Godkväll!!

Måndag igår & det var min lediga dag!! Jag tvättade & städade lite i lägenheten. På kvällen var vi hos min syster & firade hennes 27års födelsedag! Vi käkade grillat med massa goda tillbehör, kvällen blev ganska sen.

Började tidigt idag & jobbade till 16.00 efter jobbet åkte mina kollegor & jag för att kolla Polhems bal! SÅÅÅ FINA va alla!! Kan inte fatta att det är 5 PR sedan jag gick på balen... tiden går så hemskt snabbt!

Efter vi kollat balen åkte vi & käka på o'learys riktigt god burgare & mycket gott sällskap!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna veckan har varit grym!

Fredagen började med jobb till 17.00 sen hem direkt för att fixa sig. Skulle på fest hos en kollega tillsammans med mina fina vänner! Vi var där runt 21, vi drack, lekte lekar, hoppade studsmatta(har inte gjort det på 8år!!), dansade heeela natten! Vid 4 halv 5 ringde vi taxi för att ta oss hem. Hemma runt 5 och sen va det upp och jobba 2 timmar senare.. aldrig varit så trött!!

Lördagen bestod av jobb 08-16.30 sen var det dags för ännu en fest. Denna gången en examensfest för min fina vän Kajsa, väldigt rolig kväll med god mat & god dricka. Blev inte lika sent dock, gick hem vid 1.

& så va det söndag igen & klockan ringde 07.10 dags för jobb igen! Efter jobb kom jag hem & däckade direkt på soffan...

Likes

Comments

Denna helgen har varit awesome! Fredagkväll började med grillning med Simon och Ola, vi satt ute och åt, hur härligt??

Lördagsmorgonen körde jag boysen till Sturup och sen blev det en heldag på stranden och första doppet i havet!! Vid 17 hämtade jag Rebecca vi handlade och sen kom Johanna & Linda. Vi gjorde jätte god tapas och cavasangria!! Vi satt ute hela kvällen spelade spel, drack gott och lyssnade på grym musik!

Söndagen bestod av soffläge heeela dagen!!

Likes

Comments