Till dig, en lÄng sweatshirt med denna lite roliga texten och ett par leggins med lÀderlappar vid knÀna frÄn Ali lÀggs i vÀxalÄdan.
Har lĂ€rt mig att kineserna inte har ett hum om vĂ„ra storlekar sĂ„ bestĂ€ller alltid större sĂ„ det inte blir för smĂ„tt. 😂

En liten mĂ€nniska vĂ€xer fram dag för dag och det Ă€r helt otroligt sĂ„ mycket du förstĂ„r nu nĂ€r man pratar med dig. Även nĂ€r jag och din pappa pratar sĂ„ förstĂ„r du och gör dina egna smĂ„ ljud och gestikulerar menande Ă„t vad vi pratar om. HĂ€ftigt! 😍

Undrar nÀr lÀkaren hade tÀnkt ringa och förklara angÄende observationen. Hela dagen igÄr gick, hoppas vi hör nÄt denna veckan i alla fall.

XX//Saynomore

Likes

Comments

Natten till idag lÄg vi inne med dig för en nattlig observation.

Och igĂ„r i sjĂ€lvaste matsalen pĂ„ sjukhuset traskade du flera steg, jag och din pappa sĂ„g pĂ„ och bĂ„da tvĂ„ började blinka bort tĂ„rarna som stegrade sig i vĂ„ra ögon. 😭😍
TĂ€nk att
just dÀr, dÀr alla dÄliga minnen finns, kunde vÀndas till nÄgot positivt efter allt.
För det var banne mig inga ledsna tÄrar denna gÄngen, utan tÄrar av glÀdje, tacksamhet och lycka över att det gÄr framÄt.
❀

LÀkaren vÀlkomnade oss och förklarade i korta drag att vi skulle vad resultatet visade och sen ta stÀllning till vad som sker hÀrnÀst.
Idag fick vi besked pÄ att de som mÀtts sÄg bra ut, vÄr ordinarie lÀkare skulle ringa oss och gÄ igenom med noggrant.

Innan nÀsta lÀkarbesök kommer vi ocksÄ prata med dietisten som jag bokade tid till idag. MÀrkt att vissa saker triggar refluxen och jag vill ha hjÀlp med det sÄ vi inte rÄkar fÄ fram en Àtovilja hos dig pÄ grund av det. LÀtt hÀnt. Allt ska man tÀnka pÄ sjÀlv, ingen som nÀmnt detta utan det har jag forskat fram sjÀlv.

Det Ă€r svĂ„rt att vara sĂ„ ledsen och orolig inombords och samtidigt behöva leta och pĂ„peka angĂ„ende hjĂ€lp man behöver som egentligen ska ingĂ„ i uppföljningsprogrammet. Besviken Ă€r jag men det Ă€r en fantastisk personal som jobbar pĂ„ alla barnavdelningar vi varit pĂ„, all cred till dem. đŸ‘đŸŒ

Helt slut för har inte sovit en minut inatt, inte en endaste minut.
Du har skrikit, satt dig upp varit ledsen i sömnen (förmodligen alla nya intryck igÄr och du kommer ihÄg alla i vita klÀder) sÄ jag har tröstat och hÄllit dig samtidigt som jag försökt se till sladdarna som inte skulle Äka ur 382 gÄnger, vilket dem ÀndÄ gjorde sÄ som du slÀngde dig.
Var livrÀdd att du skulle ramla ner ocksÄ, hade upphöjt pÄ sidorna med det Àr ju ingen jÀttehög kant trots att det Àr förÀldrarsÀngen. RÀckte nÀr du var liten och mindre rörlig men nu sitter och stÀller du ju dig. SÄ blev inte mycket till att koppla av inatt.

Nu ska jag försöka vila och ladda batterierna inför nÀsta lÀkarbesök.

Pappan din vill sÄ gÀrna sova med dig eftersom jag tar alla nÀtter sjÀlv, sÄ hÀr passade han pÄ eftersom att han brukar jobba eller renovera nÀr det Àr dags för dagvilan.

En pulsoximeter som registrerar syresÀttningsförmÄgan, (syrehalten i blodet) samma hade du under hela tiden efter din operation. Fast dÄ hade du sÄ liten tÄ att dem satte den runt hela foten och inte runt tÄn som nu.

Den hÀr maskinen kan vi nu, men denna gÄngen var den Àven kopplad till sladden som satt pÄ din mage, vilket var nytt för denna gÄngen. Den skulle registrera andningsuppehÄllen du har.

Du fick tre plastbehÄllare placerade pÄ olika platser pÄ magen som den gröna lilla runda saken med sladd pÄ skulle bytas mellan var 4:e timme. Den Äkte dessvÀrre ut flera gÄnger sÄ sköterskan kom in hela tiden och jag fick hjÀlpa henne att sÀtta fast den.
En vÀtska skulle i plastbehÄllaren innan den lilla gröna kunde skruvas/knÀppas dit.

XX//Saynomore

Likes

Comments

Du ska med pÄ toaletten till varje pris och att dra ut allt papper Àlskar du fortfarande.
Du blir HELT HYSTERISK nĂ€r jag behöver lĂ„na rullen för att torka mig, du skakar och darrar och vet inte vart du ska ta vĂ€gen. đŸ˜±đŸ˜‚ Hur ska man kunna ta igen dig nĂ„t som du tycker Ă€r sĂ„ kul? SĂ„ det slutar ofta med att det ligger papper överallt och pappan din i huset frĂ„gar om du varit pĂ„ toaletten... 😏😂

Provade att ge en burkmat igen, men det gĂ„r verkligen inte hem hos dig alls. 😓 Enda gĂ„ngen du vill fĂ„ ner lite av den Ă€r att lĂ€gga lite pĂ„ ett smörgĂ„srĂ„n. 🙈

Plockmat dÀremot gillar du, vissa dagar mer och vissa mindre. Broccoli gillar du inte lÀngre tyvÀrr, men maten kommer och gÄr vÀl antar jag.

Du gillar i alla fall att kladda med maten och det ska tydligen frĂ€mja huruvida krĂ€sen du blir i framtiden sĂ„ det lĂ„ter vi dig göra. Gör ingen big deal till dig av att du Ă€ter sĂ€mre heller, vill inte truga dĂ„ det kan fĂ„ motsatt effekt. SĂ„ lĂ„nge du verkar mĂ„ bra och vĂ€xer sĂ„ kommer det med tiden tror och hopps jag. đŸ™đŸœ

XX//Saynomore

Likes

Comments