The things you take for granted , someone else is praying for.

Snapchat: zayidad

Hallåjsan babes!

Hur mår ni allihopa? Själv mår jag bra! Började dagen med att tvätta kläder till familjen jag och syrran. Har varit i tvättstugan hela morgonen och är fortfarande där, det är mycket kläder som ska tvättas sååå ja men vi är snart klara med tvättningen.

Hur snygg är inte denna Zara spets toppen, köpte den för ca en månad sedan och jag älskar färgen på den. Jag har verkligen fått upp ögonen för färgen vinröd de senaste tiderna särkilt på underkläder tycker det är sååå snyggt.

Likes

Comments

Äkta

Fejk

Det här är min drömväska Balenciaga i nuläget men förstår ni hur mycket detta väska kostar ca 14 000 kr den är över min budget jag kan inte lägga så mycket pengar på en väska och jag är en person som byter ofta alltså jag tröttar på saker väldigt fort så det är därför men jag kan ju köpa en kopia eller fejk av Balenciaga väska för ca 500 kr. Dock är den verkligen fin väska och jag ser att rätt många har denna väska men inte konstigt den är ju utläcker.

Likes

Comments

Tja folket!

Vaknade för en stund sedan och jag har precis gjort lite frulle åt mig ska gå o äta de på sängen det är det bästa som finns att äta frukost på sängen speciellt när någon hämtar åt en #lyx.

Sommarlovet börja lida mot sitt slut och det betyder skolan börjar snart för många själv söker jobb men har inte riktgt fått nåt jobb än får söka vidare #wishmegoodluck. Nu ska jag äta min frulle och sedan läsa två kapitlen ur Jag är Gina bok sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Vi hörs! Puss

Likes

Comments

Hallå folket!

Hoppas att allt är bra med er alla! Här är det bara bra. Imorse gjorde jag smoothie som består av jordgubbar, blåbär och 2 dl mjölk. Dock blev den inte så sockersöt men jag gillar smoothie utan socker.

Har inte gjort något skärkilt idag har spenderat det mesta på att pack upp och sånt så vi hörs imorron! Puss

Likes

Comments

Tjohejsan!

Gud vad fint väder det är i Ö-vik idag. Imorse åkte jag, mamsen och storsyrran in i stan för mamsen hade några ärende i stan och själv var jag jakt efter en scarf men hittade inte direkt och storsyrran hittade ingenting märkvärdigt så det slutade med att ingen köpte någonting. Nu är jag hemma har precis duschat och nu ska jag få något i mig och seden blir det lite mys framför Tv;n. Vi hörs imorron! Puss

Likes

Comments

Hallå babes!

Hur mår ni? Själv mår jag toppen! Idag har jag inte gjort skärkilt mycket har mest städat huset och packat för vi ska nämligen flytta till våra nya lägenhet. Uppdaterar er mer senare för jag har bråttom just nu så Hej Då!

Likes

Comments