The things you take for granted , someone else is praying for.

I morse vaknade jag med värsta huvudvärk att jag knappt kunde öppna ögonen men som tur kommm min finaste mor med ett glas vatten och en Ipren efter de mådde jag lite bättre men nu får jag helt plötsligt jätte ont i magen😖😖 Just nu hade jag tänkt få något i mig och sedan ta en tupplur. Vi hörs senare! Puss

Likes

Comments

Alltså ser ni detta min katt när han va 8 veckor en stor del av mig dör just nu 😭😭😭 Många av er kanske inte vet att min katt är svanslös men det är han och detta ras som min katt har heter manx. Manx-katter har längre bakben än andra katter, vilket gör att de ser ut som skuttande kaniner när de springer, speciellt när de är kattungar. Han är det bästa och finaste i hela världen.

Likes

Comments

Tjohejsan!

I morse glömde jag att lägga upp min frukost men som ni ser är det hackade bananer rund skålen och några blåbär i mitten av skålen och det var jättegott försökte var nyttigt, hahah.

Hitt tills har jag inte gjort mycket har bara legat på sängen och myst med simba (min katt) Vi hörs senare! Puss

Likes

Comments

Gott nytt år finisar och God morgon!

Vaknade för en stund sedan vet inte riktigt varför jag vaknade tidigt (sjuk), men nu håller jag på att frossa i mig frukost som består av vaniljyoghurt med flingor och hackad jordgubbar och samtidigt ser på en film (Jack Reacher: Never Go Back). Kan ni fatta det är 2017 och jorden har inte gått under än, hahaha jag skojar alltså kommer ni ihåg åren 2012 och att alla sa att jorden skulle gå under bla bla bla och att forskare hittade täcken på..... hilarious!

Likes

Comments