The things you take for granted , someone else is praying for.

Hej babes!

Hoppas allt är bra med er alla? I skrivande stund sitter jag framför tv;n och ser på The croods (rekommenderar) och äter frulle. Hittills har jag tränat as usually å snabb duschat och nu sitter jag i vardagsrummet. Däremot kommer jag att spendera hela dagen på att ringa några arbetsplatser osv. #wishmegoodluck

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Recept:

-tre rostad bröd
-två kokt ägg
-hackat paprika gul å grön halv
-hackat tomat 1 st
-hackat vitlök 1 st
-hackat gurka halv
-Vitlöksås

Likes

Comments

Hejsan people!

Hur mår ni? Själv bara bra! Vilken härlig dag det har varit hittills solen skiner som satan och jag vaknade runt 8 tiden och det första jag gör är att jag ringer lite runt till arbetsplatser som jag har skrivit ner och gjort det till en lista på ett 10- tal intressant arbetsplatser och det gick helt okej men ska fortsätta inom #wishmegoodluck.
Efteråt tränade jag cardio som vanligt och sedan blev det en snabb dusch å sen åt jag frulle.
Nu sitter jag vid köksbordet och läser en bok (Jag är Gina) rekommenderar. Mer har jag inte att säga så återkommer.

Likes

Comments

God morgon allesammans!

Inleder denna söndagen med den här frukosttallriken. Två rostade bröd med hackade bananer samt krossade mandel nötter och oboy pulver på. Bredvid ser också skräda jordgubbar. Å så oboy till det. Mums!!

Likes

Comments

Har jag någonsin sagt att jag älskar älskar broderade booots, jag kan kolla på skorna i timmar utan att tröttna på dom men vi har ett problem jag äger inte broderade boots alltså hur kan jag inte gör de (besviken på mig själv) men iallafall dom är på min önskelista nu så Yeeeesss.

Hur snygg är inte denna gråa Blazer. Jag har precis ägnat 20 min av min tid på att bara kolla på denna gråa Blazer och några andra till jag måste måste ha den Genaaast! Nu är den också på min önskelista så Yeeeeesss igen.

Likes

Comments

Snapchat: zayidad

Hallåjsan babes!

Hur mår ni allihopa? Själv mår jag bra! Började dagen med att tvätta kläder till familjen jag och syrran. Har varit i tvättstugan hela morgonen och är fortfarande där, det är mycket kläder som ska tvättas sååå ja men vi är snart klara med tvättningen.

Hur snygg är inte denna Zara spets toppen, köpte den för ca en månad sedan och jag älskar färgen på den. Jag har verkligen fått upp ögonen för färgen vinröd de senaste tiderna särkilt på underkläder tycker det är sååå snyggt.

Likes

Comments

Äkta

Fejk

Det här är min drömväska Balenciaga i nuläget men förstår ni hur mycket detta väska kostar ca 14 000 kr den är över min budget jag kan inte lägga så mycket pengar på en väska och jag är en person som byter ofta alltså jag tröttar på saker väldigt fort så det är därför men jag kan ju köpa en kopia eller fejk av Balenciaga väska för ca 500 kr. Dock är den verkligen fin väska och jag ser att rätt många har denna väska men inte konstigt den är ju utläcker.

Likes

Comments