View tracker

HEJ TÄNKTE PROVA Å FLYTTA MIN BLOGGIS FÖLJ MIG DÄR IST!!! 

NOUW.COM/SAWNI

 


Kod för att importera min blogg till Nouw: 
2899757653

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

ok bloggar aldrig längre ska börja nu tänkte jag för nu har jag en ny telefon och en ny telefon betyder 64gb nytt minne som jag kan fylla med bildeEEEEEER.

MEN detta känns som bästa forumet för att lägga upp bilder på vad jag önskar mig i julklapp, pga jag gillar julklappar och ni som läser denna blogg (eller fortfarande går in på den), vill köpa julklappar åt mig. SÅÅÅÅ

inledningsvis kan jag ju berättat att jag flyttat till en helt egen lägenhet, vilket kräver att man önskar sig vuxna saker, så som konservburksöppnare (just nu hackar jag sönder mina konservburkar med kniv) men jag behöver verkligen en hallmatta pga mitt golv är asfult. denna är från ellos å skulle matcha mitt färglösa hem. 1
sen behövs även kuddar, å jag vill ha sammetskuddar och jag gillar petrol och grönt nu. så ni vet. 2
sen är det den obligatoriska way to dyra väskan som behövs på listan, pga behöver en ny väska för att jag inte ska slita sönder min marc jacobs jag använder varje dag. och till sist behöver jag denna ögonbrynsskuggedipstjoho i färgen ash brown typ? pga hört dessa är de bästa å jag förtjänar det bästa. 4


part 2!!! jag vill ha typ fina armband/smycken i allmänhet att ha till vardags, helst i äkta silver eller ngt som ej blir rostigt. 5 SEDAN dessa boots från johnny bulls e to die for brukar spana på dom i skyltfönster dom känns som den perfekta mixen av vardag och fest. 6 å så samma kudde som förra länken fast i grönt peace, å DETTA MOBILSKAL E SÅ FINT!!!! behöver till min nya bebis som e skallös atm. 7


å sist men inte minst så önskar jag mig coffeetablebooks!!! det behövs verkligen i ett hem, liksom sitta å bläddra i när jag har mina tebjudningar. och sen är jag dödstråkig och student igen och önskar mig ett duschdrapperi pga jag är verkligen tråkig. men det måste va fint!!!! å så önskar jag mig en primer, från smashbox, jag orkar inte länka saker längre men den finns på kicks. 

vet att ja sa att förra va sist men inte minst men denna får bli sist men inte minst, men skulle även uppskatta en svart å guldig klocka, som denna från marc by marc jacobs pga har ingen klocka i guld!!!!! å en liten resväska, som man kan ha som handbagage på flyg. 


MVH
er giriga vän,
Sanna

EDIT: E FETT IMPAD ÖVER ATT FOLK FORTFARANDE BESÖKER MIG?????? HAR NI TRÅKIGT ELLER

Likes

Comments

View tracker

i present till mig själv, köpte jag den vackraste datorn på marknaden.

i studentpresent från mannen i mitt liv fick jag dessa finisar. <3 adidas for life.

och detta halsband. så fint, fick det i studentpresent av min morbrors sambo, hon hade köpt det i barcelona.

och av min morbror, fick jag denna. jag hade denna klocka förr, men den gick sönder, men nu har jag den igen. min första klockkärlek i livet. 

Likes

Comments

jag har alltså fortfarande tappra små folk som går in här varje dag? jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det långa uppehållet, men det kanske är dags att ta sig tillbaka hit? liksom, jag slutade ju blogga när alla studentgrejer började, sen var det sommar, sommarjobb, livet, hade typ ingen bostad utan flyttade runt till alla jag kände i stockholmsområdet. bloggen var liksom inte min prio. 

MEN sist jag skrev, så bodde jag hemma hos min mamma, gick sista året i gymnasiet, arrangerade en fotoutställning och levde livet. NU! bor jag i västerås, av alla platser i världen. eller jag flyttar in i min lägenhet om två dagar, så jag bor hos ^nikita och oscar fram tills dess. jag ska alltså läsa statsvetenskap, eller jag borde göra det just nu, jag satt och pluggade men blev så uttråkad att jag ba shit måste blogga. wow.

MEN HÄR TÄNKTE JAG NU ATT JAG ska ge er lite bilder från sist vi hördes:
getaway rock festival

ingen sommar utan parkhäng

tog studenten!

var på bal

sen kommer det mer. bara inte nu. sen. peace
 Likes

Comments

var förbi sveriges radio idag, igen. och hälsade på Larry och hans sidekick Wiggo! Fick ett meddelande imorse om att dom ville ha tillbaka mig, och rapportera om hur faktiskt utställningen gick. 

brusig söt bild 

och hääääär kan ni lyssna: 

Likes

Comments

Hej. I torsdags samlade vi in 10 356 kronor till Föreningen för gatubarn i Nepal. Jag är så glad. Pengarna behövs mer än någonsin och jag tror att det verkligen kan hjälpa till i situationen där nere. Självklart är detta bara en liten del av allt som behövs, men vi fick ett stort engagemang, bra spridning och förhoppningsvis har vi fått fler som vill bli medlemmar. Det handlar inte bara om pengarna, utan även reklamen, att inspirera andra och att få folk att verkligen förstå vad som sker i Nepal just nu. 

Det är inte bara ett land som drabbades av en jordbävning, det är ett land som redan var utsatt, men som nu är på botten. Mitt engagemang i detta kan inte förändra Nepal, men mitt engagemang i detta kanske kan förändra människor i västvärldens syn på landet, och även deras syn på att hjälpa till.

SVT kom och intervjuade mig om vårat engagemang, vilket var roligt att se. Uppmärksamheten kring detta har varit över förväntan. 

resultatet ser ni här:

Denna tid har varit lärorik och projektet har tagit mycket av min tid. Men det har varit värt det. 

även GD kom och intervjuade oss. 

Det kommer nog några fler posts om detta. Jag är sjukt stolt över vad vi åstadkommit, men mest av allt så är jag tacksam över att se folks engagemang och hur alla hjälpte till. 

NU SKA JAG göra det sista i skolan, känns helt ofattbart. kommer nog några fler posts om kvällen sen, mer om kvällen, mindre om mediaövervakningen. 

Likes

Comments

hej. 

valborg spenderade jag hos ida,

vi åt middag, klappade katter och chillade fett. 

och firade så klart våran artikel i mitt gävle! 

och idag var jag på en shoppingrunda. shoppade gråa linnen as usual och sådär. men mer av det får ni se imorgon.  seeee yah guys. 

Likes

Comments

ok alltså sorry 4 bad update osv. men har rätt fullt upp. har typ femtio uppsatser att skriva, en utställning att arra, ett helt land att rädda. 

OCH!!! uppsatserna går det väl sådär med, men i uppdraget om att rädda Nepal så går det framåt och idag besökte jag Sveriges Radio för att snacka lite om vår fotoutställning, Föreningen för gatubarn i Nepal och jordbävningen. 

jag och charmiga programledare, tror de tränat på att göra samma pose??? 

obligatorisk hej-jag-är-på-SR-snapchat. (ja jag har ett fett fint hello kitty plåster hanna gav mig efter att jag skar sönder fingret på naturkunskapen)

hann även smygfota lite under sändning

och såg ut prick såhär! denna bild är dock från förra veckan. men jag har liksom inte orkat tvätta på för lång tid så idag återvann jag denna outfit. eller hade en annan skinnjacka idag, men den är nästan identisk. men den har svarta kedjor och är lite kortare. inte för att ni bryr er men ja.


och. sist men inte minst. min radiodebut. går att lyssna på här. var lagomt nervös. men det var kul. men va schyssta, det heter debut av en anledning. (det ska vara typ rätt tidpunkt inställt, så jag börjar snacka efter ett par sekunder ba)

//was a guest at the "swedens radio" today and talked about the situation in Nepal, because im trying to save the world.

Likes

Comments

Det har precis varit en jordbävning i Nepal. En extremt förödande jordbävning, den största på 80 år. Enligt TT är det 600 personer som rapporterats döda hittills och siffrorna fortsätter stiga. Vår utställning har alltså aldrig varit så viktig som nu. Vår fotoutställning kommer skänka varenda öre vi får in direkt till Föreningen för gatubarn i Nepal och det behövs. Som tur är har alla barn på barnhemmen överlevt, flickorna från flickhemmet står i detta nu ute på en åker, då det är för stor rasrisk. På grund av de kraftiga efterskalven så kan de fortfarande inte gå in i huset de bor i, utan förbereder sig på att sova en natt ute, enligt Föreningen för gatubarn i Nepal. 

bildkälla

och ni alla kan hjälpa till genom att SWISHA till 1239003658 eller sätta in pengar på föreningen för gatubarn i nepals plusgiro: 90 03 65-8 eller bankgiro: 900-3658
samma bildkälla som ovan.

om ni inte vill swisha pengar, eller föra över pengar till Nepal. SÅ kan ni komma förbi våran utställning den 7 maj klockan 18.00 och skänka pengar. Köp fika och varenda öre går direkt till Föreningen för gatubarn i Nepal
alla pengar går oavkortat till Föreningen för gatubarn i Nepal
http://www.gatubarnnepal.net
 

Likes

Comments

hej. jag vet att jag suger på tr uppdatera er om mitt intressanta liv. men jag har varit ledig, haft kul och hängt med denis forever. 

här har ni några bilder jag glömt att visa
hängt lite med pabbo

ätit middagar på pickwicks med min babe

juste. fett old, men jag skrev högskoleprov en hel dag och mannen i mitt liv gav mig dessa som du-har-skrivit-prov-hela-dagenpresent. jag dog å han äger. 

och våra affischer blev klara!! 

??

// sorry for bad update and so, but here is some pictures i havent showed you guys. 

Likes

Comments