Förlåt allesammans att ja inte postade ut mitt inlägg om mina sjukdomar. Har haft mycket för mig dom här månaderna och jag har inte haft heller så mycket tid att spendera på bloggen. Ni får ursäkta mig jättemycket. Denna gången lovar jag att vara inne på bloggen så mycket som möjligt. Nämner om mina sjukdomar nästa gång.

Så idag gör jag inte så mycket speciellt. Tar det bara lite lugnt med sambon och ska snart lägga mig. Så vi hörs på Tisdag och fredag nästa vecka Godnatt.
💖👋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 2 Readers

Likes

Comments

Ja mina kära vänner det här är svårt, har inget jobb än, håller på att leta och det spelar inget så stor roll faktiskt bara man har ett jobb där man får sina lön i handen. Kanske i Framtiden så ska jag öppna en egen salong där jag kan sminka och stylia folk. Nu på fredag så ska jag skriva lite om mina sjukdomar men inga farliga sjukdomar som gör er att bli chockade eller tycka att det ser äckligt ut. Men vi hörs HEERRRÅÅÅÅ!! 😁😘✌️

  • 3 Readers

Likes

Comments

Hejsan allesammans jag skulle visa er min klänning hur den ser ut. Jag är jättenöjd det är bara 4 dagar kvar till Studenten 🤘😄. Det är en härlig känsla men problemet är att det kommer bli svårt att hitta jobb. Får väll se om Arbetsförmedlingen hjälper mig. Här är bilderna:

  • 3 Readers

Likes

Comments

Tråkigt att behöva lämna sin bästa praktikplats när man har varit i 1 år nu 😞 kommer sakna alla personalen och kollegor. Dem har varit jätte snälla mot mig tagit hand om mig väl. Fick present vi åt tårta tillsammans och det var en fin dag. Jag hoppas att de kan anställa mig som Vikarie annars får jag leta vidare någon annanstans. Efter lunchet så åkte jag och sambon till Lidl och så köpte vi kakor åt dom som tack för att dom har tagit hand om mig och att jag fick vara en del av dom. Jag kände mig som hemma varje gång jag åkte dit. Sen glömde jag av att beställa Studentskylt som tur att sambons mamma kom på det och när jag sluta skolan så sökte jag på Gallerix.se där leveransen kommer 3-5 arbetsdagar och den sidan är inte heller fel. Men ni andra som ska ta studenten nästa år ta och sök på den sidan ifall ni vill. På tisdag så kommer ni se bilden som jag ska ha med på studenten. Vi hörs 👋💖

  • 4 Readers

Likes

Comments