kan arbeta med, men att starta med dessa mått funkade för mig. Använd inte för mycket smör då kan degen börja rinna. Det man ofta skiter (även jag) är förgräddningen på 10 minuter. Men testa det blir bättre!

Fyllning:
2 ägg
1 gul lök
2-3dl cremé fraiche
En bit chèvre, jag bad om lämplig bit i affären.
5-8 rödbetor, beroende på storlek
Salt, peppar, basilika.

Börja med att steka löken och rödbetorna, tillsätt kryddorna. Vispa ägg och cremé fraiche. Blanda ihop detta i en bunke, smula ner osten och rör ihop, fyll sedan skalet med fyllning och har ni pumpafrön hemma så strö det över. 25 minuter i igenom på 225 grader. Ett annat tips skulle vara att ringla över honung ville tjat hade gjort om jag hade haft de hemma. Voilà!Likes

Comments

Har ni sett den nya dokumentären på Netflix om Lady Gaga? Blev tipsad om denna av Celkan och jag tyckte verkligen den var bra. Den är lite speciell, men hon verkar vara en sån skön person. Jag har ju inte följt henne slaviskt men visste ni att hon brutit höften? I filmen får man se en scen då hon har kronisk värk. Fy ser så hemskt ut. Men förutom det så rekommenderar jag denna om ni har lite att göra nån gång!

Likes

Comments

Match idag igen! Anastasia är här vi handlade mat och jag bjöd på senna goding. Chèvre och rödbetor går aldrig fel jag lyckades dessutom bra med pajskalet det blev sådär smuligt som jag gillar de. Wiho! Hojta för recept!

Likes

Comments

Igår åkte vi som sagt till gallerian det var kul speciellt trevligt att gå i alla butiker. Vi började med att gå på Ultra, typ likande butik som Sephora! Köpte ett nytt setting spray, Urban Decay! Sedan strosade vi i olika butiker, luktade på choklad bronzern från Too faced, vill ha den!!! Har ju blivit varnad att kläderna i USA inte är så bra men jag blev ändå positivt överraskad, de hade till och med H&M! Tyckte det var roligt och ville visa er, vilken klädbutik i Sverige säljer godis?? Haha så kul. Här i USA är ju även halloween mycket större så vi gick i olika affärer som hade massa roligt, jag och Anastasia hoppas på en halloweenfest!qq

Likes

Comments

Visade ju hur vi bodde i lägenheten så inte mer än rätt att visa hur vi bor nu! Känns fortfarande overkligt, men det här är vårt hem längtar efter besök så jag får visa och bjuda på middag osv. Visst blev min garderob fin? Wiho!!

Likes

Comments

Första målet för säsongen, YEY!! Lite stolt är man ju ändå. Sen vann vi matchen med 5-3, back to back matcher så de möter samma lag imorgon. Så Anastasia kommer då så ska jag bjuda på middag till matchen.

Likes

Comments