The things you take for granted , someone else is praying for.

Jag har haft mina ögon på dessa skor ett bra tag nu. Jag är helt klart obsessed! Men dyra är dom, ca 9-10 tusen på ett par skor. Jag skulle aldrig i livet lägga så passa mycket pengar på ett par skor men dom här kommer säker jag gör efter här sparat såklart. Vill ha du nuuuuu!

Likes

Comments

Halloj!

Hoppas allt är väl med er! Sorry för att det har varit tyst på bloggen har haft väldigt mycket att göra men I am back now, haha. Idag försov jag mig så kom lite sent till lektionen 😞, alltså vad är det som händer med mig men jag har så otroligt svårt att sova på kvällar, men nu är jag hemma och är jätte trött så nu tänkte jag sova om jag kan så vi hörs imorgon! Puss

Likes

Comments

I morse vaknade jag med värsta huvudvärk att jag knappt kunde öppna ögonen men som tur kommm min finaste mor med ett glas vatten och en Ipren efter de mådde jag lite bättre men nu får jag helt plötsligt jätte ont i magen😖😖 Just nu hade jag tänkt få något i mig och sedan ta en tupplur. Vi hörs senare! Puss

Likes

Comments

Alltså ser ni detta min katt när han va 8 veckor en stor del av mig dör just nu 😭😭😭 Många av er kanske inte vet att min katt är svanslös men det är han och detta ras som min katt har heter manx. Manx-katter har längre bakben än andra katter, vilket gör att de ser ut som skuttande kaniner när de springer, speciellt när de är kattungar. Han är det bästa och finaste i hela världen.

Likes

Comments

Tjohejsan!

I morse glömde jag att lägga upp min frukost men som ni ser är det hackade bananer rund skålen och några blåbär i mitten av skålen och det var jättegott försökte var nyttigt, hahah.

Hitt tills har jag inte gjort mycket har bara legat på sängen och myst med simba (min katt) Vi hörs senare! Puss

Likes

Comments