Men herrejösses,

den här delen har jag helt glömt bort. Jag har haft fullt upp med livet kan man säga.

Men det har tametusan hänt massor sedan sist.

Min största WINN har utan tvekan varit att jag fick en löneökning på 20% - det mina kära damer och herrar känndes KAPAOOOOW-bra.

Ännu bättre är att jag även lyckades få till att denna löneökning skulle betalas ut retoraktivt från årskiftet. Så ni kan ju ana hur nöjd jag var med löne-specen förra månaden. Det boostar rejält.

Denna ökningen gör att min planering för framtiden kommer bli ganska mycket bättre för mitt årsmål. Årsmålet i sig var kanske inte katt-skit det heller (spara 107k på ett år). Nu siktar jag på 120k istället. Och för att belöna mig själv för ett awsome första år på jobbet som resulterade i löneökningen så kommer jag faktiskt lägga en del pengar på mig själv, bland annat med en resa till NY.


I övrigt då? Jovars, jag har faktiskt hållt mig väldigt fint på banan med allt.

En grej som jag dock tycker kan vara värt att tipsa om, kanske framför allt om du går i tankarna om att ansöka om lånelöfte är att faktiskt lägga 19 kr på att göra en kreditupplysning på dig själv. Detta kan du göra här.

Jag och min sämre hälft ansökte om lånelöfte och jag gjorde då en upplysning på mig själv innan. Då kunde jag faktiskt se att jag hade ett gäng krediter som jag inte hade en susning om. Bland annat från MIO (köpte en säng på faktura för några år sedan) och även på lite andra ställen. Det var med andra ord krediter som jag inte använt eller visste om MEN det ser jäkligt illa ut att ha flera öppna krediter vid en ansökan.

Nu hade jag möjligheten att ringa runt och stänga ned de här så att allt skulle se bra ut vid ansökan - och halleluja - låneansökan beviljad och nu tittar vi seriöst efter ny bostad. (Dock får husplanerna ligga lite på is, i min region är det kort och gott för dyrt just nu. Eller iallafall om man inte kan tänka sig att göra avkall på annat som man uppskattar helt)


52-Week Challenge då? Jo, det går även det som tåget. Ibland känner jag bara att jag vill sätta in rubbet på en gång i början av månaden när jag har massor av deg, men jag avhåller mig från det, då tappar ju hela grejen sitt syfte. Jag vill faktiskt se fram emot att föra över och kanske också få den där törnen med sista överföringen på månaden när det känns lite mer än i början.

Tror att jag skriver ett eget inlägg om challegen och hur jag spicar upp den i ett separat inlägg istället. Det här börjar bli lite för långt.


Ha det gött ävrybådy.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments